icon

Dokáže ročné dieťa prehltnúť veľkú baterku?

11. apr 2025

Zdravím včera sa stala taka vec bola v jednej izbe s mojou ročnou dcérou ona bola v chodítku náhla sa do krabice kde bola lampa s baterkami ona jednu vybrala ja som sa prezliekla hneď som išla ku krabici a zobrala tu lampu videla som ze v strede chyba jedna baterka AA ta veľká chvála bohu som ju našla na dne krabice. Len teraz si namyslam a mam Stresy ze ci tam náhodou už jedna nebola na tom dne krabice ze ci mala nezligla tu baterku. Ja som bola pri nej vzala som tu vec a hrala sa ďalej smiala nejaví la žiadne známky žeby ju zligla. Dokáže ročne dieťa prehltnúť takú veľkú baterku bez povšimnutia? Prosím upokojte sa už prešlo dosť hodín viem som debil nasla som aj chýbajúcu baterku ja si nwm pomôcť asi budem musiet vyhľadať odbornú pomoc stresujem stále. Ja len sa chcem opýtať ci by to dokázala prehltnut bez ťažkostí

Strana
z2
autor
11. apr 2025

@nyusika niesom urazená ospravedlňujem sa keď vám to prekáža... Som paranoidna a idiot viem si to priznať a začnem to riešiť

margarety
11. apr 2025

Ahoj, prosim ta, nie si nenormalna. Stres, strach a unava presne toto sposobuju. Ja zas nechapem, ako tu moze niekto vypisovat uz tri prispevky o tom, ze tato tema je vymyslena🙄
Hlavne baterky a nebezpecenstvo suvisiace s nimi su pravom strasiak cislo 1, co ciha v domacnosti.
Ale je velmi nepravdepodobne, zeby to mala zvladla prehltnut a kedze ani baterka nechyba, je to ok.
Neboj sa, ja ta chapem a isto nie som jedina.

autor
11. apr 2025

@margarety
Ďakujem vám veľmi si to vážim prešiel už deň mala je v úplnom poriadku. To len moje domyslanie si paranoja hororové predstavy.

Strana
z2