icon

Doplnky výživy Andrej Medveď - Imunko

7. feb 2022

Ahojte, máte niekto skúsenosti s doplnkami od pána Andreja Medveda, prípadne konkrétne s Imunkom? Či naozaj pomohlo? Neviem sa nikde dopátrať aké má pán Medveď vzdelanie, čo konkrétne študoval, že vyrába vlastné doplnky alebo ci ich niekto kontroluje, že sú ozaj vhodné pre deti. Ďakujem pekne

jozef1304
10. aug 2024

@werokia dobrý deň ja som mu dva krát písal dva krát ignorácia...používal som jeho výrobky dva krát ani tuk nič...áno on dáva vyrábať placebo efektu a dávať niečo deťom čo tu píšu by som sa neodvážil ani náhodou....skôr mi pripadá ako šarlatan či podvodník....

werokia
12. aug 2024

@jozef1304 áno je to šarlatán sám si to o sebe povedal, keď som s ním volala a nepríjemný to bol rozhovor.

renulianka
23. aug 2024

@maruskaaaa hľadám čítam a presne aj mne toto všetko bolo povedané 2 dni som z toho nespala používam niektoré produkty a napríklad železo nie a nie ísť hore a ta komunikácia to bolo des ďakujem za článok

maruskaaaa
23. aug 2024

@renulianka ak môžem poradiť, mne pomohla zdvihnúť železo melasa, čerstvá odstavená cvikla, pečienka. A z toho prístupu si nič nerobte, aspoň vidíte, že nie ste sama, čo má takúto nemilu skúsenosť. Od takých ľudí treba čo najďalej.

renulianka
24. aug 2024

@maruskaaaa to áno ďakujem za reakciu ja som ešte nedávno pod lupou hladala niečo na reflux u dieťaťa aj na železo a nezabera nič o stravu sa snažíme ale nemáme nizkosacharidovu ....ale nič nezaberá kopec peňazí som dala sa výrobky? A to nerozumiem či to zaberá iba pri takejto strave???? zaujímavé nie? Ďakujem 😉, že ste odpísali

bianca11
25. aug 2024

Kocky u nás to isté. Vybrali sme to Decko už niekoľkokrát, hodnoty stále rovnaké, to isté aj so železom. Viackrát som objednávala(pritom to nie je najlacnejšie) a nikdy nám jeho výrobky nepomohli. Čistý noštek??? Stále som si to rozdrobila nový a ani náhodou, nakoniec dne stále skončili na ATB. Pýtala som sa ho na kiahne. No objednávka by ma vyšla cez 120€. Kašľa som na jeho výrobky. Kúpila som hypermangan aj betadine za pár € a prežili sme. Tiež si myslím, že je to placebo. Komunikácia je hrozna. Raz vynadal na tú svoju spoločníčky, lebo označila že sa jej po jeho omega grga rybacinou, že nie je čistá a on spustil nie také nadávky. 4 cenová ... Mama brala stopbol, musela prestať užívať, neskutočne hnačky mala. Vysadila a bolo po probléme, pýtala som sa ho na to, tak vraj sa čistí. Si myslím to nebolo kupované na črevá, to malo pomáhať pri bolesti kolien. Tiež som sa ho pýtala na vzdelanie, povedal, že nič nemá ukončené, iba sa venuje zdravej výžive. Zatiaľ u nás žiaden výrobok nepriniesol efekt... Horšie je že dom taká hlúpa, že stále niečo kúpim, lebo si myslím, že ak nám nepomohli klasické lieky tak snáď ... Aj minule mi kamoška povedala, že jeho výrobky synovi dvihli hladinu Dcka. Tak som zvedavá .. posledná šanca. A ešte mám kamošku, ktorá má nonstop chorého syna. Imunitný deficit. Tiež sa obrátila na medveďa, povedal jej že to kvôli nej syn takto trpí, nasadila synovi prísnu nizkosacharidovu diétu, nakúpila tie jeho výrobky... Zdravotné sú na tom rovnako ako pred komunikáciou s medveďom. Horšie na tom je jej psychika. Chceli sa pokúsiť o druhé dieťa a medveď jej hneď povedal,že ak otehotnie dieťa bude postihnuté, že nech to ani neskusa s jej poškodenými mitochondriami. Chuda, ona už nechce o druhom dieťati ani počuť ...

espeo
25. aug 2024

Moja švagriná je ním totálne zmanipulovaná. Cpe do svojich detí x produktov denne. Nakúpila za ten rok, či dva, čo ho pozná, už za stovky, stovky eur, kludne aj cez tisicku... Stále len imunko, m33, noštek, železo. Samozrejme, deti si nemôžu dat ani domáci chlieb od babky, lebo veď sacharidy. Co sa týka tých doplnkov, železo sa malému fakt upravilo, ale to ostatné... deti sú stále choré. Ale nedá na tie doplnky dopustiť. Napr m33 striekala na kiahne. A malý nemal ani teplotu a nemá ani jazvy vďaka m33. Môj argument, že ja som.mojmu nedávala m33 a teploty ani jazvy nemal, nepomohol ..
A co sa týka tých cien, pozrite si finstat a spolocnost weltfit. Každý rok o 100 % väčšie zisky, aj tržby. Na to, že ma 10 zamestnancov a tržby 3 mil a zisk 1 mil, na účte 1 mil. Je to brutal Business model. Keď niekto vyvíja takéto produkty (a asi vyvíja, keď ma "novinky") ktore aj preukazatelne funguju, musí mať brutálne náklady na výskum a vývoj, testovanie. Roky a roky. A uňho takmer žiadne nákl na služby, len na kúpu tovaru. To som zase pozerala v ich uctovnej zavierke.... Je to divne. Ešte, keď pozriem do účtovných zavierok. Minulý rok 30 tis mzdové náklady, tento rok 300 tis. Ja neviem... Majiteľom firmy on nie je ani nikdy nebol.

jolie123
26. aug 2024

@bianca11 aj mne hovoril, že mám poškodené mitochondrie, ja neviem teda, že ako to môže tvrdiť, na základe čoho? robil nejaký rozbor alebo čo? žiadne vzorky som mu nedala 🙂 Inak už aj Vlado Zlatoš -tréner a výživový poradca sa ním nechal oblbnúť, už aj on je zrazu zástancom nízko-sacharidovej stravy.
https://www.vladozlatos.com/blog/clanky-o-zdrav...

bianca11
26. aug 2024

@jolie123 ono každému tvrdí že má poškodené mitochondrie, ale už sa aj vyjadril za na SVK sa to nedá bežnými testami zistiť... Čiže ja si to ako pacient nedokážem v žiadnom laboratóriu zistiť. Mne to už vadi. Sama viem, že ak zmením stravu, nebudem jesť sladkosti, veľké množstvo sacharidov a kadecoho tak schudem. Skúste pichnúť do slabého miesta a začne byť ako sršeň. Hneď útočí.

jolie123
27. aug 2024

@bianca11 Veď toto, že ja som aj dodržiavala stravu, ale ja som celkovo štíhlejšia, celý život som bola. A pri tej strave som riadne rýchlo schudla, už sa mi to nepáčilo, ako viem, že napr. pečivo mi robí zle, lebo keď som ho znova začala jesť, tak mi z neho bolo ťažko. A keď som mu povedala, že som už riadne schudla, tak mi oponoval, že aj bežci z Kene sú akí vychudnutí a aké výsledky dosahujú. Ako ďakujem pekne. Mňa najviac štve, že keď aj človek má nejaké zdravotné problémy, že vlastne ani nevie, čoho sa chytiť, za kým ísť. Bežne v nemocnici lekári Vám nepomôžu, hovorím z vlastných skúseností a nielen zo svojich. Najväčší problém slovenského zdravotníctva (a nielen slovenského) je, že riešia iba dôsledky a nehľadajú príčinu. Máte problém s kvasinkami v tele? Tak Vám predpíšu tabletky, ktoré ich síce na jednej strane zlikvidujú (a možno až príliš, lebo nejaké v tele zostať musia, je to prirodzené), ale na druhej strane Vám môžu poškodiť pečeň. No a potom nasadia lieky na pečeň a takto to pokračuje ďalej a potom dôchodcovia chodia so sáčkami plnými liekov, ktoré užívajú na kadečo :( Je to fakt smutné. Ja som už skúsila kadečo, aj vyšetrenia z kvapky krvi, následne čoho som užívala rôzne preparáty, ktoré síce upravili imunitu, ale iné zdravotné problémy nevyriešili a to ani nejdem písať, aké drahé to bolo. Kadečo som čítala, googlila. Ja si myslím, že základom je mať zdravý mikrobióm v črevách. Ale, vyšetrenia mikrobiómu sa bežne jednoducho nerobia. Robia ich iba špecializované pracoviská a stojí to strašne veľa peňazí. Aj napr. v Kysuckom Vám vedia na základe vyšetrenia vyvinúť personalizované probiotiká, ale kto si môže dovoliť zaplatiť vyše 900 eur? Toto by mal byť základ všetkých vyšetrení, ale nie je. Naše zdravotníctvo predsa nepotrebuje zdravých ľudí, ale pacientov, rovnako ako aj farmaceutické spoločnosti. Je to veľmi smutné. A Medveď toto všetko vie, vie, že ľudia tápu, čo sa zdravia týka, že si nevedia pomôcť...že sa aj slamky chytajú.

bianca11
27. aug 2024

@jolie123 Presne. Jeho výrobky si nemôže kde kto dovoliť. Áno, raz dvakrát áno, ale nie dlhodobo... Ja mám 250€ mesačne po zaplatení všetkého. Ak by som z toho dávala ďalšiu stovku medveďovi do vrecka tak dovi dopo, keby aspoň pomáhali. Koľko nistekov sme vybrali... A nikdy sa nám neulavilo. Ja mám lepšie skúsenosti s tinkturami. Miliónkrát nám pomohli. Pritom stoja 5-7€. Raz som sa bola pýtať v lekárni na ich názor ohľadom b komplexu. Tak mi lekárnička povedala, len toľko že na ten papier sa toho zmestí kopu, lieky musia spĺňať určité normy. Jeho doplnky ktovie či vôbec majú tie hodnoty také ako uvádza. A zase mi povedala, že či dieťaťa by nedala toľko Bcka koľko má on na obale.

arasidka11
15. nov 2024

tak, ale zas pýtať sa u neho na iné produkty? to je, ako by ste išli k Baťovi a pýtali sa na topánky napríklad CCC, čo vam ma povedať, vyskušaj a uvidíš

arasidka11
15. nov 2024

@jolie123 mate pravdu, lekár vam pomože len v akutnej faze, a to, že ste schudli cítili ste sa po zdravotnej stránke lepšie?

mbta
21. nov 2024

napriek vsetkemu,co si myslim o jeho spravani k zenam ,som si kupila,ze vyskusam ale bez konzultacieradsej 🙂 m33 a Lactoferin,nuz po mesiaci nic,ziadne zlepsenie,este som mala pocit zhorsenia( dutiny),no nic,mozno nepasuju kazdemu,len rozmyslam nad tym,ze v kazdom vyrobku je hromada probiotik,nie je to potom vela,ak niekto uziva denne aj tri styri druhy lieciva naraz
?

elly23
1. dec 2024

@mbta probiotika by sa nemali brať také množstvá denne a vôbec nie tak často. Ja som si našla iný produkt, je 100% prírodný a zaberá dcéra na 100%. Plus sa vylieči aj ďalšie veci.

renulianka
1. dec 2024

@elly23 dobrý deň, prosím aké probiotiká beriete? Ďakujem

janinad
10. jan 2025

No konečne som sa dozvedela čo to o Medveďovi. Tiež som sa snažila prísť na to, aké má vzdelanie, keďže niektorí ho slušne oslovujú pán doktor a on ich v tom nechá... Už to hovorí samo za seba. A správa sa naozaj otrasne, aj keď už to v poslednej dobe trocha ustalo, asi mu ľudia písali... Ja tiež skúšam jeho výrobky a pomaly od nich ustupujem, keď tak kúpim lacnejšie a snáď v rovnakej kvalite. Po tejto diskusii si tou kvalitou už istá nie som. Predražené sú veľmi, len predajcom ponúka 30% rabat a keď si zoberiem, že dá aj 30 -50 % zľavu, na tom určite musí tiež niečo mať, tak rátam že má na originál cenách aj 150% prirážku. Ale ako vravím topiaci sa slamky chytá. Moje skúsenosti s výrobkami, zostala som len u lactoferinu - toto jediné mám pocit, že nám pomáha. Aj keď ochorieme, cítime sa lepšie a rýchlejšie to prejde. Z jedného jeho výrobku som mala prvé migrény v živote so všetkým, čo k tomu patrí - ale k tomu sa nevyjadril... A nebola som jediná. Ale iné ženy sa idú po ňom roztrhať, tak neviem. Deťom som kupovala ešte forimun, ale tiež nahradím iným, lacnejším. Stopbol - no zázrak žiadny sa nekoná. Immuse som prestala, tam efekt nebol. Ešte ak by niekomu pomohlo, myslím, že môjmu synovi najviac na imunitu pomohol Wobenzym. A samozrejme užívame probiotika, ale nie od medveda.

janinad
10. jan 2025

@elly23 prosím, aký produkt užívate?

sasenka6
13. jan 2025

@elly23 prosim vas, napisete aj mne o aky produkt ide? Dakujem

niki969
25. jan 2025

wau, nahodou som natrafila na tuto temu a zaujala ma, lebo z rozhovoru s p. Medvedom som mala isty cas normalne skoro traumu. Obratila som sa na neho pred par rokmi s prosbou o radu, co kupit syncekovi, kt. ma celiakiu a mal vtedy znizenu bunkovu imunitu a povedal mi tiez, ze vsetkemu na vine som ja, ze mam poskodene mitochondrie a preto mam chore decko. Ze mojou povinnostou bolo pred otehotnenim si dat zdravie doporiadku. Toto uz bola len taka ceresnicka, cely telefonat bol hrozne neprijemny, ale tento hlod, to bol sok.

janinad
26. jan 2025

@niki969 z tohto som aj ja bola zhrozena. Teraz uz komunikuje troska inak, no este asi pred rokom som aj ja bola presvedcena, ze neznasa zeny, lebo iba ony mozu za to, ze su chore deti... Z tohto dovodu som sa snazila tiez daco o nom pozistovat. Nejake pripravky deti uzivali a uzivaju, lebo asi naozaj su niektore dobre (podla mna lactoferin nam pomaha), ale inak je to z jeho strany cisti biznis a po tom, co som tu nasla, tak je to iba bezohladny samouk, lebo dobry clovek by Vam nikdy toto nepovedal. Alebo mozno povedal, ale nie tak ako on. Ziadna matka nechce aby bolo jej dieta chore, a teraz mam sa obvinovat, potom mam obvinovat svoju matku, ze som chora? Staru matku, ze to na nas vsetko preniesla.... To nie je normalne.A jednak neverim, ze to tak je. Vsetko je to v prostredi, v ktorom zijeme. jednoducho nie je sanca vyhnut sa skodlivinam.

janinad
26. jan 2025

@niki969 Este k celiakii - co sa vyjadrila jedna pani geneticka, mali by pomahat probiotiká s obsahom Clostridium butyricum a Bifidobacterium, napríklad kmene Bifidobacterium longum, Bacteroides fragilis , Bifidobacterium breve - niektore sú aj v probiotikach o Medveda - probio HIT, ale nasla som ich aj v inych. Takze probiotika su u tychto deti dolezite.

anastacia1103
7. apr 2025

ma len dobru reklamu, nič viac. Marketing. Lebo mame od neho kadeco a odkedy to berieme, ja mam dokonca pocit, ze deti su chorlavejsie. A nasmu malemu (4.5 roka) sa takmer na vsetko od neho spravila alergia, ze sa vyhadzal. za mna nie

anastacia1103
7. apr 2025

@jolie123 dobry den, aj nam to povedal a zhodou okolnosti som bola hospitalizovana so syncekom na metabolickom oddeleni v tom obdobi kvoli jeho celkovej diagnostike a robili mu aj mitochondrialne ochorenia a aj siroku skalu metabolickych /Aj tie raritne/ a nenaslo sa nic, pan tliachal do vzduchu a zbytocne sa hral na mudreho. Ukazovala som tie maily doktorke a povedala, ze normalne to je na zalobu, ako sa opovazuje niekto, kto nie je lekar, tvrdit taketo nieco, co by si ani ona nedovolila a robi primarku na tom oddeleni 27 rokov !

anastacia1103
7. apr 2025

@niki969 podobna skusenost :( pozrite, co som pisala o 1 prispevok vyssie...to preco
nanho este nikto nepodal zalobu ?!? :(

anastacia1103
7. apr 2025

@mbta presne tak, ja som lekarka a vobec nie je vhodne, aby niekto striekal dietatu kazde rano do vsetkych otvorov probiotika vsetky kmene, ktore ten pan niekde zohnal 🙈 mnohe z nich by sa vobec nemali kombinovat. A ano, aj ja som si to kupila a vyskusala ten zazrak m33 a potvrdila sa moja teoria - prekombinovane ! syncek sa mi od toho vysypal, on je indikator kvality a na to, co nie je kvalitne, zareaguje vzdy takto

bianca11
12. apr 2025

@alezia ja som sa ho narovinu opýtala, či je nejaky lekár. Odpovedal mi, že nie je ani lekár ani liečiteľ. Iba sa snaží ľuďom pomôcť ohľadom stravy. No okrem tej jeho slávnej nizkosacharidovej stravy som nenašla žiadne odporúčanie... Tiež e vyskúšali x produktov a nikdy som nezaznamenala aspoň zlepšenie ...
@jolie123 tiež by dom chcela kontakt, ďakujem.

konulka20
21. apr 2025

@bianca11 ufff 😲 tak to boli silne slova

konulka20
21. apr 2025

@anastacia1103 ja som skusila tiez M33 na kozu dietatu ..a odpovedou bol vysyp ,tak uz experimentovat sa aj bojim na kozu.

bianca11
22. apr 2025

@konulka20 z našej komunikacie