icon

Drsné líčka

kamakorka
31. jan 2018

Ahojte potrebovala by som radu.. dcérka má strašne drsne licka ako keby popraskanu kozu .. neviem čo s rým . Rada by som pridala aj foto - no bohužiaľ tu to asi nejde .. Dakujem za vase reakcie

mirkaaak
•
31. jan 2018

Ahoj, syn ma od narodenia v zimnych mesiacoch to iste. Dvakrat denne natieram Belobazou a je to ok 😉

sharmana
•
31. jan 2018

Treba premasťovať, krém s kyselinou mliečnou /kúpiš v lekárni/ nám tiež pomáha, malý máva na rúčke také drsné miesto...

kamakorka
autor
•
31. jan 2018

Dakujem pôjdeme kupit vyskúšame . Ona má od narodenia problémovú pokožku len tie luck nie sú naozaj pekne ...

sissy27
•
31. jan 2018

Holtov krém

d_ika
•
31. jan 2018

My dávame obyčajný čistý olivový olej a zatiaľ pomáha 😉

ivanamyl
•
31. jan 2018

Nám na to zabrala Calciová masť. Je bez predpisu. Pokožku vracia do normálu.

caray
•
31. jan 2018

nechtíková indulóna, zaručený receptík, fakt pomôže

janci05
•
31. jan 2018

Infadolan masť, kúpiš v lekárni.

kamakorka
autor
•
31. jan 2018

Dakujem pekne za pomoc

lsimo
•
31. jan 2018

Nejaký mastný krém a poriadne natierať aby to nemala vysušené. Alebo skočiť s ňou ku kožnému aby jej on predpísal nejaké mastičky

krepes
•
31. jan 2018

Aj moj krpec mal, niekolko mesiacov az nakoniec ako zacala zima sa mu to zhorsilo. Isli sme ku koznej a vraj atopicky exem.

autumn11
•
31. jan 2018

my na toto používame bepanthen care. Pokožku dobre premastí a nevysúša sa potom tak rýchlo.

vandicka7
•
31. jan 2018

Ma vysusenu pokozku ked je vonku zima, treba poriadne natierat nejakym mastnejsim kremom a zakadym ked pojdete von 🙂

monuska1111
•
31. jan 2018

@kamakorka aj my máme, dr. povedala,že je to seboreicke ,odporučila nám holtov krém a pomáha

bale1rinka
•
31. jan 2018

v zime sa aj dospelí majú mastiť olejmi a nie krémom na báze vody, tá voda zamrzne a narobia sa vám červené žilky po lícach...

zuzka102
•
31. jan 2018

Ja som nedavno kupila krem Sebamed, tak 1-3x za den natriem licka malej.

maykaaa1122
•
31. jan 2018

treba aby si casto licka kremovala..skusaj, ktory pomaha najviac..u nas to je hlavne v zime

prevenar
•
31. jan 2018

@kamakorka pouzi bambucke maslo.