Dvojmesačné bábätko má vyrážky a tečie mu z uška
Žienky poradte ja aj muž mame covid a dieťa sa nam vyhadzalo rano som zistila ,že jej aj tečie z uška .Doktorka jej predpisala v stredu pamikon do nosa lebo mala uz mesiac nadchu a teraz toto .Vyraźky ju svrbia okolo usiek to vyzera ako ekzem .Neviem čo jej dať včera sme ju kupali v repiku .

Fenistil kvapky doma máš? Tie by mali zmierniť to svrbenie
rovno na orl,nie na všeobecnú
Ako malej škôlkarke mi tieklo z ucha, keď som mala zápal stredného ucha. Utekaj na orl
Tie vyrážky môže mať aj ako reakciu na repík, nie každý organizmus akceptuje bylinky ... z osobnej skúsenosti pamycon sú slabé kvapky ... podľa foto sa mi zdá, že má maličká poriadne chytené dutiny a možno už aj zápal stredného úcha, aj z očiek je tečie ... treba ísť na pohotovosť, na ORL resp. zavolať, ak je možnosť, poslať im foto a poradiť sa, keďže máte momentálne karanténu.
@lulu15
Zápal stredného ucha jednoznačne zaberu len antibiotiká ☹
Jednoznacne treba lekara, nie konika
@lulu15 Ten pamikon do nosa su kvapky? Ak ano, tak je mozne ze jej to tecie z nosa do ucha. Ak stihate odsavat sopliky a moze dychat, ja by som kvapky do nosa nedavala.
@andreatytler nepíšte hlúposti.prosim
Boli ste u dr?

Musíte ísť na orl pohotovosť,zavolajte tam a poraďte sa ako to zmenežovať,aj dieťa môže mať covid.