icon

Dvojmesačné bábätko má vyrážky a tečie mu z uška

lulu15
28. mar 2021

Žienky poradte ja aj muž mame covid a dieťa sa nam vyhadzalo rano som zistila ,že jej aj tečie z uška .Doktorka jej predpisala v stredu pamikon do nosa lebo mala uz mesiac nadchu a teraz toto .Vyraźky ju svrbia okolo usiek to vyzera ako ekzem .Neviem čo jej dať včera sme ju kupali v repiku .

Dvojmesačné bábätko má vyrážky a tečie mu z uška
janinah
28. mar 2021

Musíte ísť na orl pohotovosť,zavolajte tam a poraďte sa ako to zmenežovať,aj dieťa môže mať covid.

pribinak
28. mar 2021

Fenistil kvapky doma máš? Tie by mali zmierniť to svrbenie

janinah
28. mar 2021

rovno na orl,nie na všeobecnú

kristind
28. mar 2021

Ako malej škôlkarke mi tieklo z ucha, keď som mala zápal stredného ucha. Utekaj na orl

dzulli1980
28. mar 2021

Tie vyrážky môže mať aj ako reakciu na repík, nie každý organizmus akceptuje bylinky ... z osobnej skúsenosti pamycon sú slabé kvapky ... podľa foto sa mi zdá, že má maličká poriadne chytené dutiny a možno už aj zápal stredného úcha, aj z očiek je tečie ... treba ísť na pohotovosť, na ORL resp. zavolať, ak je možnosť, poslať im foto a poradiť sa, keďže máte momentálne karanténu.
@lulu15

nikpa
28. mar 2021

@lulu15 prešli sme opakovanými zápalmi stredného ucha s malým, mal rovnaký výtok z uší. Ako radia baby, treba minimálne kontaktovať ORL, uvidíš čo ti povedia keď ste v karanete. Držím palce ✊

zuzubb007
28. mar 2021

Zápal stredného ucha jednoznačne zaberu len antibiotiká ☹

licc
28. mar 2021

Jednoznacne treba lekara, nie konika

andreatytler
29. mar 2021

@lulu15 Ten pamikon do nosa su kvapky? Ak ano, tak je mozne ze jej to tecie z nosa do ucha. Ak stihate odsavat sopliky a moze dychat, ja by som kvapky do nosa nedavala.

janinah
29. mar 2021

@andreatytler nepíšte hlúposti.prosim

janinah
29. mar 2021

Boli ste u dr?

lulu15
autor
29. mar 2021

@janinah dakujem pamikon aj do uška a fenistil mi kazali davat