icon

Dvojmesačné bábo má soplíky

adriena333
5. mar 2018

mam 2 mesačné bábätko a mame problém so soplíkmi,, v noci sa budí na plač, chrčí, prehĺta asi soplíky, ktoré ale nejdú odsať, dusí sa, zabehuje mu, až kašle, dnes lekarka odporučila len fenistil kvapky, morskú soľ a nasivin, ja ešte dávam solmucol, neviete niečo dobre odporučiť aby to prešlo, lebo noci sú strašne a cez deň nič. ďakujem

nela6
•
5. mar 2018

no nakvapkat morsku sol, nechat posobit a potom odsat

staniica
•
5. mar 2018

Zvysena poloha pri spanku a zvhlcovat vzduch v miestnosti

zuzik307
•
5. mar 2018

Skor Sinupret ako Solmucol, uvolni sopliky a budu sa dat lahsie odsat...

pininka
•
5. mar 2018

Nam pomohlo az alergo a brat dlhodobo zynat, samozrejme zdvihnuty madrac v postielke, vyskusala som vsetky mozne dostupne kvapky a nic nepomohlo

hettinka
•
5. mar 2018

@adriena333 poskladať pod matrac uterák, aby spal vyvýšene. A odporúčam vedľa postieľky umiestniť nakrájanu cibuľu vo vrecku platenom. Pripadne do izby pred uložením daj chvíľu odparkovať aromalampu s eukalyptovym olejom, pripadne streknut Eucasol od JUST

maca283
•
5. mar 2018

Okrem eukasolu aj tymianovy krem uvolny rozpusta pekne hlieny Vsetko je s justu wwe.just.sk

veronikazoja
•
5. mar 2018

Ja som malej dávala nasivin pre dojčatá, mala pod sebou vankúš, aby jej nestekali soplíky do hrdla, mokrú plienku nad postieľkou a jednu som mala aj na radiátore a niekoľko krát za noc som ju menila, aby bola stále mokrá, prípadne skús aliamare na uvoľnenie soplíkov

snehulienka82
•
6. mar 2018

Nam pomohol na uvolnenie hlienov sinupret, ale uz vo vyssom veku (20 mes.) Ale od malicka jej cistim nos vincentkou, lahsie sa potom odsavaju hlieny.