Easylax klystír pre deti: skúsenosti rodičov
Ahojte prosím viete zazdielat skúsenosti s použitím ? Mám 3a pol ročného syna, keď mu to dávam, mám hrozný strach že vytlačim okrem toho ,,lieku,, aj vzduch jemu rovno do hrubého čreva... Tej tekutiny je tam príšerné malo a teda fľaštička je z veľkej časti vzduch...nemôže sa nič stať ? Syn sa po aplikácii sťažuje že to boli a mám pocit že to je asi ten vzduch ale neviem ako inak to použiť...
@miskakyblik myslím, že ho to bolí alebo je to skôr len zlý pocit z toho, že tam má zas niečo navyše. Neviem, ako je na tom Tvoj syn, ale ja som to synovi dávala až po niekoľkých dňoch, keď nič iné nepomohlo. Vtedy už mal tú stolicu tak velkú a tvrdú, že mal úplne preplnené črevo a vlastne, keď som mu tam striekla ešte easylax, tak to bolo nepríjemné. Ale za toto som bola veľmi vďačná, lebo vďaka tomu išiel vždy. Nakoniec sme to dávali každý druhý deň až to takého štádia, že sa mu upravila stolica, rozbehlo sa to a teraz už chodí sám. Za mňa najlepšie, čo môže byť ako pomoc pri hroznej zápche. A to sme skúšali asi úplne všetko.
@evia13 hej ja mám tiež skúsenosť ale teda dávam mu to naozaj až keď si sám nevie pomôcť, keď nejde na wc týždeň tak vtedy. Ďakujem moc , ukludnila si ma ja som sa toho vzduchu veľmi bála. Čipky sa zavádzajú jednoduchšie ale syn ich znáša horšie , a navyše mu nefungujú tak efektívne. Snáď sa to aj jemu upraví ako vám. Ešte raz ďakujem 🌷♥️
@taktotedanie uff , ďakujem som trochu kludnejsia...🌷
@miskakyblik len mu to az tak casto nedavaj sice nenavykovy ale podpor kakanie aj inak
Easylax davam fakt len v nevyhnutnom pripade, co bolo len 1x zatial, a to mam dieta, ktore trpi zapchami a je sledovane na gastre.
1 krok, ak sa to zasekne, je u nas forlax 2 g rano a 2 g vecer 3 dni a lejem do nej vody kolko vladzem, kazdu chvilu jej kazem nech s napije (creva potrebuju vodu) + ma minimalne 1x v strave polievku), s vlakninou opatrne, ak nema dobry pitny rezim bude mat opacny efekt....
a ak sa nevykaka po forlaxe tak lecicarbon cipok a az ked ani ten nepomoze tak easylax.
Ten vzduch je ok, to si asi pleties s injekciou (?), boli to lebo tak nieco mu strkas do ritky (moja to nenavidi), a potom to samozrejme zacne pracovat, moze pocitovat krce. Lebo to vyprovokuje creva a zacina sa "zapcha" hybat. Tak to nejde len tak.
Co robis pred easylaxom? Ake opatrenia?

@miskakyblik nie
Ten vzduch vyjde von