Expigment krem
ahojte potrebujem poradit ma niekto expigment krem neviem ako sa použiva
@jolien88
Môžem sa prosím spýtať, keď si tento krém aplikujem, treba ho napr. po 30 minútach zmyť,alebo je možné ho nechat posobit aj celú noc a následne zmyť až ráno ? Ďakujem
@linda36
Môžem sa prosím spýtať, keď si tento krém aplikujem, treba ho napr. po 30 minútach zmyť,alebo je možné ho nechat posobit aj celú noc a následne zmyť až ráno ? Ďakujem
@jolien88 Dobry den, prosím Vas, vedeli by ste mi poradiť. Od včera používam krém expigment 4% na celu tvar, rano som mala červenú farbu, dalo sa to celkom zakryť malé upom, ale neviem ci je to normalne, bola som trochu opuchnuta a pocit ako spalena... neviem ci krém tak zaberá, alebo naopak ide o alergickú reakciu. Mam si ho dat aj další vecer a co možem ďalej čakať? 🙏
@ssiissiinnkka no tak to teda neviem, skor asi o alergicku reakciu, ja som nikdy z toho nic nemala. Natierala som si to len vecer, nie rano.
@bianka_012 nikdy som si ho neumyvala, natrela som tak normalne ako krem, nie velku vrstvu.
@ssiissiinnkka ja som mala toto iste a neviem či to bola len moja reakcia alebo to tak ma byt 🤷♀️ Keď som si to dala 2-3 dni po sebe, tak som mala dosť veľký opuch 😱
@jolien88 ďakujem
@xsandrax ja som to riskla a dala som si to další vecer napriek opuchu, na další den to bolo bez opuchu, ale stále červená sko paprika. Po týždni bez červenej farby a potom celkovo po 2 týždňoch opäť červeň na tvári. Uz na to nemam nervy 🙂, pleť vyzerá hrozne, vysušená a slabá, nemôžem si spraviť uz ani makeup, tak hrozne vyzerám, ked si ho nanesiem, a červeň mi v tvári preráža cez makeup tiez... este ze su tie ruska, aspoň jedno pozitívum inak neviem..
@123369 ja som si ho objednala cez alliexpres a je to balenie z Turecka a tiez príbalový leták iba v turečtine.
@jolien88 ahoj, prosím Ťa pomohol by mi takýto antipigment krém vybieliť aj zopár fliačkov od akné? A keby som nejaký niekde zohnala, môžem ho používať aj teraz, keď sa blíži jar a leto? Slniť sa moc neplánujem, len klasika chodenie po vonku a tak...
Ahojte nema niekto na predaj expigmet.. Dnes som bola u kozneho on ho predáva za 40 eur🤨
@zvieratko31 ahoj, tak to neviem ci sa da dat aj na akne. Ja som ho pouzivala aj v lete, ale vzdy len vecer, ked som uz nesla na slnko, nie rano
@jolien88 ahoj, OK ďakujem. Kedysi som používala práve na fliačky po akné Barekol antipigment krém a pomohlo mi to na ne. A ten je za pár korún, aj na tie pigmentove škvrny je chválený.
Ahojte baby nemáte niektorá na predaj tento krém expigment? Dakujem
Dobry vecer!mam na predaj tento krem...nema niekto zaujem?
@bkristina Aka je cena prosim ?
@lilidushka dobry den. Mám expigment 4%, exp. 08/2023 - cena 15€
Bratislava. 0944307752
Ahojte, nemá prosím niekto na predaj tento krém? Expigment? Ďakujem
@mili115
@gabruska1985 Ja mám na predaj ;)
@bianka_012 Ahojky, už som kúpila z netu od jednej holky, ale skúsim sa popýtať kamošiek, či niektorá nechce. Za koľko predávaš?
@gabruska1985 ahoj ja tiez mam na predaj ak by si potrebovala za 15 eur 🙂
@slniecko154 ahoj, dakujem, za taku cenu som ho aj ja kupila, jedno mam, tak budem testovat a ak to sadne tak by som ti napisala, ak budes este mat na jesen🙂
@gabruska1985 ked sa mi zvysi, tak kludne sa mozes ozvat potom

@dari18581 Objednala som si cez AliExpress priamo z Turecka. Príbalový leták je v turečtine.