icon

Eye Q sirup, skúsenosti?

latarina
17. okt 2018

Prosim vas dava niekto svojim detom tento siryp. Nam to kazala neurologicka. Prosim ak dakto ma skusenosti tsk napiste my.

Strana
z2
eenko1988
18. feb 2022

@smajluska Dobrý deň, uz ste zistili ako sa užíva atď? Lebo to tu neviem nájsť respektíva či sa môze kombinovať s D3 vitaminom ( konkrétne s Devit).Ďakujem krásns.

smajluska
18. feb 2022

@eenko1988 Nezistila som este zatial ake prestavky maju byt v uzivani. Moze sa aj s vit. D uzivat samozrejme. Ale nedavala by som to v jednom case. Su to Omega 3 mastne kyseliny a hlavne v zimnom obdobi zdraviu prospesne 🙂 Je to podobne ako sirup od Dr Muller Omega 3

missa123
8. mar 2022

@smajluska neurolog nam doporucil eye q sirup ze ho bez prestavky mozeme brat.Pred mesiacom som ho zacala davat malej a 5.den zacala hnackovat.Moze to byt z oleja ze sa cisti?Nikde som sa nedocitala o vedlajsich ucinkoch.

missa123
8. mar 2022

@eenko1988 vitamin D3 je dolezity a moze sa kombinovat s olejom.Su rybie oleje ktore obsahuju vitamin D3.Neurolog povedal ze olej mozem pouzivat bez prestavky ,ale po dlhsiom uzivani dam urcite prestavku.

smajluska
10. mar 2022

@missa123 Dobrý deň, ja si myslím, že by to nemalo byť z toho oleja. Skúste ho na pár dní vysadiť a potom znovu nasadiť.

missa123
10. mar 2022

@smajluska dakujem.Vyskusam.

sofia0106
11. jún 2024

Dobrý deň, syn užíva sirup 3.tyzden. Chcela by som sa spýtať, pomohol sirup vo vývine vašich deti?
A mal niekto skúsenosť, že dieťa pri užívaní malo problém so spánkom ? Ďakujem

smajluska
13. jún 2024

Ak chcete kvalitný rybí olej tak určite odporúčam Zinzino. Je v kvalitnom olivovom oleji. Je drahší, ale určite sa oplatí vyskúšať.

ivanaa346
1. dec 2024

@petronka Prosím pomohol vám ten sirup na rozprávanie ? Ďakujem

petronka
8. dec 2024

@ivanaa346 neviem 🙂 syn ma uz 10 rokov, stvrtak. Vymenili sme za tie roky logopedicku, spravila s nim kus prace. Sirup bral dlho, doteraz mu davam omega 3 mastne kyseliny v doplnkoch stravy. Rozpravanie vsak stale nie je 100%, ostalo mu R. Zatial nenabehlo, snad sa podari raz...a ak aj nie, je vela dospelych račkujúcich ;) Ked rozprava, hovori pomalsie, sustredi sa na slova. Ale inak sa da 🙂 teda, neviem na 100% potvrdit, aky vplyv ma na tom vsetkom ten sirup, no isto neublizil 🙂

Strana
z2