icon

Formulár pre pediatrov na Eltern-Kind-Pass-Untersuchungen v Rakúsku

lili2024
23. júl 2025

Ahojte, pracujem v AT, ale zijeme na SK, teda aj k pediatrovi chodime na SK. Rakuske urady pozaduju Eltern-Kind-Pass-Untersuchungen 7 bis 10 (die 2. bis 5. Untersuchungen des Kindes). Existuje na to nejaký formulár, ktorý detský lekár vyplní? Lebo my màme len očkovací preukaz a tam nie sú uvedené všetky vyšetrenia.
Dakujem vopred 😊

olimuc
23. júl 2025

Kedysi davali taky zosit, kde sa vsetko zapisovalo .. davali ho myslim poistovne, mozno sa da kupit v nejakom obchode

vroni
23. júl 2025

Na to nie je žiaden formulár, normálne ti lekár dá papier, kde potvrdí (tuším) 5 termínov prehliadky s dieťaťom a ten odovzdávas. Očkovanie nikoho nezaujíma.

kiki68
23. júl 2025

@lili2024 musis mat mukipass z AT a ten lekar na SK potvrdi, treba stempel z vysetreni v danom veku dietata

kiki68
23. júl 2025

Mala si aku matersku knizku? SK? Vypytaj v AT tu ich a daj to vyplnit svojim pediatrom

lili2024
autor
24. júl 2025
@kiki68

Mala si aku matersku knizku? SK? Vypytaj v AT tu ich a daj to vyplnit svojim pediatrom

@kiki68 ano, mala som tehotensku knizku na SK. Mukipass podla vsetkeho sa neda stiahnut z netu, zajtra teda zavolam do poistovne.

lili2024
autor
24. júl 2025

Ďakujem všetkým za pomoc 😊

kiki68
24. júl 2025
@lili2024

@kiki68 ano, mala som tehotensku knizku na SK. Mukipass podla vsetkeho sa neda stiahnut z netu, zajtra teda zavolam do poistovne.

@lili2024 Ak chces poslem Ti stranky z mojho, ja mam tie pre dieta este prazdne, okrem myslim toho z porodnice. Nech Ti to lekar vyplni a poslete to ( pozor na datumy, musi to byt presne na tie casy ako su uvedene tyzdne dietata.

vroni
24. júl 2025
@kiki68

@lili2024 Ak chces poslem Ti stranky z mojho, ja mam tie pre dieta este prazdne, okrem myslim toho z porodnice. Nech Ti to lekar vyplni a poslete to ( pozor na datumy, musi to byt presne na tie casy ako su uvedene tyzdne dietata.

@kiki68, na toto by som sa veľmi nepoliehala, že jej slovenský lekár opeciatkuje Mukipas. Fakt jej stačí obyčajný papier so správnymi dátumami a pečiatkami (nie, nestačí jedna, musí tam byť presný počet pečiatok. Na tom im náramne záleží 🤦🏼‍♀️)

kiki68
25. júl 2025
@vroni

@kiki68, na toto by som sa veľmi nepoliehala, že jej slovenský lekár opeciatkuje Mukipas. Fakt jej stačí obyčajný papier so správnymi dátumami a pečiatkami (nie, nestačí jedna, musí tam byť presný počet pečiatok. Na tom im náramne záleží 🤦🏼‍♀️)

@vroni no ved ked jej ostempluje podla vzoru co ma a vyplni, tak budu mat dost peciatok. A OGK bude spokojne na dusi

lili2024
autor
27. júl 2025
@kiki68

@kiki68 dakujem pekne, to by bolo super. Treba postou alebo staci emailom poslat?