icon

Hnačkovali deťom kvapky Kaloba?

25. dec 2024

Ahojte, hnackovali Vam deti z kvapiek Kaloba?(antivirotika).
U nas z nich prehnalo 2deti aj muza🙄😞
Hl.vec, ze som za ne vysolila 15eur v lekarni.
Wrrrr

stellarstar
25. dec 2024

Kaloba nie je antivirotikum

dzulli1980
25. dec 2024

Kaloba určite nie je antivirotikum, pravidelne ju pri prechladnutí berieme, nikoho z nej ešte neprehnalo.

stellarstar
25. dec 2024

Príbalový píše že...

viestta
25. dec 2024

Jednak je to len bylinkovy extrakt, ktory sa pouziva pri liecbe viroz, nie antivirotiky, jednak mas v pribalovom letaku napisane, ze vedlajsi ucinok moze byt aj hnacka

xxemma
25. dec 2024

Tiez nie, brali sme viac krat.

zuz1177
25. dec 2024

My sme ju brali uz viac krat a vzdy bez problemov, ziadne vedlajsie ucinky. A teda u mna vyborne zabrala na suchy kasel.

kvietok1233
25. dec 2024

Teraz je aj rozšírená nejaká črevná viróza, trvá deň dva, ľudia hnackuju, vracajú, niekto má aj teplotu....lebo zas aby všetci 3 mali rovnaký nežiaduci účinok sa mi zdá zvláštne...a este jeden z tých čo sa vyskytujú vynimocne . Ty ich neber ak budeš mať hnačky aj ty bude to viróza 😃. Ale vysadila by som ich kým neprídete na to čo vám je.

nika23t
25. dec 2024

Užívali sme x-krát a nikdy. Skôr si myslím, že to bude z niečoho iného

autor
26. dec 2024

@stellarstar povedal mi to dr. Dal nam ju na chripku..

autor
26. dec 2024

@nika23t detom som dnes nedala, tie nehnackovali, muz si dal-zase hnackoval

mamutka
26. dec 2024

Nikdy sme s ňou nemali problém, berieme ju pri kašli. Skôr máte črevnu chrípku či také niečo

koniarova
27. dec 2024

Veď to sú len predražené bylinky. Určite nie antivirotiká. Pochybujem,že z nich všetci hnackujú.
Tak ich nedávaj. Efekt bude aj tak rovnaký.

misslilac13
27. dec 2024

Kto by sa z muškátu nedogrcal, aj mne z toho bolo zle

jamidea
27. dec 2024

Ja nadviazem iba na info, ze su to bylinne kvapky. Ak ano, hnacka by y mna bola normalnou reakciou. Duplom, ak citas, ze v neziaducich ucinkoch su crevne problemy. Vyhodila by som to kade lahsie