Hypospádia
Chcela by som poprosiť o radu a názor kde je lepšie operovať hypospadiu, v Martine alebo v Ba?Prípadne mamičky ake ste mali kde skúsenosti. Zatial sme mali konzultáciu v Martine. Syn ma sedem mesiacov takže nás tak o rok, rok a pol bude čakať operacia.
@vasinku môžem sa opýtať ako ste to zvládali po akom čase ste dali dole leukoplast alebo keď to bolo zalepene my sme ešte po operácii aj semenika aj hypospadie
@ronikakleinova2615 dobry den my sme boli po operacii hypospadie,po operacii sme mali hojivy obvaz ,ten sme po asi jednom tyzdni mali dat dole pocas kupania v repiku.to bolo bolestive,jeden sme ho drzali a druhy daval dole.mal to zase citlive lebo ako sme to dali dole sme to potyrili aj krvicka mu tiekla.ale zvladli sme to,sice 2tyzdne boli bolestive pri cikani ale potom uz bol vporiadku.po mesiaci si ani nespomenul.
@misina33 no môj má jeden rez pod vajíčkami a druhý hore dnes mame dať jeden leukoplast dole a to sme boli včera na operácii lebo my mame aj hypospadiu aj vajíčka mali ste hore alebo dole rez ?
@ronikakleinova2615 nám nekazala ani kúpať v repiku len že jeden mám dať dole dnes a druhý zase v sobotu
Prosím vás môžem sa opýtať ako to je bezprostredne po operácii? Syn má lahku formu, budú mu robiť obriezku, predlžovať kúsok močovej trubice a nejako opravovať zahnutie. Je pravda ze bude mat vývody? Lekár nás vysetril len v rýchlosti a hneď teda objednal na operáciu. Takže nemám žiadne info.
Čaká nás to v septembri a popravde sa toho dosť bojím.
Ďakujem za akúkoľvek informáciu. Pripadne mi poraďte co si určite zbaliť do nemocnice.
Dobrý deň chcela by som sa opýtať v akom veku operovali vaše detičky? Máme 8mes. A Rozmýšlame ku komu sa objednať na operáciu...bola som rozhodnutá pre Martin pána dr. Javorku najbližší termín má však až 7januára čo sa vyšetrenia týka. Neviem či sa teda objednať k niekomu inému skôr. Máme tú ťažšiu formu hypospádie. Sú tu mamičky ktoré mali tiež? Rada by som vedela ako to detičky zvládli a či všetko funguje ako má. Ďakujem
Dobrý deň mi mame aktuálne po operácii v Martine nedopadlo to podľa nadich očakávaní. Syn má strednú formu hypospadie keď mal1 rok rozširovali mu dierku na cikanie teraz ma 3 roky a robili mu úplnú rekonštrukciu a sme 2 týždne po operácii a cikame obidvoma dierkami aj tou rozšírenou aj tou novo urobenou takže zasa behame po doktoroch. Inak operáciu zvládol na1 úplne super.
@evita234 prístup v nemocnici super aj sestričky aj doktori, treba sa veľa pýtať aj čo sa starostlivosti doma týka viem z vlastnej skusenosti a my sme malého aj doma pripravovali na to ze ho to bude asi trosku bolieť a zvládol to asi ešte lepšie ako ja. Už sme boli odplienkovani aj pri tej prvej operácii to je určite lepšie a asi to aj odporúčajú neviem si predstavit že by mal plienku. Keby niečo kľudne píšte rada odpoviem
Dievčatá boli ste niektoré na operácii v Blave na Kramároch?
prosím aj mňa zaujíma Blava -ideme o týžden, hrozne mám strach ako to zvládneme, plienku na noc mávame a to už má 3,5 roka, Ako to prebieha po operácii, počula som že dieťa musí potom len ležať??? Budú nám robiť celkovú rekonštrukciu aj obriezku.
Deti musia ležať po operácii my sme boli 2 dni na jiske a potom nás preložili a asi na 4 deň sme skúšali kráčať sedieť sa nám moc nedalo my sme mali vývod z bruška tak aby si nezalomilo hadičku a doma tiež lezal a pochodil trošku ale my máme malého strašne živého ale musím povedať že to celé doma pre lezal ale my sme boli teda v tom Martine neviem ako v Blave ale tiež nám robili celkovú rekonštrukciu
@mkrnacova72 môj malý musel ležať 9 dní. Mal vývod celý čas. Až v deň prepustenia mu to vybrali, musel sa dva krát vycikat a rozchodiť sa lebo vôbec nevedel stať na nohách. Boli sme v BA.
Dorabali mu mocovu trubicu, obriezku, plastiku a vyrovnavali.

Zdravim, bol niekoho syn operovany v kosiciach alebo Michalovciach? Najlepsie niekedy teraz? Alebo sa chysta na operaciu?