Idiopatická trombocytopenická purpura u dvojročného
Ahojte! ;)
Prosím je tu niekto,koho dieťatko sa lieči na ITP? Môjmu synovi (2r) ju diagnostikovali pred mesiacom,odvtedy sme ako na hojdačke,liečba zaberá na chvíľu a trombocyty opäť závratné klesajú. Potrebovala by som aj skúsenosti a radu iných mamiciek ,možno by sme si vedeli poradiť. Ďakujem 🙂
@roka84 držím palce ty to dáš aj s malou.. daj potom vedieť ako ste dopadli..
@mars08 neviem ako presne sa tie lieky volajú ale že sú priamo určené na to že sa zameriavajú na kostnu dren aby začala fungovať správne a že jedno balenie stoji1000€,a že poisťovňa to nechce veľmi uhrádzať..tak čakáme a čakáme..malého mám doma od februára a ja čakám na pôrod ako na spasenie,už prenášam 3 dni
Prosím máte niekto skúsenosť s rastovým faktorom? (Na neutropeniu)
Baby pfuj pfuj držím.palce ..určite píšte ako sa vám darí ❤️
@sisa233 uff s čo.sa.stalo? Mal nízkunhodboty alebo z akého dôvodu ho hospitalizovali? Silno na neho myslím, nech je rýchlo doma.
My sme mali dnes opäť kontrolu, chodíme každý týždeň vo štvrtok na odbery. No hodnota, idem dole...dnes 60 a to berie tretí týždeň prednison...dosť sa z neho naliala a chuti jej veľmi jesť a ako dievča to začala riešiť 🥺😞
Ja som už na prášky....stále v jednom.kolotoci a výsledok krátkodobý 😢
@roka84 ooo to je mi ľúto..snáď bude čoskoro v pohode.musi to byť pre ňu strašne ,snáď x toho vyrastie alebo sa to nejako napraví 😔. dnes ho púšťajú..nechali si ho na pozorovaní alebo keď zvracal mal tam aj krv tak manžel šiel ale nenašli dôvod prečo aj krv zvracal,my sme sa strašne zľakli 😩.. momentálne berie lieky revolade a včera po odberoch mal hodnotu 75000.. takže som až až spokojná že aspoň niečo mu konečne zabralo
@sisa233 držím palce.
@roka84 držím palce,nech ste čím skôr doma a nech vám to scim skôr schvalia.nam to schválili skoro po 2 mesiacoch až ..Strašne vám to kleslo.. revolade vám dajú?? Nám to zvýšili hodnoty,momentálne sa pohybujeme nad 50..ale to už berieme 50mg toho lieku.dnes s ním išiel manžel na odbery tak snáď to bude opäť lepšie aj keď si myslím že nám to zvýšila na 75mg lieku..

@roka84
@mars08 máme dôveru poisťovňu.. . a ona má mesiac aby nám to schválili lebo je to drahá liečba.. dali si aj podmienky že sme sa museli z Popradu trepať do Bratislavy na kliniku hematologie .. ale tiež nam to schvália len na 3mesiace a potom budú na novo prehodnocovať 😤...len sa modlím aby si ste niečo nezmyseli a budeme čakať ešte dlhšie