Infekčná mononukleóza u 7 ročného
Ahojte! Podľa názvu témy syn fu vyfasoval teraz na prázdniny. Nemôže sa kúpať, ani slnko, ani šport. Čo robiť so 7 ročným doma? Kedy to odoznie? Lieky nemá, iba octanovu masť na uzliny.
Prajem rýchle vyliečenie. My sme si "dopriali" na prázdniny kiahne, ja mám popri tom väčšinu času home office, takže doma už lozíme po stenách 😀 A tiež nás žiaľ čaká väčšia časť leta bez športu, kúpania a slnka. U nás doma sa zatiaľ osvedčili pokusy, na youtube je milión návodov. Číta knihy, hráme Horek mení, rôzne spoločenské hry. Môjho stále baví hrať sa s autami, takže výroba parkovísk z kartónov, rôzne závody áut. Tlačím mu rôzne obrázky, doplňovačky, hlavolamy... Našťastie, jeho to baví, i keď nejaký extra dlhý čas pri tom nevydrží, ale základ je aspoň niečo 😀 Inak pozerá aj telku a dovolím hry na mobile viac ako inokedy.
Syn mal strasny priebeh, vyse tyzdna 40ky, nedalo sa to zrazat... o tom, ze nesmie von netusim,a le tak moj bol total ko desat dni, kym sa pozbieral... dietu na pecen drzal pol roka.
Tak to mate este stastie. Moja 2.5rocna bola tyzden na infekcnej klinike, lebo sa nedala zrazit teplota, bola na infuziach.
No a ešte mu aj boreliozu diagnostikovali
@yollanda to sa da taka naloz? To je fakt des... urcite skus kontaktovat imunologa, ako to date do poriadku po prekonani, asi to chvilu potrva... ale dobre, ze na tu boreliozu prisli, keby sa to dostane do pasivneho stadia, je fakt zle... prajem skore uzdravenie!
@anjelicek26 ďakujem! No nalož jak hovado a ešte mal aj anginu

Ja som s tym bola v nemocnici, lebo mňa to zdrapilo viacej, ale zase mi vrvaeli ze väcsinou to kazdy prekona ako anginu doma a ked ma prijimali povedlai ze 3 dni tam budem plus predtym som tyzden bola doma a nakoniec som v nemocnici bola 10 dni cize podla mna aj doma by to tolko malo byt najviac ale tak uz som to mala aj skor ze ziadne priznaky len pecenove testy som mala zle ale hlavne nech sa setri ziadne namahave nic ziadny sport