Intímny problém u 22-mesačného syna: Čo robiť?
Ahojte, idem anonymne, lebo som z toho dosť vystrašená 🙈 Nemáme v rodine žiadnych chlapcov, takže s tým vôbec nemám skúsenosti.
22-mesačný syn má akoby trochu opuchnutý penis/predkožku a keď mu jemne stiahnem predkožku, je tam biela hmota. Včera večer som si to všimla prvýkrát, ráno nič nebolo a teraz po poobednom spánku sa to objavilo zasa aj na plienke.
Muž tvrdí, že je to vraj smegma a že to býva normálne, ale ja sa bojím, či to nie je hnis alebo nejaký zápal 😔 Stretli ste sa s tým niektorá? Prešlo to samo alebo ste išli k lekárovi?
Syn zatiaľ nevyzerá, že by ho to bolelo, normálne ciká a nemá teplotu.
A čo tak miesto strachovania sa radšej googlit a vzdelávať sa?
@anonym_9b4871 ano googlila som, preco potom exustuje táto stránka vlastne. 🤔 nesluzi na to aby si zeny/matky poradili? Ci som asi zaspala dobu.
@anonym_autor ano, je to smegma a treba to jemne ocistit, pokial to ide. My sme to cistili odkedy sa dalo,...po kuskoch, prvemu synovi sla predkozka od 9 mesiacov uplne krasne dole a aj vycistili sne, ako to slo, mladsi ma problem este aj ako 5 rocny, nejde mu to.
No a zapalit sa to tiez moze, ale to by ho bolelo...
Chlapci zvyknú mať ,,bryndzu" , je to normálne. Prepáč, za výraz. Pokiaľ ti ide stiahnuť predkožka, tak buď kľudná. Pokial máš este nejaké otazky tak kľudne napíš. 🙂🙂
Pri okúpaní stiahnuť koľko ide a umyť. Má dosť prekvapuje, že dieťa má 22 mes. a ty nevieš, ze niečo ako smegma existuje
Pri okúpaní stiahnuť koľko ide a umyť. Má dosť prekvapuje, že dieťa má 22 mes. a ty nevieš, ze niečo ako smegma existuje
@anonym_06e881 janmu stahujem jemne pri kupani ale nikdy tam nic take nemal. Netusila som ze sa to vola smegma, kedze ja penis nemam a zrejme ziadny chlap mi nezdelil v zivote ze ma za predkozkou smegmu.
@anonym_06e881 tak tu mnohé ženy nevedia rôzne veci. Niekedy si myslia, že Duch svätý do nich vstúpil, alebo nevedia pri dvoch koľajniciach na baby teste, že sú tehotné 🙄 a či obliecť pančušky do škôlky 🤪 Ja sa potom zamyslím, ako tie ženy fungujú, ako vychovávajú a hlavne, čo potom z tých detí vyrastie
Pokiaľ to zapácha treba to riešiť, može tam byť zápal..
Pokiaľ nosí plienku ešte tak v tomto teple treba zvýšiť hygienu, nenechať mu to tam a oplachovať a viac vetrať.

A čo tak miesto strachovania sa radšej googlit a vzdelávať sa?