Ísť či neísť na dovolenku aj s kiahňami?
Potrebujem rýchlu radu ideme dnes na dovolenku a malý má asi kiahne (boli sme u lekára nevie presne určiť či sú alebo nie) poradne čo mám robiť ísť či neísť.
@chovancova27 ako pardon,ale ty si bola tá,ktorá ešte aj počas relaxácie v dovolenkovej destinácii sedí na MK😂😂😂a mýliš sa, nie je to len a len a len tvoja vec,lebo ako sa tu nie raz písalo,letecká spoločnosť ta môže s výsypom pekne vypoklonkovat a môžeš mať problémy jedna radosť. Takže ten kto tu prejavuje slepici mozog si len a len ty. A riadne primitívny....
@chovancova27 no....keby si so svojim zmyslanim stretla podobne zmyslajucu a navzajom sa obdarujete nejakym virusom, potom snad zmenis nazor. My mame teraz kiahne....sedime.vyse tyzdna doma a kedze starsi este nemal,vyzera,ze este si uzijeme par domacich dni. Ano,je to o nervy....ale...treba mysliet aj na inych,nevies,koho clovek.stretne a ci mu prave potencialna nakaza neskrati zivot.
@chovancova27 no Ty si aka sprostota
@terezka1947 u nás rovnako 😄 už týždeň som so synom doma 😪 kúpeme v hypermangáne a máme už riadnu ponorku .... a keďže staršia ešte nemala čakám čo sa bude diať .....18.7. ideme na dovču tak snáď už budeme všetci fit. ☺ ......
už mám,len za potreby niekoho,ako ty špehovať 😃 po sto rokoch som nazrela do diskusii a zrovna som natrafila na užívatelku,ktora je vdaka tupym komentárom ľahko zapamätateľná...a zrovna včera ,ked som zapla koňa si na m§a vyskočila ty so srajdou,ktoru si si priniesla z dovolenky..lenže ked neboli také ohlasy ,ake si čakala status si zmazala.....recenziu si mala dať hlavne sem,,,😃 tu bola užitočná,nie na ploche 😃
...karma Ta dobehla 🙂 a v Tvojom prípade Ti poviem jedno...tak Ti treba..😃
@miskakyska akože naozaj si doniesla "bonus" z dovolenky😮😅a zabudla sa pochváliť?
@miskakyska a co pisala?
@sapetka
@maciatkolulu recenziu na konkretny hotel...doniesli si srajdu.....a záhadne nikto z komentujucich nemal odtiaľ také zlé skusenosti.....preto bola taká "hustá" a nevadilo jej ani kiahnove bábatko pri vedlajšom stole,lebo kiahne už prekonali....
@miskakyska aha🤣🤣🤣,nuž fajn...

@miskakyska musíš mat veľmi nudný život, keď ho tráviš na tomto sliepkovskom serveri😉bez sa radšej tiež niekam vyrelaxovať a hlavu vyvetrat🌅🏝️ a nerieš životy iných. Ci ja pôjdem niekam s osypkami, s hnačkou alebo so zlatou žilou je len a len moja vec😜✌️končím s debatou v slepučárni, nešpehuj ma