icon

Jazvečia masť - ako ju používať, rady a skúsenosti

dadkaa
21. feb 2013

Ahojte poprosim vas, mamina mi poslala jazveciu mast a ziaden navod. pouzivam to dcerke na priedusky a neviem ako dlho jej to mozem natierat a ako casto. A ako sa to da este vyuzit, trebars moze sa to pouzit aj na nosne dutiny, zda sa mi ze mala ich ma upchate... dakujem

amadora
16. dec 2013

a neverila by som takýmto predajcom masti, poprvé masť je veľmi vzácna a je jej málo takže väčšina poľovníkov ani nepredáva ale si necháva pre seba alebo najbližšiu rodinu a isto by nepredali 3dcl len tak. a že 2dcl na bežné použitie? ja som mala pol pohárika od výživy a už ho používame rok!!!

keram3053
2. jan 2014

Jedna mensia poznamka. Pokial viem jazvec patri medzi chranene zvierata. Kazdy kto ho lovi riskuje 2 roky basy a nehovorim o tom ze ulovit ho nieje az tak jednoduche. Nepisem to tu aby som tu kazal moralku ale aby ste chapali co clovek riskuje ak ho lovi 🙂 Myslite ze by isiel pre par eur do takeho rizika? Znami jedneho takeho pozna a ten tu jazveciu mast robi z maciek 🙂.Ale vraj aj zo psa zabera tiez 🙂 Tak to len tak ze vacsina jazvecov mnauka a steka....

cmucke
9. jan 2014

@acikaa Ahoj mozes mi dat na seba kontakt? napr. mailovy, alebo si ma pridat tu za priatela?? ja som tu este relativne nova. Tiez mam kusok tejto masti no uz asi rok. A je dobre mat kontakt, ked sa mi minie. Mozem aj takuto rocnu, davat do caju? ci uz radsej len na potieranie??

cmucke
9. jan 2014

@polovnik1 Dobry den, my este kusok masti mame, no ma uz asi rok. Je este pouzitelna? Mozem aj takuto rocnu davat do caju v pripade potreby? Pomaha tato mast aj na ekzem?? my sme ju preto dostali od znamych, no ucinok sme nevideli, tak ju mame v chladnicke ....

polovnik1
10. jan 2014

Ahojte neda mi nereagovat na prispevok od keram3053.Tento clovek evidentne nie je v obraze pretoze jazvec sa podla zakona moze lovit v dobe od16.augusta do konca novembra(vyhlaska 125/2012Z.z.). Je pravda sice ze ulovit ho je tazke, ale napriklad u nas ich je momentalne dost a pre skuseneho polovnika to nie je az taky problem.O tych mackach a psoch s tym nemam skusenost pretoze normalneho cloveka by to nenapadlo a kto ulovi za rok viac jazvecov nema az taky velky problem s predajom masti.Ja momentalne predavam jazveciu mast po 6 eur za 1 dcl.Ak mate nejake konkretne otazky kludne ma kontaktujte mailom miroslavlibiak@centrum.sk alebo tel.0908483337

keram3053
18. jan 2014

@polovnik1
ano beriem spat, pozeral som ze je chraneny a nevsimol som si ze je tam uvedene aj obdobie 🙂 nie som polovnik tak za to sa ospravedlnujem
ale o tom ze su ludia co to robia z macky ci zo psa tak o tom viem z velmi blizkych zdrojov....a suhlasim, ten clovek nieje normalny ale ked nemaju problem predavat otraveny alkohol.... 🙂 vzdy sa najdu podvodnici
tak len aby si ludia davali pozor co od koho kupuju

lubenka22
18. feb 2014

@polovnik1 dobrý den prosim ak by ste mali tu jazveciu mast mala by som o nu zaujem máte este dakujem

pianina
19. feb 2014

@dadkaa perfektna mast,treba natierat priedusky aj chrbatik. pokym su problemy 🙂

polovnik1
20. feb 2014

@lubenka22 ano zatial este mam.V pripade zaujmu ma kontaktujte na tel. 0908483337.

lubenka22
21. feb 2014

polovnik1 zatial dakujem

edamsxsn1
21. mar 2014

Pre všetkých čo potrebujú jazvečiu masť,na tejto stránke sa dá objednať vo forme masti alebo tekutej forme alebo vo forme kapsúl a sú to originálne výrobky z ruska : www.liecivemasti.com , eshop mám vyskúšaný, tovar je doručený do 1-2 dní.

simonamatus
5. máj 2014

@polovnik1 mala by som zaujem o tu mast mam stale chore deti a uz si neviem ako ju mam pozhanat, prosim pomozte mi som z popradu

veronicka1901
14. okt 2014

Baby obnovujem temu, mam doma jazveciu mast, mozem ju natriet na priedusky aj trojrocnej dcerke? Vdaka.

maca283
14. okt 2014

Jasne ze mozes a aj zjest Ja davam na štipku lyžičky a zapit super od kaslu

vikazv
14. okt 2014

@lilke Zdravim, chcela som sa opytat a kde sa da kupit ta jazvecia mast??dakujem

vikazv
14. okt 2014

@simonamatus Zdravim , aj mna by zaujimalo kde by som mohla zohnat jazveciu mast????viete mi poradit???dakujem

tatiana1985
14. okt 2014

zdravim, ak sa najde seriozny predajca tejto masti 😀 nech ma kontaktuje, kupim 🙂

lilke
15. okt 2014

@vikazv mrzi ma, nepomozem, my sme ju mali po znamosti priamo od polovnika. 😒

sunshineka
15. okt 2014

moze sa aj jest a vtedy je ucinnejsia.je to hnusne,ale detom sa moze zamiesat do caju.moj ujo to jedol ciste.natahovalo ho pritom na zvracanie,ale pomohlo

maca283
16. okt 2014

@tatiana1985 ak sa ti nik neohlasi kup si v lekarni aj tam ju predavaju Ja som si konecne dnes zohnala od polovnika lebo uz som si chcela ist kupit do lekarne

vikazv
17. okt 2014

@dadkaa Dobry den, kde ste tu mast kupili???,,,normalne v lekarni???

marek44
17. okt 2014

ahojte,mam jazveciu mast-cerstvu.9/2014,10/2014.1dcl-7eur

cammille
17. okt 2014

@vikazv predpokladam ze v lekarni kupis len tu "bylinnu" jazveciu mast, taku tu pravu jazveciu v lekarnach nemavaju...ja som objednala cez liecivemasti.sk

polovnik1
19. okt 2014

Ahojte dnes som vytopil cerstvu jazveciu mast.Cena este stale 6eur /1dcl ako minuly rok. V pripade zaujmu tel. 0908483337.

dsuchtar
3. nov 2014

Vážnym záujemcom ponúkam jazvečiu masť z jazveca uloveného v novembri 2014. tel. 0903 609915

ninus272
24. dec 2014

@dsuchtar dobry den,matw ju este?

boraborscova
29. dec 2014

@polovnik1 zdravim, mate este j.mast na predaj?mdakujem

beruska.zuzanka
30. dec 2014

@polovnik1
@dsuchtar zdravím, má niektorý z Vás ešte? ďakujem

polovnik1
5. jan 2015

Momentalne uz nemam jazveciu mast. Cerstva bude az v oktobri, ked sa jazvec bude lovit. Pekny den.

grundia
27. jan 2015

@polovnik1 zdravim.Chcela by som sa len spytat,zohnala som si jazveciu mast a rada by som vedela ako dlho ju mozem skladovat v chladnicke a po aku dobu sa da dat do caju,a kedy uz len tak na priedusky?
Nikde som sa o tom nedocitala.Dakujem za odpoved.