Jazvečia masť - ako ju používať, rady a skúsenosti
Ahojte poprosim vas, mamina mi poslala jazveciu mast a ziaden navod. pouzivam to dcerke na priedusky a neviem ako dlho jej to mozem natierat a ako casto. A ako sa to da este vyuzit, trebars moze sa to pouzit aj na nosne dutiny, zda sa mi ze mala ich ma upchate... dakujem
Jedna mensia poznamka. Pokial viem jazvec patri medzi chranene zvierata. Kazdy kto ho lovi riskuje 2 roky basy a nehovorim o tom ze ulovit ho nieje az tak jednoduche. Nepisem to tu aby som tu kazal moralku ale aby ste chapali co clovek riskuje ak ho lovi 🙂 Myslite ze by isiel pre par eur do takeho rizika? Znami jedneho takeho pozna a ten tu jazveciu mast robi z maciek 🙂.Ale vraj aj zo psa zabera tiez 🙂 Tak to len tak ze vacsina jazvecov mnauka a steka....
Ahojte neda mi nereagovat na prispevok od keram3053.Tento clovek evidentne nie je v obraze pretoze jazvec sa podla zakona moze lovit v dobe od16.augusta do konca novembra(vyhlaska 125/2012Z.z.). Je pravda sice ze ulovit ho je tazke, ale napriklad u nas ich je momentalne dost a pre skuseneho polovnika to nie je az taky problem.O tych mackach a psoch s tym nemam skusenost pretoze normalneho cloveka by to nenapadlo a kto ulovi za rok viac jazvecov nema az taky velky problem s predajom masti.Ja momentalne predavam jazveciu mast po 6 eur za 1 dcl.Ak mate nejake konkretne otazky kludne ma kontaktujte mailom miroslavlibiak@centrum.sk alebo tel.0908483337
@polovnik1
ano beriem spat, pozeral som ze je chraneny a nevsimol som si ze je tam uvedene aj obdobie 🙂 nie som polovnik tak za to sa ospravedlnujem
ale o tom ze su ludia co to robia z macky ci zo psa tak o tom viem z velmi blizkych zdrojov....a suhlasim, ten clovek nieje normalny ale ked nemaju problem predavat otraveny alkohol.... 🙂 vzdy sa najdu podvodnici
tak len aby si ludia davali pozor co od koho kupuju
polovnik1 zatial dakujem
Pre všetkých čo potrebujú jazvečiu masť,na tejto stránke sa dá objednať vo forme masti alebo tekutej forme alebo vo forme kapsúl a sú to originálne výrobky z ruska : www.liecivemasti.com , eshop mám vyskúšaný, tovar je doručený do 1-2 dní.
@polovnik1 mala by som zaujem o tu mast mam stale chore deti a uz si neviem ako ju mam pozhanat, prosim pomozte mi som z popradu
Baby obnovujem temu, mam doma jazveciu mast, mozem ju natriet na priedusky aj trojrocnej dcerke? Vdaka.
Jasne ze mozes a aj zjest Ja davam na štipku lyžičky a zapit super od kaslu
@simonamatus Zdravim , aj mna by zaujimalo kde by som mohla zohnat jazveciu mast????viete mi poradit???dakujem
zdravim, ak sa najde seriozny predajca tejto masti 😀 nech ma kontaktuje, kupim 🙂
moze sa aj jest a vtedy je ucinnejsia.je to hnusne,ale detom sa moze zamiesat do caju.moj ujo to jedol ciste.natahovalo ho pritom na zvracanie,ale pomohlo
@tatiana1985 ak sa ti nik neohlasi kup si v lekarni aj tam ju predavaju Ja som si konecne dnes zohnala od polovnika lebo uz som si chcela ist kupit do lekarne
ahojte,mam jazveciu mast-cerstvu.9/2014,10/2014.1dcl-7eur
Ahojte dnes som vytopil cerstvu jazveciu mast.Cena este stale 6eur /1dcl ako minuly rok. V pripade zaujmu tel. 0908483337.
Vážnym záujemcom ponúkam jazvečiu masť z jazveca uloveného v novembri 2014. tel. 0903 609915
@polovnik1 zdravim, mate este j.mast na predaj?mdakujem
Momentalne uz nemam jazveciu mast. Cerstva bude az v oktobri, ked sa jazvec bude lovit. Pekny den.

a neverila by som takýmto predajcom masti, poprvé masť je veľmi vzácna a je jej málo takže väčšina poľovníkov ani nepredáva ale si necháva pre seba alebo najbližšiu rodinu a isto by nepredali 3dcl len tak. a že 2dcl na bežné použitie? ja som mala pol pohárika od výživy a už ho používame rok!!!