Jazvečia masť - ako ju používať, rady a skúsenosti
Ahojte poprosim vas, mamina mi poslala jazveciu mast a ziaden navod. pouzivam to dcerke na priedusky a neviem ako dlho jej to mozem natierat a ako casto. A ako sa to da este vyuzit, trebars moze sa to pouzit aj na nosne dutiny, zda sa mi ze mala ich ma upchate... dakujem
@robi3
@tatramatka
@zuzuzuzka pros vas, dnes mi prisla mast. Nemohla som nikde zohnat tak som kupila cez internet a manzel vravi ze to mu pripomina bravcovu mast. Je to mozne aby mali podobnu vonu? Ako vonia a chuti ta prava? Dakujem!
@purina12345 tak vyzera tak ako bravcova 🙂 co ja viem...ta jazvecia podla mna viac smrdi, ale ja Ti velmi nepomozem, kedze to uz neuzivam....pouzivam tymianovy krem
@zuzuzuzka a len hrudnik natieras?alebo aj lopatky?
@janula2511 ja som len hrudnik natierala 🙂
@zuzuzuzka a da sa stym aj nos natret?
@janula2511 nos asi nie...kedze to pachne ale ked chces lepsi ucinok natri aj lopatky 🙂...nezabudni zabalit do plienky alebo do nieco ineho potom
@purina12345 áno je podobná, akurát je redšia 😉
@mowinka1 ďakujem, tak to bude ok, už so sa zľakla 🙂
Vedel by mi niekto poradit kde sa da kupit jazveciu mast, dakujem.
@purina12345 jazvečia o dosť viac smrdí ... Inak takuto mast je naj kupovat od polovníkov . Cez net by som neriskovala - vacsina tam predava bravcovu mast ... teda cest vynimkam
@snehovavlockapp na buduce uz nebudem skusat. Manzelov stryko je polovnik a raz sme mali od neho ale uz si nepamatam aka bola ale aspon tym ze je taka jemna mi pride identicka. Prinajhorsom s bravcovou tiez nic nepokazim 😀
@purina12345 áno, áno... bravčovou nič veru nepokaziš 🙂 Ta jazvečia mast je velmi vzácna, lebo však honička na tieto zvierata je skoro zakazana :(
@snehovavlockapp jazvec nie je úžitková ale škodná lovná zver a nie skoro zakázaná 😀 (Zákon o poľ. 23/1962 § 19)
Dobrý deň zelam erika18122 mam veľký záujem o jazvečiu masť dve balenia poprosim poslať , môj kontakt je 0910198487 srdečne dakujem
@mowinka1 dobrý deň mam záujem o dve ks masti, prosím kontaktujte ma na 0910198487 srdečne ďakujem
@purina12345 je velmi podona, vona u jazvecej je akoby viac do vone octa. konzistencia a farba takmer alebo uplne identicka
@jazveclesny mam záujem o kupu masti ozvyte sa mi kto predava 100% jazvečiu masť neriedenu.dakujem. martin2826@azet.sk
Este ked sme pri tej masti. Jazvecia mast nesmrdi (len stopena ma typ.pach a "chut") a ako si predstavujete cerstvu, ked sa lovi len od sept.do novembra? Je to sezonna zalezitost - mast je bez straty na vlastnostiach, pokial nie je ext.stara
@acikaa ahoj prosim ta je to sice uz davno ale skusim ...🙂vieš mi este pomoct s tou jazvecou mastou
@andrea182824 nie , uz nie.Nemam ju uz

a naco je dobra ta mast?