Je bezpečné podávať Nurofen deťom bez príčiny?
Čo sa stane ak dieta dostane nurofen aj vtedy keď nemá teplotu ani žiadnu bolesť, proste žiadny dovod aby ho dostal a aj tak ho užije ? Cca 4 dni za sebou
@maciatkolulu no prave, že nechapem ten vyznam keď to ani nie je liek určený na to ale na teplotu a bolesti. Pojdem za nou v pondelok. Potrebovala som tu len trosku ukľudniť či mu to neublíži. Už to spat nevratim
@anonym_autor Výrazne mu to samozrejme neublíži, napriek tomu je fajn, že to budeš riešiť so školou. Nechcem si predstaviť, čo by robila takáto zdravotníčka, keby sa stalo niečo naozaj vážne.
Napíš potom, prosím ťa, čo si vyriešila
Kazdopadne jento cydny zdravotnik. Moju dcere som pribalila tie gumove nurofeny lebo ju noekedy zvyknu v noci nohy boliet. Tak pocas skoly v prirode uzila dva krat podla mojich instrukcii. Viac nie a nie len kvoli tomu aby spala.
Tak som bola za učiteľkou, vraj urcite nemal každý deň, že mozno že mal raz keď ho bolela hlava. A vraj dávali z jeho nurofenu spolužiačke…. No proste tvrdenie proti tvrdeniu.

@anonym_autor tak potom prepáč,to je diametrálne odlišné,aj keď kľud,malému sa nič nestane. Nabehla by som za tou zdravotníckou a taký cirkus by som spravila....to sa mi až veriť nechce. Že by niekto dával nurofen mirnix dirnix a na spanie. To by si za klobúk nedali.
@maciatkolulu no prave, že nechapem ten vyznam keď to ani nie je liek určený na to ale na teplotu a bolesti. Pojdem za nou v pondelok. Potrebovala som tu len trosku ukľudniť či mu to neublíži. Už to spat nevratim