Je feniklový čaj vhodný pre novorodenca na bruško?
Ahojte, maly ma 3 týždne, je plne kojeny…a vsak veľmi ho trápi bruško, nedá sa mu prdiet…dávala som espumisan ale to bez zmeny, teraz skusam SAB simplex, cvičíme s nozkami, masirujeme bruško a vsak nepomáha…
Myslite ze mu môžem dat na tie prdiky aj trosku fenikloveho čaju? Dávate niekto? Ak áno ako často a ake množstvo?
Dakujem
Ano, davali sme. Nie silny.
Kupili sme kupacie vedierko, ked mal problem s prdikmi, napustali sme vodu, ponorili do vedierka na par minut, tam sa uvolnil, spravil si bublinkovy kupel a bol pokoj
Používali sme rektalnu rurku. Výborná vec.
Dakujem všetkým..
@martinka13 ale ta je aj na prdy? Lebo on stolicu máva často
Moje deti vyrastli na detskom sypanom čaji v takej modrej krabici bol pred 20 rokmi v lekarni......ale mozes urobit aj slabučky rascovo feniklovy.3 fenikel semienka a asi 10 z rasce do 2 dcl vody
Pouzi najmensiu rektalnu rurky naolejovanu a budes prekvapena kolko prdikov vyjde.
Rektalnu trubku prosim ta nie.... Ano pouzivala som feniklovy caj. Dala som stipku feniklu, stipku rasce.. zaliala vodou. Alebo kupovany feniklovy
Áno.
Neodporúča sa feniklový čaj,nakoľko môže narobiť ešte viac škody. Ak dáš rektálnu,tak pôjde von aj vzduch
@ivanakal nechápem. prečo nie? Nam veľmi pomohla. Dieťa revalo na živé raty. Nič nepomáhalo. Masírovanie bruška, polohovanie, čaje. Proste nič. Potom sme dali rurku, vyprdel sa a bol kľud. Nič zlé sa neudialo.
Vsaj ty pi feniklovy aj rascovy caj. Vrd tonobsahuje vacsina cajov ore dojciace mamicky. Na vyprdenie 🙂

Nedavala som, nosila som v nosici, ked revali, casto sa tam dobre vyprdeli