Je moje dieťa urieknuté?
Ahojte, nemáte niekto skúsenosti? Malý ma 12 mesiacov, v noci aj 30 krát hore aj 40,je kojeny, posledné 2 noci v kuse vrci, plače, dám mu cicik triska sa skludni, asi na 15 minút a potom zasa, dám vodu, cumlík, cici, v kuse ne kľudný, od narodenia nemá dobrý spánok, stále sa budil aj 20 krát v noci, ja nepoznám to aby sa mi zobudil len 2-3 krát za noc..... Už som hotová, táto noc úplná katastrofa každých 20 minút a rev.... Dieťa prispieva pekne, cez deň má 2 spanky po hodine a hodine a pol. Bola som s nim aj u Dr. Vraj všetko v poriadku, povedala mi ze aj také sú deti.... Chcela som ho odstavit od cici, fľašu nevezme ani za svet do pusy a pritom cumlík ma v pohode, mam pocit ci to dieťa nieje utieknute, ten spánok v noci v kuse to ani nieje spánok len bdebie a zasa je hore. Mate niekto skúsenosti.?
@zuzkaa1991 ved viem ze idú aj zúbky ale to je 12 mesiacov taky spánok chápeš? Teraz je to ešte zhoršené o tie zuby co sa tlačia
@elcoro musíš to tak zobrať, že je taký. Čo som sa ja narevala, nanervačía, prečo stále vreští, prečo nespí. Nepomohlo nič. Jednoducho je to také dieťa a viem že sa to ťažko počúva, aj mne sa to ťažlo od dr počúva. Ako som písala vyššie, môj reval nonstop, má 3 roky a stále sa v noci budí a vymýšľa. Ale nikdy som mu nedávala nurofen len tak, a to už vôbec nie každú noc. Volala som často kamoške a sťažovala sa, písala som kamoškám, aspoň som dostala tie svoje frustrácie zo seba von. Ale pchať do neho nurofen a paralen len aby spal, to nie. Dali sme mu len občas a vtedy, keď mal ďasná navreté ako šľak, keď sme už videli, že tie zuby idú. A to on cítil zuby aj 4 mesiace predtým ako sa prerezal. A ako píšu iné ženy, je navyknutý, že sa bude ukľudňovať na prse. Čaká to.
A inak, mne prvý rok reval nonstop. Neboli len neskutočne kritické noci ale aj dni. Ja si ho prvý rok života nepamätám nijak inak len ako jedno stále uvrešťané klbko
cez deň spi ako? plače aj cez deň? má ekzém, vyrážky, zihlavku?
@mirkapp necítim aby mal zlý dych, cez deň spi v kočíku bud na prechádzke alebo ho uspim tak ako dnes doma v spálni a spinka na posteli ako aj v noci, negrga sa mu vôbec spíme spolu a uspavam tak ze mu dám najesť z prsníka a potom troska poskacwm na fit lopte 3-4 minúty a spi a niekedy ani nemusím len ho položím n posteľ a hľadám po ruke a zaspinka a v noci spíme spolu
@elcoro vela faktory cez den, zazitky, mozno si nervózna a citi to u nas tak isto bolo a ano my sme mali kolkky silne kazdy večer, potom zuby, potom stále nieco mame 3r. Stale sa niečo deje ;) mozno len zvyk mali by poraditnine mamičky ktore moja bud obmedziť kojenie vydržať par noci potom si zvykne

@elcoro a tak sa zamyslieť ci zubky nejdu???my vvtom období sme tiez cirkusovali a bola mesiac na nurofene alebo na fenistile cameliu som davala a geliky