Je moje dieťa urieknuté?
Ahojte, nemáte niekto skúsenosti? Malý ma 12 mesiacov, v noci aj 30 krát hore aj 40,je kojeny, posledné 2 noci v kuse vrci, plače, dám mu cicik triska sa skludni, asi na 15 minút a potom zasa, dám vodu, cumlík, cici, v kuse ne kľudný, od narodenia nemá dobrý spánok, stále sa budil aj 20 krát v noci, ja nepoznám to aby sa mi zobudil len 2-3 krát za noc..... Už som hotová, táto noc úplná katastrofa každých 20 minút a rev.... Dieťa prispieva pekne, cez deň má 2 spanky po hodine a hodine a pol. Bola som s nim aj u Dr. Vraj všetko v poriadku, povedala mi ze aj také sú deti.... Chcela som ho odstavit od cici, fľašu nevezme ani za svet do pusy a pritom cumlík ma v pohode, mam pocit ci to dieťa nieje utieknute, ten spánok v noci v kuse to ani nieje spánok len bdebie a zasa je hore. Mate niekto skúsenosti.?
@zuzkaa1991 ved viem ze idú aj zúbky ale to je 12 mesiacov taky spánok chápeš? Teraz je to ešte zhoršené o tie zuby co sa tlačia
@elcoro musíš to tak zobrať, že je taký. Čo som sa ja narevala, nanervačía, prečo stále vreští, prečo nespí. Nepomohlo nič. Jednoducho je to také dieťa a viem že sa to ťažko počúva, aj mne sa to ťažlo od dr počúva. Ako som písala vyššie, môj reval nonstop, má 3 roky a stále sa v noci budí a vymýšľa. Ale nikdy som mu nedávala nurofen len tak, a to už vôbec nie každú noc. Volala som často kamoške a sťažovala sa, písala som kamoškám, aspoň som dostala tie svoje frustrácie zo seba von. Ale pchať do neho nurofen a paralen len aby spal, to nie. Dali sme mu len občas a vtedy, keď mal ďasná navreté ako šľak, keď sme už videli, že tie zuby idú. A to on cítil zuby aj 4 mesiace predtým ako sa prerezal. A ako píšu iné ženy, je navyknutý, že sa bude ukľudňovať na prse. Čaká to.
A inak, mne prvý rok reval nonstop. Neboli len neskutočne kritické noci ale aj dni. Ja si ho prvý rok života nepamätám nijak inak len ako jedno stále uvrešťané klbko
@mirkapp necítim aby mal zlý dych, cez deň spi v kočíku bud na prechádzke alebo ho uspim tak ako dnes doma v spálni a spinka na posteli ako aj v noci, negrga sa mu vôbec spíme spolu a uspavam tak ze mu dám najesť z prsníka a potom troska poskacwm na fit lopte 3-4 minúty a spi a niekedy ani nemusím len ho položím n posteľ a hľadám po ruke a zaspinka a v noci spíme spolu
@elcoro vela faktory cez den, zazitky, mozno si nervózna a citi to u nas tak isto bolo a ano my sme mali kolkky silne kazdy večer, potom zuby, potom stále nieco mame 3r. Stale sa niečo deje ;) mozno len zvyk mali by poraditnine mamičky ktore moja bud obmedziť kojenie vydržať par noci potom si zvykne

@elcoro a tak sa zamyslieť ci zubky nejdu???my vvtom období sme tiez cirkusovali a bola mesiac na nurofene alebo na fenistile cameliu som davala a geliky