icon

Je nadmerné pitie vody u detí problém?

lilko123
17. feb 2026

Dobrý deň mamičky chcem sa opýtať či ste mali alebo máte niektorá s Vás skúsenosť mám 22mesacnu dcérku,ktorá si dovolím povedať denne vypije aj 1,5vody bojím sa či jej to môže nedaj bože aj niečo spraviť ublížiť ona s každým jedlom pije vodu aj s polievkou aj so sladkostou keď jej dám. A aj medzi tým skúšala som ju aj tak že jej do fľašky dávam ozaj máličko len ona to vypije a zase pýta a keď jej nedám tak strašne plače určite s tým pôjdem aj lekárovi. Ja len že s tým tu máte niekto skúsenosť. Bolesti pokiaľ ju sledujem tak nemá a ešte aj cez noc sa zobudí ale 2-3x na vodu. Len sa mi vidí že má trošku väčšie bruško. Ďakujem Vám vopred za odpovede.

Strana
z2
dotka04
19. feb 2026
@lilko123

@maddie1711 ďakujem zatiaľ som si s týchto príznakov u mojej malej chvála Bohu nevšimla ďakujem

@lilko123 neboj nič, aj náš bol taký, nič mu nie je. On sa tým cuckaním vodičky z fľaše doslova upokojoval. Pred spaním bol ako ročný schopný vypiť fľašu mlieka 180ml a k tomu ešte 250ml vody 😀 A v noci detto - mlieko a za tým kopa vody 😀 Ako sme mu dali preč fľašku s "cumľom" a mal so slamkou, ku ktorej musel aj vstať/posadiť sa, tak behom pár dní bolo po pití hektolitrov vody. Ale stále je z tých detí, čo si vodu od smätu popýtajú.

Strana
z2