icon

Je normálne, aby malo dieťa také chlpy v dvoch rokoch?

Včera o 14:55
Je normálne, aby malo dieťa také chlpy v dvoch rokoch?
anonym_289fcd
Včera o 15:08

@anonym_autor je to normalne.
ake by malo mat chlpy podla Teba?

anonym_aae255
Včera o 15:14

Priesvitne chlpjy, uplne normalne. Keby si videla nasu opicku, asi by si neprezila. Na chrbate a zadku ma cierne hrube chlpky, sledujeme len u pediatricky. Ako mala lanugo (bola narodena skor), tak jej nevypadalo a pravdepodobne stmavlo. Ale boli aj dlhe a riadne tmave. Ma 3,5 roka a ma to stale, ale trosku menej, akoby sa jej kusok "zodralo"...

anonym_8aa212
Včera o 15:27

ja som sa zlakla ake zarastene dieta chudatko niekto ma, a tu tato fotka😂😂😂😂😂

autor
Včera o 15:28
@anonym_289fcd

@anonym_autor je to normalne.
ake by malo mat chlpy podla Teba?

@anonym_289fcd no lebo vidím tam aj čierne chlpy a v 2 a pol roka sa mi to zdá skoro :(

reela
Včera o 15:45
@anonym_autor

@anonym_289fcd no lebo vidím tam aj čierne chlpy a v 2 a pol roka sa mi to zdá skoro :(

@anonym_autor je to ok, tiez nie ste s manzelom asi cisto severske typy, nie?

anonym_3d371e
Včera o 16:05

Moj ma taketo ale tmave chlpky na nohach. Narodil sa cely chlpaty, chrbat nohy vsetko..este aj usi mal chlpate.. uz ostali len tie nozky😅

katkazatka
Včera o 16:59

Aj horsie byvaju. A tmave.

zuzitko74
Včera o 17:19

Je to normálne.

anonym_aae255
Včera o 18:56
@anonym_3d371e

Moj ma taketo ale tmave chlpky na nohach. Narodil sa cely chlpaty, chrbat nohy vsetko..este aj usi mal chlpate.. uz ostali len tie nozky😅

@anonym_3d371e jaj ozaj, aj uska malo nase tretie babo chlpate a aj celo, ako cernosko cierne vlasky, chlpky a este ked dostal silnu zltacku, tak ako maly romsky chlapcek vyzeral. A ja biela ako stena 😅🤣

anonym_a8ef95
Včera o 19:06

Je to lanugo, ma ho veľa deti pri narodení, často vypada, niekomu zostane.

anonym_70d736
Včera o 19:15

Klud

anonym_906ed6
Včera o 19:26

Hah, ja som so strachom otvarala diskusiu, ze tu najdem nejake simpanzie mlada a tu tato fotka😄.. neboj, autorka, toto je uplne ok.