Priesvitne chlpjy, uplne normalne. Keby si videla nasu opicku, asi by si neprezila. Na chrbate a zadku ma cierne hrube chlpky, sledujeme len u pediatricky. Ako mala lanugo (bola narodena skor), tak jej nevypadalo a pravdepodobne stmavlo. Ale boli aj dlhe a riadne tmave. Ma 3,5 roka a ma to stale, ale trosku menej, akoby sa jej kusok "zodralo"...
ja som sa zlakla ake zarastene dieta chudatko niekto ma, a tu tato fotka😂😂😂😂😂
@anonym_autor je to normalne.
ake by malo mat chlpy podla Teba?
@anonym_289fcd no lebo vidím tam aj čierne chlpy a v 2 a pol roka sa mi to zdá skoro :(
@anonym_289fcd no lebo vidím tam aj čierne chlpy a v 2 a pol roka sa mi to zdá skoro :(
@anonym_autor je to ok, tiez nie ste s manzelom asi cisto severske typy, nie?
Moj ma taketo ale tmave chlpky na nohach. Narodil sa cely chlpaty, chrbat nohy vsetko..este aj usi mal chlpate.. uz ostali len tie nozky😅
Moj ma taketo ale tmave chlpky na nohach. Narodil sa cely chlpaty, chrbat nohy vsetko..este aj usi mal chlpate.. uz ostali len tie nozky😅
@anonym_3d371e jaj ozaj, aj uska malo nase tretie babo chlpate a aj celo, ako cernosko cierne vlasky, chlpky a este ked dostal silnu zltacku, tak ako maly romsky chlapcek vyzeral. A ja biela ako stena 😅🤣
Je to lanugo, ma ho veľa deti pri narodení, často vypada, niekomu zostane.
Klud
Hah, ja som so strachom otvarala diskusiu, ze tu najdem nejake simpanzie mlada a tu tato fotka😄.. neboj, autorka, toto je uplne ok.

@anonym_autor je to normalne.
ake by malo mat chlpy podla Teba?