icon

Je normálne, že má syn 11 ročný ešte prilepenú predkožku?

sagitta33
Včera o 13:40

Keď má syn v 11 rokoch ešte prilepenú predkožku, mám to nejako riešiť. Navyše myslím, že má aj dosť malý pipík, môže to nejako súvisieť. Na preventívke doktorka pozerala, ale nič k tomu nehovorila.

Strana
z2
sagitta33
autor
Včera o 16:57
@anonym_3910b1

@terezka1947 sa čuduješ? Tu nevedia či dať pančušky do škôlky🙃

@anonym_3910b1 A v tom by ako manžel pomohol.

terezka1947
Včera o 17:01

Veď si to robte ako chcete, mne je to jedno.
Len trošku tým otcom svojich detí verte a pustite ich k deťom.
Nemyslím, že by im ublížili veď sú to tiež rodičia ako vy....mne to tu už naozaj niekedy príde divné, aké my ženy sme.

anonym_d895e6
Včera o 17:15

@sagitta33 U mna to neriešili v detstve a musel som ísť v strednom veku na operáciu fimozy v ramci obriezky. Po zákroku sa mi neskutočne zlepšila hygiena a zvýšila citlivosť pri sexe. Takže som rád, že na to išiel.

anonym_57f14b
Včera o 17:25

Pokiaľ viem do 10-15 rokov by aspoň ciastocne mala ísť
A po 15 uz by to malo ísť normál

miricka77
Včera o 20:29

@sagitta33 Zasnem nad niektorými premudrenymi komentármi. Samé odborníčky tu prispievajú. Môj syn nemal v 11 rokoch úplne stiahnutu,ale vedel ju stiahnuť tak na 80%.Postupne sa mu uvoľnila,nič sme pre to nerobili-teda ja🤣. Nerozumiem tomu zbytočnému kafraniu sa do týchto orgánov. Neviem si predstaviť,že mne by sa v detstve do vaginy niekto staral. Pokiaľ nemá zúženú,tak by to malo byt ok. V puberte sa to uvoľní. Ak chceš,zájdite k doktorke,ale nemyslim si,že ti povie niečo iné.

romana123456
Včera o 20:50

@sagitta33 môj syn mal tiež takýto problém ako 5 ročný .Pediater nás neposlal na urológiu ale rovno na chirurgiu .Chirurg mu stiahol predložku bolo to dosť bolestivé a nepríjemné nemohol sa potom vycikať lebo ho to bolelo .Robili sme kúpeľ z harmančeka a stále preťahovať predložku.Bolo to pred 13 rokmi neviem ako sa to rieši teraz.

bruneta880
Včera o 20:51
@miricka77

@sagitta33 Zasnem nad niektorými premudrenymi komentármi. Samé odborníčky tu prispievajú. Môj syn nemal v 11 rokoch úplne stiahnutu,ale vedel ju stiahnuť tak na 80%.Postupne sa mu uvoľnila,nič sme pre to nerobili-teda ja🤣. Nerozumiem tomu zbytočnému kafraniu sa do týchto orgánov. Neviem si predstaviť,že mne by sa v detstve do vaginy niekto staral. Pokiaľ nemá zúženú,tak by to malo byt ok. V puberte sa to uvoľní. Ak chceš,zájdite k doktorke,ale nemyslim si,že ti povie niečo iné.

@miricka77 úplne s tebou súhlasím 👍🙏

anonym_7c9c7c
Dnes o 04:26
@miricka77

@miricka77 tak to si este asi nepocula o zrastenej vagine u babatiek. ked sa ti do nej v detsve nestarali, tak mas dost stastie, ze ti nezrastla. neviem ako sa to potom riesi v starsom veku 🫣

anonym_a0ef46
Dnes o 06:13
@sagitta33

@anonym_a0ef46 Ala keď nie je zužená, ale len prilepená tak snáď nemusí na obriezku.

@sagitta33 to ti zodpovedne povie jedine urolog...

Strana
z2