icon

Je normálne, že má syn 11 ročný ešte prilepenú predkožku?

sagitta33
17. máj 2026

Keď má syn v 11 rokoch ešte prilepenú predkožku, mám to nejako riešiť. Navyše myslím, že má aj dosť malý pipík, môže to nejako súvisieť. Na preventívke doktorka pozerala, ale nič k tomu nehovorila.

Strana
z2
sagitta33
autor
17. máj 2026
@anonym_3910b1

@terezka1947 sa čuduješ? Tu nevedia či dať pančušky do škôlky🙃

@anonym_3910b1 A v tom by ako manžel pomohol.

terezka1947
17. máj 2026

Veď si to robte ako chcete, mne je to jedno.
Len trošku tým otcom svojich detí verte a pustite ich k deťom.
Nemyslím, že by im ublížili veď sú to tiež rodičia ako vy....mne to tu už naozaj niekedy príde divné, aké my ženy sme.

anonym_d895e6
17. máj 2026

@sagitta33 U mna to neriešili v detstve a musel som ísť v strednom veku na operáciu fimozy v ramci obriezky. Po zákroku sa mi neskutočne zlepšila hygiena a zvýšila citlivosť pri sexe. Takže som rád, že na to išiel.

anonym_57f14b
17. máj 2026

Pokiaľ viem do 10-15 rokov by aspoň ciastocne mala ísť
A po 15 uz by to malo ísť normál

miricka77
17. máj 2026

@sagitta33 Zasnem nad niektorými premudrenymi komentármi. Samé odborníčky tu prispievajú. Môj syn nemal v 11 rokoch úplne stiahnutu,ale vedel ju stiahnuť tak na 80%.Postupne sa mu uvoľnila,nič sme pre to nerobili-teda ja🤣. Nerozumiem tomu zbytočnému kafraniu sa do týchto orgánov. Neviem si predstaviť,že mne by sa v detstve do vaginy niekto staral. Pokiaľ nemá zúženú,tak by to malo byt ok. V puberte sa to uvoľní. Ak chceš,zájdite k doktorke,ale nemyslim si,že ti povie niečo iné.

romana123456
17. máj 2026

@sagitta33 môj syn mal tiež takýto problém ako 5 ročný .Pediater nás neposlal na urológiu ale rovno na chirurgiu .Chirurg mu stiahol predložku bolo to dosť bolestivé a nepríjemné nemohol sa potom vycikať lebo ho to bolelo .Robili sme kúpeľ z harmančeka a stále preťahovať predložku.Bolo to pred 13 rokmi neviem ako sa to rieši teraz.

bruneta880
17. máj 2026
@miricka77

@sagitta33 Zasnem nad niektorými premudrenymi komentármi. Samé odborníčky tu prispievajú. Môj syn nemal v 11 rokoch úplne stiahnutu,ale vedel ju stiahnuť tak na 80%.Postupne sa mu uvoľnila,nič sme pre to nerobili-teda ja🤣. Nerozumiem tomu zbytočnému kafraniu sa do týchto orgánov. Neviem si predstaviť,že mne by sa v detstve do vaginy niekto staral. Pokiaľ nemá zúženú,tak by to malo byt ok. V puberte sa to uvoľní. Ak chceš,zájdite k doktorke,ale nemyslim si,že ti povie niečo iné.

@miricka77 úplne s tebou súhlasím 👍🙏

anonym_7c9c7c
18. máj 2026
@miricka77

@miricka77 tak to si este asi nepocula o zrastenej vagine u babatiek. ked sa ti do nej v detsve nestarali, tak mas dost stastie, ze ti nezrastla. neviem ako sa to potom riesi v starsom veku 🫣

anonym_a0ef46
18. máj 2026
@sagitta33

@anonym_a0ef46 Ala keď nie je zužená, ale len prilepená tak snáď nemusí na obriezku.

@sagitta33 to ti zodpovedne povie jedine urolog...

anonym_66e88a
18. máj 2026
@sagitta33

@anonym_a0ef46 Ala keď nie je zužená, ale len prilepená tak snáď nemusí na obriezku.

@sagitta33 velmi ta prosim, nepytaj sa tu na konikovi, nebudem tie odpovede radsej komentovat, zavolaj do BB na detsku urologiu MUDr. Dobríková, nám veľmi pomohla. Robi v pondelok a stredu. 048/472 65 21 (toto cislo mam ja v kontaktoch) ale na stranke maju toto +421483265625.
Mozes jej napisat aj email so strucnou kratkou prosbou a otazkou, ci je to problem.
urolog@dfnbb.sk

brest9
20. máj 2026

@sagitta33 Obriezka a bude mať pokoj na celý život 👌👍😉

anonym_20bb2b
22. máj 2026

Nas ma 8.5 roka a nema to este cele odlepené, ale pomaličky sa mu to odliepa, pekne si sam stiahne pri sprche. Dava si aj krem (pinďa krém sa volá). Ak mu to ide do polovice je to fajn, ale už ma aj viac rokov, zalezi od toho, ci sa mu to nejako lepsi alebo sa mu to uz neodliepa dalej.

Strana
z2