Je problém s vyprdkaním kolika?

10. dec 2020

Ahojte, o kolikach som čítala veľa, ako začínajú v určitú hodinu s neskutočným plačom.. my zatiaľ také nemáme, aj keď má malý len 4 týždne, takže ešte beriem, ze to môže prísť.. má však často počas dňa problém sa vyprdkat, puči sa, troška plače, ale keď ho zoberiem na ruky a dám mu papat tak sa ukľudní.. niekedy si poprdka aj pri kojeni ale asi nie úplne lebo potom je ešte občas nervózny.. takže neviem či aj toto je určitá forma kolíky a ako by som mu mohla pomôcť? Snažím sa aj cvičiť s nožičkami keď začne plakať, dávala som pár dní aj coliprev ale mala.som pocit že z toho viac grckal, teraz dávam pár dní espumisan, občas mám pocit že pomáha a niekedy mám pocit že ani nie.. dávam aj probiotiká značky dr Max..

h2
10. dec 2020

Prosím adminov o opravu názvu, takto to vyznieva fakt že otrasne. 😂

autor
10. dec 2020

@h2 ďakujem za užitočnú radu aj všetkým hviezdickovym 🙂

h2
10. dec 2020

Prepáč, poradiť neviem. Ale možno ten, kto by Ti poradiť vedel, si tú tému vďaka názvu pre istotu ani neotvorí. Dúfam, že to čoskoro opravia a hlavne, že sa nájde niekto, kto Ti poradí.

laila18
10. dec 2020

Na tak malé bábätko dávaš podľa mňa príliš chémie, netreba stresovať, nie každé dieťa má koliku. No každopádne cvičiť s nožičkami pravidelne, nie len keď plače, skús nosiť v šatke, v nosiči, prípadne nosiť bábätko v klbku pomáha, dávať cez deň aj na bruško , masírovať bruško bruško keď keď prebaluješ, ...a to prdenie môže ešte aj súvisieť s nie dokonalým prisatim pri dojčení, že hltá vzduch...skús kontaktovať laktačnu poradkyňu o kontrolu prisatia, prípadne tu na koňovi je skupina Laktačná poradňa, môžeš adminke poslať foto kľudne aj do súkromnej správy a ona to zhodnotí

ivka21
11. dec 2020

Nám pomohol balonix med a to sme skúšali ozaj všetko.