Je to alergická reakcia, alebo skôr vírusové ochorenie?
Dobrý deň,chcela by som sa opýtať, či ste nemali náhodou takúto reakciu na niečo. Prvú reakciu sme mali cca pred dvoma mesiacmi, riesila som to kvapkami fenistil a po hodine to preslo. Pred dvoma týžňami zas a dnes znova. V pondelok idem k dr. Nemenila som prášok, ani na jedlo nemal alergiu.Nič nezvyčajné nezjedol. Má to na končatinách.

@uhnakova je ockovany, ale tam problem nevidim. Mal to aj na ruckacch.
@lenjednamamka Vseobecni lekari priblizne vedia o co sa jedna ked im povies o Hit, ale volaktori ani netusia, co to obnasa.Skusenosti z praxe.Začali sa o to zaujímať aj dermatologovia, lebo práve Hit spôsobuje veľa kožných problémov vrátane rôznych kožných vysevov, ekzemov, opuchov atd.Ostatni odborni lekari majú o Hit minimalne informácie, ak vôbec nejaké.Hit je nová diagnoza.Na SK sa vysetruje z krvi iba od roku 2010.Stastni ti, ktorí mali zdravotne problémy a nevedeli z čoho a nakoniec konečne prišli na to, ze co majú robiť aby sa ich problémy zmiernili alebo úplne vymizli..Ak budeš chcieť dostať relevantne informacie o tomto ochoreni cestou lekara, tak odporucam len alergologa.Predtym si , ale zisti, ci sa zaoberá aj týmto ochorenim, nie všetci sa nim zaoberaju.Drzim palce😊

@anima9 fotky som jej ukazala, pozrela, zdala sa jej pokožka sucha a videla, ze sa maly skrabka, tak preto tie kremy odporučila a kvapky mu predpisala a že mu mam urobit presne tu dietu (eliminacnu) ale to je beh na dlhe trate a ze uvidime ze co a ako. Kupila som kremy, kupila som praci prostriedok co som mu davala ked bol babatko. Urobim este tu dietu a uvidim a ked sa to nebude zlepsovat pripadne sa to bude zhorsovat tak hned alergologia. A dakujem velmi pekne za príspevky.