Je to hnis?
Ahojte prosím o radu,,rano som si všimla na dcerke 2r a 8m že ma niake karpinky v očku,,tak sme sa šli samozrejme poumývať,,ale ako sa jej to vytvára stále neviete čo to može byt?..už to nieje tvrdšie skor ako hnis,,ma od toho zalepene cele očko ☹ ..mam kupit niaku mastičku na to?..oko zapalené nemá ani červené..očko jej z toho slzí,,,dakujem
@lady511 z toho si nic nerob, polovica je tam takychto "milych", bud rada, ze si nezobudila niekoho o polnoci kvoli "obycajnej" horucke, to na teba pozeraju ako na teroristu... ☹ nakoniec to bol zapal obliciek.
@majka99999 joooj tak to mi je luto,,, ☹
@lady511 hlavne, ze mozes malickej pomoct a hadam ju prestane ocko boliet.
@sono2 noo..ako ja som myslela že vybuchnem,,že sa tam ide doktorka pýtat také veci,,proste ja chápem že tými obrázkami chcela zistit či teda vidí na to očko,,ale také obrázky?čiernobiele a také,,ako som písala hrad,,alebo zubná pasta?..ja som mala problém to rozoznat,,a doslova na nu kričala.. take že " ved čo reveš,,nič ti nerobím zlé " 😠 😠 😠 😠 ☹ ☹ ☹
nasa mala to mava tiez. hlavne ked ma sopliky tak jej to "prejde" aj na ocka. utieram jej to cistymi papierovymi vreckovkami a ono je to o par dni pred.
len jej to cistim. k doktorovi neidem. lebo viem ze je to prechodne. a nie je to zase tak casto, zeby to kazdy mesiac mala. atb nie je dobre velmi casto pouzivat a ona nema z toho ziadne problemy. skor mna to irituje a chcem to mat prec.
niekedy to ma len tak v kutiku ocka, taky hnis. niekedy to ma trochu vacsie ze to ma az hlbsie alebo v casti ocka.
@loislane anoo,,veru boli sme všetci 3 vynervovaný,,a ktomu tam mala sestrička niake babetko v kočiku,,a kričala po mojom dietat aby nerevala že zobudí dieta,,,ach joooj ☹ 😠 😠 ...už jej davam doma kvapky aj ked je to boj som rada že som posluchla mamičky vyššie a išla som DAKUJEM VAM 😉

Dakujem Vám všetkým,,,prišli sme z kramarov,,,takže mala ma zapal dostali sme antibiotiká,,,aj kvapky,,a plus kupila som si aj repík,,,ma to už aj červene tak somr ada že som šla,,avšak som velmi sklamana,,,doktorka sa správala nenormálne,,,akože mi tam po nej vrieskala doslova ☹ ..že prečo reve že ona je len svieti do oka,,mala som chut sa zdvihnuť a odísť ale kedže to mala potrebovala,,,tak som držala usta,,k tomu jej ukazovala niake obrázky,,vecí ktoré vživote nevidela,,teda čiernobiele určite nie 😒 niaky hrad,potom radiator,,,dvere,,a všetko čiernobiele,,akože decko čo nemá ešte 3 roky,,a mala sa aj bála,,,aj ju to bolelo tak plačkala,,a ona že "ty nepoznáš takéto obrázky? ved to by si mala vediet" 😠 😠 😠 😠 som taka nasratááááááááááá