icon

Je v poriadku, keď 15-mesačné dieťa kaká hnedé?

18. dec 2022

Pred tým kakala bežné také praženicové čo som vedela že je v poriadku. Ale teraz je aj chorá,môže to byť z toho?? Stravu má pestrú už papá to čo my...či hnedá je už v pohode? Neviem odkedy je to OK😀

oli18
18. dec 2022

Ved pozri na svoju a ked mate rovnaku, tak preto, ze papa to, co ty. 😉

klarissa25
18. dec 2022

A ty kakas aké ? Ružové ?

autor
18. dec 2022

@klarissa25 no nie,ale tak pred tým kakala vravím,také praženičkové ako mala...len zrazu už 2 dni kaká hnedé.prto sa pýtam

autor
18. dec 2022

@oli18 dobre prepáčte,je to moje prvé dieťa a v porodnici mi kazali sledovať stolicu podľa farby...ja neviem odkedy je iná farba okej.

janinamojka
18. dec 2022

15 mesačne bábo, už keďže papa poväčšine to co aj dospelý,tak aj stolica je už podobná.. neboj,určite je to v poriadku.

kacernakokse
18. dec 2022

Ale tak logicky, že keď už papa to čo vy, tak bude mať aj stolicu takú akú vy. Ty keď zjes repu tiež máš do červena stolicu a nebezis na pohotovost. To nie je o tom koľko detí kto porodil.

klarissa25
18. dec 2022

Tak treba zapojit trochu hlavu...papa to co vy ? Áno. Tak asi už nebude mať stolicu takú ako malé babatko

cheeta
18. dec 2022

ako dlho - koľko dní - dieťa papá to, čo dospelý/dospelí?
ako dlho má inú (hnedú) farbu stolice? ....2 dní?
bola medzitým nejaká zmena stravy? pridanie napr. iného typu zeleniny?

nnnuuunnn
18. dec 2022

Fotku, fotku... 😁😁😁

mtn112233
19. dec 2022

V pôrodnici ti kázali sledovať ale je rozdiel sledovať novorodencovi a 15 mesačnému dieťaťu.. novorodenec preto kaká praženicu lebo je len na mlieku staršie dieťa ktoré už papá všetko logicky bude mať aj inú stolicu už.. hádam nepovedali že praženica až do puberty

iwesska
19. dec 2022

15-mes.dieta uz davno nema mat prazenicovu stolicu. To mavaju babatka na mlieku. Takze skor bolo divne,ak taku stolicu mavala doteraz stale. Konecne sa jej to upravilo.

teki1
Odpoveď bola odstránená
1mina
19. dec 2022

Mojim detom sa vzdy zmenila na hnedu ekd sme zacali s prikrmami. 15 mesacne dieta by uz praveze podla mna nemalo mat prazenicovu ale hnedu kedze papa voac u normalne jedlo 🙂