icon

Je veľmi potrebné dávať Vigantol, Kanavit a Cebion?

tehulka_mk
21. sep 2012

Stáva sa mi,že aj pár dní zabudnem dať svojmu dieťaťu tieto kvapky (neukameňujte ma),tak ma zaujíma,či je tu niekto,kto ich tiež dáva len sporadicky,pomenej,alebo vôbec a či to má nejaký dopad na dieťa. Vďaka.

Strana
z2
vitd
Odpoveď bola odstránená
nell77
17. apr 2016

Je to nevyhnutne pre zdravy vyvoj kosti,D vitamin prijimame este zo slnka ale najma v zime malo,tiez imunitu,nevyhnutny aj pre dospelych,najnovsie studie hovoria jasne aj o prevencii onko..ale D vit spolu s K vitam.pre dospelych...
takze davat vigantol urcite..

evittam
17. apr 2016

@nell77 Existuje aj iný a lepší vitamín D ako to svinstvo Vigantol. Ja som napríklad nedávala ani Vigantol ani Kanavit - ani jednému z mojich detí. 😉 Áno, tieto vitamíny sú dôležité ale dajú sa získať aj inou formou ako touto čo stále predpisujú pediatri. 😉

tobnuf
17. apr 2016

Pediatri tvrdia ze ano ale ja som nedavala Vigantol vobec nakolko sa vela mamiciek nan stazovali.. kupila som vitamin D od Jamiesonu a kanavit som davala do 12t.. ono viem ze niektore maminy nedavaju nic ale ak by mal v buducnosti kvoli tomu ze som nedavala nejaky problem tak by som si to neodpustila..

karolinka1991
1. nov 2016

ak by bol zaujem,mam k dispozicii este 3 neotvorene balenia s expiraciou do 2018

karolinka1991
1. nov 2016

Ahojte, ak by bol zaujem,mam k dispozicii este 3 neotvorene balenia Oleovitu s expiraciou do 2018 - je to rakusky vyrobok, ktory pediatri dost odporucaju namiesto Vigantolu

Strana
z2