icon

Kakanie štvormesačného dieťaťa

jessiejess
12. nov 2016

Baby mam otazocku.Mala ma styri mesiace a zacala som ju prikrmovat,raz za den varenu mrkvu a zemiak.Nekakala uz styri dni,doteraz kakala kazdy den,maximlane kazdy druhy aj to malokedy.Vacsinou kazdy den.Je to normalne?Ze sa zacala prikrmovat tak preto nekaka?Alebo treba ist ku doktorke?Mate s tym skusenost nejaka?Mala je kludna,brusko ju neboli.Prdiet prdka,ale kakat nie :( Dakujem

katche
•
12. nov 2016

Ked si nepokojna, zavolaj doktorke a spytaj sa, je to lepsie ako hned ist medzi chorr deti, aby ste si nedoniesli nejaki skolkarsku pliagu. Povie ti co robit

altair
•
12. nov 2016

Mozno ma zapchu, u mojej sa to tiez stavalo na zaciatku prikrmovania. Uvar susene slivky, potom ich popuc tak aby voda bola hneda, a daj jej tuto vodu. Ja som davala par lyziciek, lebo viac nechcela, no aj tak to zabralo a este v ten den sa vykakala.

pribinak
•
12. nov 2016

Podla mna je to príliš skoro a jej trakt este nie nepripravený

sibalka21
•
12. nov 2016

Je to normalne ked zacinas s prikrmami, ale tiez si myslim ze je malinka na to aby si jej kazdy den davala nejaky prikrm a preto ju zapeka, lebo jej trakt nieje pripraveny.. My sme tiez davali od 4teho mesiaca ale tak dva tri krat za tyzden, urcite nie kazdy den

3petka
•
12. nov 2016

@jessiejess mojmu sa skor upravilo kakanie po prikrmich. Ked bol na um tak kakal raz za dva dni. Akonahle sme zacali prikrmovat tak aj dva krat do dna.

3petka
•
12. nov 2016

Zacali sme ale zaciatkom piateho meaiaca. Kazdy den

katriona1
•
12. nov 2016

dceru jsem taky začala řikrmovat mrkví a potom rýžovou kaší a i přes to, že do té doby měla spíš řídkou stolici, tak po mrkvi a rýži začala mít zácpy, takže jsem jí je potom dávala jenom v malém množství občas a dávala jsem vločky, švestky, brokolici, ale to už byla větší, takže při druhém dítěti začnu přikrmovat dýní ( dá se koupit i ve skleničce ) a kukuřičnou kaší a batátem