icon

Karanténa s malými deťmi

12. dec 2020

Ahojte, chcem sa spytat na konkretne pripady ked mate male deti a pozitivny test aj priznaky, ci dodrziavate izolaciu alebo na to kaslete uz...
Ja mam 4 r a 1,4 r. a neviem si predstavit ze by som sa izolovala v izbe, deti sa v kuse chcu so mnou hrat a malu kojim rano a vecer. Muz mal negativny test, ja pozitivny, kaslem, smoklim, atd. Rusko som nosila 5 dni ale s nadchou to uz nedokazem.
Chcem len pocut konkretne skusenosti a napr. aj ci je mozne ze sa nikto nenakazil aj ked bolli spolu v byte 10 dni. Dik.

pininka1
•
12. dec 2020

Muz pozitivny, ziadne priznaky okrem plneho nosa, ja som negativ aj deti. Nijak sme sa neizolovali lebo nebolo kde. Nastastie byvame v dome, takze chodime na dvor von aspon.

majamat
•
12. dec 2020

myslis izolaciu od ostatnych clenov domacnosti? ja som sa snazila byt vzdy trosku dalej od mm a dcery,a le nijak vyrazne som sa neizolovala. a dcera chora nebola vobec a mm bol este aj na teste po 12 dnoch karanteny a negativny.
deti su odolne.

hipuska
•
12. dec 2020

Ja pozitívna, 5-ti negatívni. Žiadna izolácia, ja som varila pre celú rodinu. Taktiež kojila (syn 11 mesiacov), spáva pri mne v posteli. V noci na mňe. Jedine som si ruky umývala po smrkani a pred prípravou jedla

limetka69
•
12. dec 2020

Ahoj ja som bola pozitivna, neizolovala som sa, maly ma skoro 5 a nenakazil sa. Pusu som mu dala max na temeno, to bola jedina zmena.

pupavka89
•
Odpoveď bola odstránená
•
maris5
•
12. dec 2020

Svagrina pozitivna , neizolovala sa. Pozitivna cela rodina, cize dalsi 4 ludia okrem nej, kasel, horucky, nemaju cuch....

mucuinka
•
12. dec 2020

U nas rovmako. Nakoniec sme skoncili pozitivni vsetci a to sme v ruskach aj spali, aby to neschytali deti. Mala nakoniec skoncila s teplotou a malemu nebolo nic. Ale my sme si to odskakali paradne, vratane 1 zapalu pkuc a 2 tyzdnov v nemocnici na covid oddeleni

ajsha123
•
12. dec 2020

Keď sme u nás prišli na 1.pozitívneho, viacerí mali zvýšené teploty. Vrátane ročného, 3 a 5 ročnej. Oni traja mali len teploty do 38. A občas menej jedli. Postupne sa prejavilo u všetkých, ale my sme na to pozde prišli, takže izolácia už nemala zmysel...

janinah
•
12. dec 2020

Je to na tebe.izolovat sa dá vždy.zalezi nakoľko máš záujem nenakazit ostatných.poznam ľudí ktorí odišli z bytu od rodiny.1.4 dieťa by bez kojenie prežilo..takže kto ako sa chce a vie zariadiť.my máme od 1 vlny plán kde kto ako by sa izoloval.ale nemám už malé deti.

rachel36a
•
12. dec 2020

Ja aj muz pozitivny, syna sme vobec neizolovali..skor naopak, kedze sme nechodili do prace tak bol stale na nas nakepeny..este aj v noci prisiel do postele...ziadne rusko sme doma nenosili...nenakazil sa

nikaeli
•
12. dec 2020

boli sme 5 týždňov v karanténe.. chorá ja, aj muž.. deti (13 a 2,5) ok.. drobec ešte spáva s nami.. nemali sme sa ako izolovať, kto by sa o nich staral? naviac - infekčný je človek už pár dní pred prvými príznakmi, takže je to buď - alebo. Držím prsty, nech ste čoskoro v poriadku 💕