icon

Kde kúpim čučoriedkový sirup Narosan?

davidko7
7. okt 2012

Ahojte,viete mi poradiť,kde by som ho zohnala?Nenašla som internetový predaj...

adazdca
29. jan 2017

@mariova99 kludne môžeš.. neni problém.. mamičky to dávaju aj na podporu imunity..

maminkatt
1. feb 2017

Prosím nájde sa nejaka dobrá duša ktorá mi pomôže objednať narosan cucoriedkovy? Syn je anemicky a ja malformer mu nezaberá.
Budem veľmi vďačná. Prosím ozvite sa mi

majulikcek
1. feb 2017

@maminkatt áno nech sa páči môžem vám objednať ak máte záujem

majulikcek
1. feb 2017

@maminkatt
Aj my sme brali maltofor a vôbec nezabral a po sirupe super koľko ma malý rokov

adazdca
1. feb 2017

@maminkatt napísala som ti IP... nemusíš čakať

lubkacibulka
2. feb 2017

@adazdca vôbec od teba nie je pekne vstupovať do konverzácie medzi dvomi ľuďmi. Nedosť,že tu porušuješ pravidlá predaja,ešte si aj drzá a netaktná..ako prepáč.

adazdca
2. feb 2017

@lubkacibulka prepáč.. ja tu nepíšem nič o predaji... a bežne sa mamičky zapájaju do diskusie... nechapem, čo tu píšeš..

lubkacibulka
2. feb 2017

Nebudem nič vysvetľovať,lebo dobre vieš,čo myslím.@majulikcek pisala maminke,že jej objedná a sú určite v jednaní prostredníctvom IP.A ty nadrzaka napišeš,že jej píšeš IP,že máš skladom. Fuj. A potom mi odpíšeš,že nepíšeš o predaji. Spamätaj sa a prečítaj si pravidlá predaja.

lubkacibulka
2. feb 2017
adazdca
2. feb 2017

@lubkacibulka napísala som ti IP... nebudem to tu spamovať blbosťami

adazdca
2. feb 2017

@lubkacibulka a ešte ste zabudli na jednu vec... Prečo ste nenapísali aj pani majulikcek, že porušuje pravidla predaja justu, ked ona priamo tu na fore napísala, že pre pani objedná ten narosan.... to už nie je porušovanie ????

lubkacibulka
2. feb 2017

@adazdca už som vám to vysvetlila v IP.Nekričte,chyťte zlodeja,lebo vy ste sa zachovali oveľa netaktnejšie ako ona..

njurka
2. feb 2017

Kočky k uživaniu železa treba este babu davat vitamin C ten viaže železo a nepodávať z mliekom to asi viete mne Narosan čučoried. krásne zabral a malicka ma železo v poriadku po mesiaci a davala som lyžicku denne 3 mesacnej slečne a aj sebe jednu polievkovu. pa

mirellka
9. feb 2017

ahojte ak niekto zháňa Narosan čučoriedkový môže mi napísať IP...

adazdca
9. feb 2017

@mirellka toto je proti pravidlám zmluvy....!!! predaj na nette je zakázaný... to tu môže písnuť každá poradkyna, že mám čučoriedkový narosan, píšte mi.....

mirellka
9. feb 2017

@adazdca ano mám doma volný lebo pani ktorá si ho objednala sa neozýva tak ak niekto potrebuje tak ho mám a teraz nechápem aký máš Ty problém ???? nepíšem že predám ani nič len to že ak ho nieto potrebuje tak mi môže napísať tak nechápem čo máš za problém...???

adazdca
9. feb 2017

@mirellka nech ti vysvetlí pani poradkyna @lubkacibulka ... ved aj ja si môžem napísať, že mám volný hned doma, lebo mi ho nejaká mamička nevzala .... Každopádne toto sa tu určite písať nemá..

mirellka
9. feb 2017

@adazdca Adka ty si jasný príkladom toho čo sa má a čo nie.. 🙂 🙂 🙂
nemontuj sa prosím do mňa...Ak sa potrebuješ doťahovať nájdi si niekoho iného prosím..Myslím že je tu viacero poradkýň ktoré keby chceli tak by priamo na tvoju adresu vypustili toho viac než dosť....ale všetci si hľadíme svojho a svoj čas investujeme do rodiny a efektívnejších záležitostí...
Úprimne ti želám veľa úspechov a všetko dobré....

njurka
9. feb 2017

ako sa odhlásim z tejto skupiny prosím vas nebaví ma tu citat ako sa tu len hádate ďakujem za porozumenie

zuzume
9. feb 2017

@njurka staci si vypnut upozornenia
Inak je to hrozne ako sa spravaju... nie aby si boli napomocne a vedeli poradit tak su chamtive a ziskuchtive!

adazdca
9. feb 2017

@mirellka ide len o to, že v podstate som tu bola upozornena na niečo aj ja...... a iní si tu robia veci proti pravidlám a nikto im nič nepíše.. Takže podla mna by bolo vhodné, aby sa tu na fore ten just vôbec neriešil...Udávat tu dokonca telefonne čísla poradcov a pod. to je celkom odvaha..
Ja už nemienim tu riešiť nič..

bozkah
11. feb 2017

Dobrý deň, mám záujem objednať sirup čučoriedkový Narosan, neviete mi niekto poradiť? Ďakujem

maca283
13. feb 2017

@bozkah Ak ste nikoho nezohnala mozete aj u mna som zaregistrovana

honkitonki
13. feb 2017

@maca283 myslím, že je to uplne bezpredmetné.. pani bozkah písla na 2 fora.. zaregistrovala sa 11.2. a hned v ten den isla napísať na 2 fora o juste ohladom narosanu... píslo jej viacero bab a nikomu neodpovedá.. zaujímavé, že?? 🙂

maca283
13. feb 2017

@honkitonki no asi hej tu je viac ale zaujimavych ludi Ale vam dakujem za info a upozornenie

martina1305
19. jún 2017

recenzia na cucoriedkovy Narosan

mravvcek
2. aug 2017

Baby viete mi to objednat za dobru cenu?

spirit16
2. aug 2017

@mravvcek

objednava sa za cenu, ktoru Narosan ma 🙂
Ak chces inu cenu, tak sa zacni o Just zaujimat, spoznaj produkty, nauc sa, co treba kedy a ako pouzivat aby Ti to pomohlo a potom to mozes mat ze inu ako je katalogova cena.
Natura mnohych ludi je taka, ze prosim odmakajte to za mna a dajte mi zadarmo vyhody. Ty chces zneuzivat poradcov.
A kto sa zneuzit necha ten nepozna svoju cenu a cenu svojho casu.
Ty chces vlastne zarobit na niekom druhom 🙂

Ale iste, aj to je cesta niekedy, len je dobre, aby si to clovek uvedomil.

mravvcek
2. aug 2017

@spirit16 prosim??? O com tocis??? Fuha 😂😂😂

spirit16
2. aug 2017

@mravvcek

No hovorim Ti pravdu.
Hovorim presne to ako sa veci maju.
Jednoducho sa chces prizivit na praci niekoho druheho to je cele.
Aj ked si to neuvedomujes.

Co je podla Teba dobra cena?
Ceny su dane v katalogu, takze sa zamysli nad tym o co ziadas.