icon

Kedy vymizli vašim deťom problémy s kolikou?

suz2
25. feb 2013

Kočky, prosím vás, kedy vaši drobci prestali mať problémy s kolikou? U nás je to tuším len horšie a horšie.... Stále kojím a je jedno, či jem len sucháre a pijem čaj na kojenie, alebo by som zajedala kapustu fazuľou.... cez deň je to ešte ako tak, ale v noci drobček len mrnká, prehadzuje sa...potom si prdkne a je hodinku kľud a potom zas všetko odznova... kakačku nemá tvrdú, skôr by som povedala, že sa mi zdá redšia a hlienovitejšia, ako by mala byť...doktorka povedala, že deti s tým rastú...ale mne je malého hrozne ľúto, keď vidím, ako mrnká a neviem mu nijako pomôcť. Espumisan nám nepomohol, ani fenyklový čajík, ani teplé obklady....už som zúfalá ☹

Strana
z2
mirkita
26. feb 2013

nam tiez nic nepomahalo, skusili sme vsetko co kde kto odporucal - vsetky kvapky, vankusiky, masaze, cvicenie a neviem co...hadam jedina vacsia zmena prisla ked mi laktacna poradkyna poradila inak kojit (to je na dlhsie pisanie...) nez dovtedy..kolika nam presla kym mal krpec 3 mesiace...dovtedy sme zili s rektalnou rurkou a kojenim na upokojenie...ale to ze pri prdkani zamrnka nam trva dodnes...nie vzdy sa na to zobudi ale v prvom roku skoro vzdy a teraz v druhom a po druhom niekedy...proste je na to citlivejsi...moja strava to tusim tiez nijak neovplyvnovala a teraz ked papa vsetko tak strukoviny mu sice davam ale ma po nich trochu problemy, ale nechcem sa im vyhybat...tak neviem co poradit ale vekom sa to urcite zlepsuje...tie noci sme my mali vselijake cely prvy rok, nielen kvoli prdkaniu...

fanta3
26. feb 2013

my sme striedali Espumisan, sab simpex a ešte jedny kvapky čo si už názov nepamatám (tuším sa začínali na písmeno "i" boli pomarančovej príchuťe a davali sa len dve kvapky tuším). Tiež sme mavali strašne koliky. Žiadne kvapky nám poriadne nepomahali, iba čiastočne a po par dnoch som mala pocit, ze uz nepomahaju vobec, tak sme to takto po tyzdnoch striedali. Dcerka koliky nemavala, ale ked ju bolelo bruško par krat, tak jej pomohli kvapky Baby calm a aj ine mamicky mi ho vychvalovali na koliky, ked nic ine nepomahalo, tak tieto pomohli a navyse su prirodne. .....a odpoveď na otazku- koliky nám skončili týžden pred začatím tretieho mesiaca 🙂

mandolenka
2. mar 2013

No mojim deťom prestali koliky ked sa, poviem ľudovo konečne najedli,čím chcem povedať,že kojenie je síce veľmi zdravé ale pokiaľ má mamička riedke mlieko,tak dieťatko nenasýti,určite by som vyskúšala aspom na noc prikrmiť bebou.Ja som prvú dcéru kojila 2roky ale ked robila mostíky od bolesti,začala som aj s prikrmovaním a bolo po kolikách,daľšie dve som už tak dlho netrápila.Dnes mám sedem vnukov,dvaja najmladší majú po 6mesiacov ale s kolikami problémy zatiaľ nemali,spapajú toho statočne.Takže moja rada kojiť a prikrmovať,skúste byť hladné vy,či vás nebude krútiť,ved nie každá mamička má mliečko a nie každá ho má u nás hovoríme tuhé,aby stačilo a môže jesť vagony vitamínov,v tom to nie je

Strana
z2