Kiahne a ich priebeh
Ako u vas prebiehali kiahne a co vsetko ste na ne davali? Boli ste v izolacii 2 tyzdne ? Mam doma dcerku s kiahnami, ma tri roky. Syncek bude mat o par dni rok. Nieje to pre neho nebezpecne? Maminky dajte typi na zmiernenie svrbenia. Dakujem
@denisocka ja som uplne vylucila kremy ako contratubex a dermatix. Lebo tie su ozaj urcene na hypertroficke jazvicky a keloidy. Na tieto nase atroficke dierky nezaberaju. My potrebujeme to tkanivo vypnut, nadvihnut, aby sa tie pozliepane kolagenove a elastinove vlakna narovnali a obnovil sa prirodzeny kolagen.
@didi35 NO NATIERAM CCA TýžDEN SO SILKIDERMOM..ZATIAL NO čJAVIEM ASI BEZ ZMENY...uvidím ked to mineme či dačo pomohlo
a kolko stáli tie kremy od liečitela..niečo som pogooglila aj tie su tuším kolom 40 či nie??
@denisocka a máš dojem že to urobil silkiderm???? že sa to čiastočne pohojilo???...skus povedať kožnej nech ti dá ešte jeden na teba či muža, mamu a tak....
@majobea kremy dokopy stali do 50€. Microneedling som mu uz raz vyskusala pred 2 dnami, robila som to pristrojom derminator, ktory je taky rychly ze jedna jazvicka trvala len par sekund. Tu pumpicku som uz objednala, vyskusam a dam vediet, vraj ked tam urobis podtlak tak sa tie vlakna trochu ponarovnavaju, trochu sa tam urobi modrina, podliatina, ale vlastna krv je na ozivenie kolagenu najlepsia, na tom principe funguje drakulova metoda... Vyskusam pumpicku na sebe.
@majobea vycitala som na www.owndoc.com
A podla skusenosti ludi na www.realself.com viem ze laser NIKDY nevyskusam, na synovi ani na sebe, mnohym to znicilo plet!!!
ja som si bola dnes predpisať druhy Silkyderm , viac mi uz vraj nepredpise
@majobea ten valcek je dermaroller na velke plochy za 17€, ja som kupila derminator za 180€, predavaju tam aj single needles, ale zdalo sa mi brutalne pichat mu do tych jazviciek tolkokrat, ten pristroj ti urobi za sekundu 25 mikrovpichov, takze za 2-3 sekundy mas hotove... potrebujes mat totiz dost velku hustotu mikrovpichov, az 200 vpichov na cm2, aby to bolo ucinne. A ide aj o bolest, 3 sekundy sa daju zvladnut, ani sa nespamata a je po tom... davam mu kocku ladu predtým, skoda, ze nemam lokalne anestetikum, je len na predpis ☹
http://shop.owndoc.com/product-list.php?dermane...
ako funguje dermarolling http://owndoc.com/dermarolling/how-dermarolling...
Pozri video ako funguje derminator tu http://shop.owndoc.com/product-info.php?Dermina...
@denisocka ja som o tych kremoch na nete nic nenasla, ani ziadne referencie, NIC, ale teraz vidim fakt zmeny, tak tomu liecitelovi verim, on tym vraj dceram vyliecil jazvicky-jamky na licach po akne... skus sufliarskemu zavolat, napisat, podla mna by ti ich poslal
... to vies, nevedela som sa s tym zmierit, teraz po nastudovani som v pohode, mam nadej 🙂
@denisocka ja ma to vacsie balenie
No veď práve :/...na chrbátiku tie škvrny vraj sa stratia...ale toto no neviem :/ budeme dúfať...
ja sa tu len tak na chvíľku zapojím, do vašej diskusie. Mne zostala po kiahňach pekná jazva, taký kráter tesne pri obočí. A na strednej sa ma baby pýtali, akože to fakt mysleli vážne, či som si trhala obočie 😀 . Tak som im to vysvetlila. Ale verím tomu, že taký čo sa na mňa zahľadí si to automaticky spojí s úpravou obočia 🙂 No čo už. A tie jazvyčky na foto, to je pohodička, to sa vstrebe
@adelleli Len ta velka na cele je problem, zostane, ak s tym nic neurobis. Videla som na nete, ze tym podtlakom sa tkanivo vie nadvihnut. V dospelosti sa da urobit tzv subcision, kedy ihlou podoberu jazvu a prerusia tie nenormalne kolag vlakna, ktore drzia tkanivo dolu. Podtlak urobi rovnaku sluzbu aje menej drasticky. Je to aj na youtube, ak budem mat cas, pohladam. Fakt ti odporucamvyskusat culevit a rescue kremy. Ja som pumpicku uz objednala, dam vediet.
@majobea mal to len trosku cervene, povedal, ze to to trosku stipkalo. Detom sa robi max do hlbky 0,5 mm, to nie je tak hlboko. Dospelii si robia az do 2,5 mm a na to treba lokalne anestetikǔ
O subcision je na YouTube toho vela, podla mne menej brutalne je to podtlakovanie. Subcision je vhodne na fakt velke diery.
napr.

@denisocka strana 3 vid dieru, zahojilo sa to takto - vid stranu 6 a po mesacnej aplikacii kremov to vyzera takto