Konvička na výplach nosa - skúsenosti
Mamičky, máte skúsesnosti s týmto výrobkom?

Ano výborná vec👍
Vincentku😉
Dakujem za to mnozstvo na liter. Ano, mam aj konvicku, skusala som znova teraz vecer a neslo. Pokusim sa zajtra, bol by v tom cert, aby to neslo 😆.
Ked to nejde vystriedaj nosné dieerky na preplach. Viem ze to nejde, ked má dieta zdurene alebo velké mandle
Hlavně třeba dobře dýchat zhlboha
Pridam cerstvu skusenost. Vo stvrtok vecer ma chytila bolest nosohltanu, hrdla, hlavy a do toho teplota. V noci uz horucka. Rano som isla k doktorke, tak ze je to hnisavy zapal dutin. Dala mi ake atb kvapky do nosa. Konvicku som mala uz doma, tak som si zacala robit preplach kazde dve hodiny. Vecer mi uz bolo ovela lepsie a dnes v sobotu uz som skoro uplne ok, ziadne sople, hrdlo, teplota, nic. A to tie prve razy mi vychadzalo vselico zlto zelene z nosa. Takze u mna to funguje.
@eva.ballester hmmm...to je super, ja sa trapim uz tyzden a stale nic. Plne dutiny a nejde to konvickou preplachnut, ani kvapky nepomahaju, doma mam antibioticke kvapky a uz si davam tie. Hrdlo tiez boli. Mna ked to chyti, tak furt koncim na antibiotikach 😢
@nevenka A solux by nepomohol trosku to pustit? Neskusala si?
@barbora59 skus inhalator, alebo prirodne silice Hanus do aromalampy
@myskahryzka nic teple, to mi spuchne este viac...ono to je niekde vzadu, co to vyjde, ale nie vsetko...
@hnedoocko0909 vdaka, dobry napad 👍
@nevenka Syn maval zapal dutin 6 krat do roka a ano, zakazali nam naparovat sa, pretoze to este viac opuchne. No Solux nam vzdy predpisala a aj pomahal. Je na zapal dutin ako stvoreny. Tak neviem.. na kazdeho ine posobi.
Kde sa dá kupit ta konvička? V lekárni? DAKUJEM PEKNE
Takze konecne som dnes preplachla nos. Musela som si dat olynth, pockat, dobre vyfukat a az tak ta voda tadial presla. Musim mat hrozne opuchnute sliznice. Dycha sa mi super. Davam si ale aj antibiotika do nosa, lebo je to uz druhy tyzden, zatial k dr. nechcem ist, lebo mi da celkove ATB. Ale zlieza mi to dole, tak uvidime. Vdaka za rady vsetkym.
@nevenka Joj to ma mrzi, ze sa takto trapis. Ja na dutiny netrpievam. Teraz som tak prechladla a rychlo to preslo, ale mozu byt aj chronicke zapaly, tam to treba asi zobrat komplexnejsie. Existuju aj ine preplachy dutin, s praslickou, to je brutal, ale moj muz na to neda dopustit a mama si tak vyliecila dlhodobe tazkosti s dutinami, no zmenila aj stravu. Vynechala cukor a mliecne vyrobky kvoli intolerancii, takze tam to malo pravdepodobne suvis...
@eva.ballester dakujem, mozno vyskusam aj bylinky na preplach, musi daco pomoct. Ja celkovo este malo spavam kvoli detom, imunita ma co robit a k tomu autoimunitne ochorenie stitky. Podla mna aj to moze zhorsovat priebeh tychto akutnych veci, ze to dlhsie trva, kym prejde.
Ahojte, prosím používate konvičku aj preventívne keždý den ? A ešte ako odmeráte aby bola teplota 38- 40 stupnov, teda myslím čím. dakujem.
@tama321 ja som davala vodu z kohutika a pustila som si na predlaktie, ako ked som detom kontrolovala teplotu mlieka vo flaske. Aby bola tak tepla ako Tvoja koza, nemala by si ju citit alebo mierne teplejsia, o chvilku schladne. Je to najprijemnejsia teplota pre nos, ale podla mna ked to aj nebude presne, nic sa nestane.
Ano my sme si ju teraz kupili asi dva mesiace co ju používame lebo sme mali stale nieco rozmnozene v nose a atb. Odsavacka na vysavac uz u nas skoncila... deti si konvickuju same treti mesiac co sme zdravi 😉 Vodu davame od oka ale vzdy davame morsku sol lebo s cistou vodou nos po case zacne velmi stipat... este som si kupila ciste aloe a vytierame nos a striekam do hrdla...
@aspinka , to štípanie môže byť aj v tom, že si nemala prevarenú vodu ! ja som si prvýkrát vyskúšala vodou z vodovou, bez soli, no strašne to štípalo, u nás je veľmi tvrdá voda ! Potom som si prevarila vodu z vodovodu, a už to bolo o.k. ak voda už bola vlažná, odmerkou som do nej nasypala obyč. kuchynskú soľ....
Co robit, ked voda nechce pretiect cez dierku? Mam taky pocit, ze dcera bude mat zvacsene nosne mandle a preto jej to nejde. Starsia a ja s tym nemame problem.
@stejja9 ahoj,aj mojej to neslo,lebo mala velke mandle. Vybrali jej ich a uz pekne tecie. Niekedy ked maju huste sople,tak to nejde,ale ked sa vysmrkaju, tak uz to tecie. Ak ti dycha ustami a nie nosom a ma stale nadchu a zapchaty nos, tak to ries s ORL doktorom. Aby v buducnosti nemala deformovanu sanku a stale otvorene usta.
@stejja9 moze mat len upchaty nos, spuchnutu sliznicu. Ja som to tak mala a neslo mi to, az ked som pouzila Olynth, sa mi to stiahlo, a slo to a musela som mat bradu skoro pri hrudniku. Hoci nie som alergik, mavam tu sliznicu takto spuchnutu. Tak skuste olynthom prestreknut. Ak by to tak bolo a nie je akutne zahlienena, ale ma o stale, ze jej to nepojde preplachnut, tak radsej treba ist na alergo na testy, pripadne ORL kvoli tej nosnej mandli.

@nevenka Dievčatá píšu, že 9gramov.