Ktoré vitamíny sú najlepšie pre často choré deti?
Prosím vás ktoré vitamíny s najlepšie pre deti, ktoré bývajú často choré
@anonym_autor Okrem vyssie spominanych - dostatocny spanok - ist skoro spat, dostatok pohybu na cerstvom vzduchu - za kazdeho pocasia, otuzovanie - chodit do bazenov, saun, korculovanie na zimnych stadionoch, lyzovanie, sankovanie, neprekurovat byt, menej obliekat a najma psychicka pohoda.
Syn býval často chorý vitamíny boli zbytočne boli sme u imunoalergologicky a zistila mu bunkový deficit niečo v tom zmysle, dala mu imunor a za 10 mesiacov bol zrazu len 2x chorý 😊 mladšej dcére stačí imunoglukan accute nasadiť pri začínajúcej chorobe
Môj nebýval chorý ak pravidelne jedol fermentovanú zeleninu a pije aj veľa kefiru, acidka, domáce čaje - šípka, aronia, ribezlivé šupky...med, málo sladkostí a veľa pobytu na čerstvom vzduchu plus dostatok spánku.
Vitamíny si vyberaj čisté, bez prídavných látok.
Narosan 🙏
pestra strava, pravidelne, domaca, malo sladit, v pripade potreby klasicke veci ako C, D, zinok.. ale vsetko s mierou, ja C a zinok davam minimalne len uz v pripade choroby. Chodit von, dostatocne spat, otuzovat, sportovat... a prejde to postupne. Tiez nam pomohli kedysi veci na imunitu od imunologicky, ked mala dcera cca 2roky... a v pripade zacinajucich chorob alebo tak v septembri sme imunoglukanovali.
arko defenses, preplach nosa
Už som skúsila asi všetko. Tento rok som sa na to vykašľala. Dostávajú len vit D,občas magnézium a zatiaľ klop klop len sopeľ,ktorý je do 3 dní preč.
U nas vitamin C a imunoglukan. Nasadzujem uz na zaciatku augusta. Imunoglukan ideme najskor tou posilnovacou davkou...
Vitamín D (aspoň 3000 ui denne) a preplachovanie nosa. Ostatné je len marketing.

Vitaminy v lipozomalnej forme: C, Zinok, D3+K2 urcite teraz cez zimu. Vhodny je aj vyzivovy doplnok s hlivou ustricovou.