Kúpaliská a jazerá pre 11-mesačné dieťa?
Ahojte. Prosim vas, maly ma 11 mesiacov, miluje vodu. Teraz je chory a pravdepodobne ochorel ked sme boli na jazere. Boli sme dnes u doktorky a ta na margo soplikov a kaslu dala zakaz chodit na jazera a kupaliska.
Mne to pride ako hlupost, ved co mam s nim robit cele leto? Chodit do plavarni? Lebo som mozno raz podcenila vodu?
Dakujem
Švagrinej dr povedala, že s malým do bazénov, vody všeobecne ( nie sprcha) najskôr v 4-5 r ale radšej až v 7. Ako malinký prekonal zápal obličiek, už má ceroka do z 3r a ešte v žiadnom (ani doma) bazéne nebol. Takže, nie dieťa to nepotrebuje k životu. Mi síce chodíme aj s deťmi tak 3-4x do aquaparku ale nikdy chorí neboli po Tom.
@deniseee ale ja som proti babyswimingu nebola,vravela som,ze je rozdiel,kde je voda kontrolovana a prirodne jazero,ci kupalisko..
zrejme si to neodbre precitala
Moj sa ako 6 mesacny kupkal na zlatych pieskoch :D

Keď bývaš v dome stačí mu bazenik na dvore. Keď v byte tak na balkóne. Ja osobne som v živote nebola s mojimi detmi na verejnom kúpalisku ani v jazere. Mame doma bazén. Ale je to na tvoju zodpovednosť. Doktorka to nepovedala len zo srandy