icon

Kúpele Horný Smokovec

janula2511
17. feb 2015

Mamicki ako to chodiv tychto kupeloch?kolko sa plati pre doprovod na den?dakujem za info.

bopa
3. sep 2016

@fialovykvietok čože?? to nemyslíš vážne, to je sila..oni asi proste to berú tak, že keď nejde s doprovodom, že je dieťa už úplne samostatné ☹ ale určite ich do kúpeľne nahnali, veď toto nie je normálne ☹

fialovykvietok
3. sep 2016

@bopa Nie nemali uplnu volnost, mali vzdy nejaký program aj doobeda aj poobede. Ale ked Ti dcérka povie do telefonu, mami som hladná, čo mam robit? Pytala som si vychovavatelku k telefonu, poprosila som ju,nech jej da aj čistý roztek, tak povedala ze nema!!! A pritom moja dcerka velmi malo zje, a nie je prieberčivá, takže si zober, aká strava tam musela byt. Strava hrozná!

zvalka
3. sep 2016

@bopa my sme boli smrek.a aj sosna je ok.smrek je paradna izba,tiez vlastne wc a sprcha.kuchynka na chodbe.pre mna vybavenie super

zvalka
3. sep 2016

@bopa strava super. Podla nas...sme sa striedali s muzom

bopa
3. sep 2016

@fialovykvietok joj, tak ju chúďatko asi viac do kúpeľov nedostaneš len tak ☹ ale neboj, dieťa rýchlo zabudne, ostanú jej pekné spomienky na výlety.. a ten rožok jej chúďatku mohli dať, veď v jedálni sú určite nejaké jedlá čo ostali nedotknuté ☹

fialovykvietok
3. sep 2016

@bopa No vidis, ak budes ubytovaná v smreku, tak sa nemusis ničoho bát. Mne tam dcérka bola sama, aj keby som si chcela zaplatit, nemohla som, už nemali miesto pre mna.

zvalka
3. sep 2016

Neviem ako je to s detmi bez sprievodu...a ona sa nevie sama sprchovať? Tam som videla,ked deti isli z ihriska,vychovavatelky hovorili,ze sprchovat sa idu...no neviem sa ja vyjadrit k tomu.my sme boli v smreku a maly bol s rodicom

zvalka
3. sep 2016

@fialovykvietok to ma mrzi.nabuduce ked tak skus trvat na tom,ze si doplatis sprievod

bopa
3. sep 2016

@zvalka takže nejakú kávičku si tam v pohode urobím v kuchynke? super 🙂 a striedal ťa muž?? to sa dá?? to treba niekde nahlásiť vopred?? nebol tam jediný chlap? môj by mal asi stres z toho, že by tam bol sám chlap 🙂 no strava, my nie sme nároční, len musíme mať bezmliečnu stravu a to mal aj v papieroch, tak to neviem..to budem musieť vziať jeho jogurty a taak, ak mu náhodou nebudú môcť dať zvlášť..no to si neviem inak predstaviť keby má normálnu stravu, čo by som mu z toho vyberala ☹

bopa
3. sep 2016

@fialovykvietok to fakt?? vieš, cez leto majú veľa školákov..ale určite jedna izba by sa našla ☹ takto chodiť 2x do týždňa hore dole to je moc ☹

dfgabika
3. sep 2016

@zvalka vďaka za info...aj mi pojdeme na buduci rok do kúpeľov. Spytam sa ešte raz a už sa nenechám odbyť. Ja som bola tiež na marodke, ale od obvodáka. Ja chodim 2x do roka, respektive z 1 chodim a 2. vodim stále v lete. 😀

fialovykvietok
3. sep 2016

@zvalka Ved som si ten sprievod chcela doplatit, ale uz bolo všetko obsadené ☹ Nie dcérka sa nevie sama osprchovat, lebo tá sprcha je tak vysoko že na nu ani nedočiahne. Má 7 rokov, bola školkárka, až teraz ideme do prvej triedy. Ano staršie deti sa mozu same osprchovat a oni im hovorili aby sa osprchovali, ale ani tak sa tie staršie deti nesprchovali, nechcelo sa im. A nikto na nich nedohliadal, či sa skutočne osprchovali alebo nie. Im sa jednoducho nechcelo sprchovat 7 ročne dieta. ved načo!

dfgabika
3. sep 2016

@fialovykvietok uplne z vami suhlasim..môj syn povedal že nikdy viac do kupeľov, dali sme ho tento rok do Lučivnej ani nechcel stamadiaľ prísť. Ozaj nedá sa ani porovnať Horny z Lučivnou. V Lučivnej strava toľko že nevládal, mali svoje skupiny..starali sa o nich prikladne, rozne hry a pod..bola som aj ja z malym v Hornom tież sa mi nepačila strava, porcie ako pre deti, môj zjedol aj moje, nedalo sa vybrat ako v Lučivnej 5 jedlá. Stale sme boli hladny, ani voda nebola sme chodili kupovat do Stareho Smokovca. V Lucivnej voda na každom poschodi mineralka, stale plnili. A bola som svedkom v Hornom ako pani sestrička bila dievčatko asi 6 ročne, bolo tam same, tak že sa skrilo...

zvalka
3. sep 2016

Moze byt ze v Lucivnej je asi lepsie bez sprievodu. Ale so sprievodom je v HS super.za mna ano.ale tak js by som ich zatial samych nedala..skoda,ze ti to tak vyslo. Ja to mam ako podmienku.t akze taky termin,aby bola volna izba aj pre mna.

fialovykvietok
3. sep 2016

@dfgabika Nám pridelili Horný Smokovec, ja som robila všetko možné aby sme šli do Lučivnej nedalo sa ☹ Budúci rok vybavjem Lučivnú ak sa bude dat, urobím všetko preto! S tou minerálkou máte pravdu, ja som tam nosila dcérke haldy minerálky, ale čo z toho, ked jej to tam staršie deti vypili. Bolo na izbe 7 deti. Nosila som jej tam sladkosti, slané tyčinky, napiekla som jej slané srdiečka, a čo z toho, ked jej to tam všetko podjedli a dcérka mi po dvoch dnoch povie, maminka donesies mi ešte niečo sladke? Hroza!!! Mali jej to vychovavatelky zobrat a dávat jej postupne, ale oni sa na to vykaslali. A ked si dcérka pýta suchý roztek tak nemáme!!!! Nechcem nikoho súdit ani nič také ale keby som bola informovanejšia, tak ju tam nikdy nedám! Nechala som vychovavatelke vreckové, a hovorím jej dajte mojej dcérke aj 5 EUR na den, nech si kupi ked bude hladna......prd! Vykaslali sa na mna nič jej nedali! Tak som posielala dcérke peniažky v obálke, nech si kupi dieta moje zlaté 😀 😀

fialovykvietok
3. sep 2016

@zvalka Ja som ju chcela dat v juli alebo v auguste, lebo nastupujeme do prvej triedy a v týchto dvoch mesiacoch nebolo pre mna ako sprievodcu nič volne, až od novembra.....za mna nikdy viac,nikdy viac!

dfgabika
3. sep 2016

@fialovykvietok ja som tento rok asi mala šťastie pre staršieho syna Lučivnu sme si vybrali a aj mu schvalili. Z mladšim som bola tento rok inde. Po skusenostiach v Hornom Smokovci už tam nechceme isť, a ešte sme sa z malym minuly rok z Horného vratili zo zapaľom pluc...lekarka mu nedala antb. Hoci sme tam boli ako na klaviri. Čiže hned sme boli v nemocke po kupeľoch. ☹

fialovykvietok
3. sep 2016

@dfgabika Jooj to fakt s tým 6 ročným dievčatkom? Aké právo má ho zbit? Raz by udreli dcérku tak by som ju zobrala z tadial hned! My sme mali predpísané lieky, ešte aj tá doktorka nám ich predpísala, čiže mali to aj oni v zdravotnom zázname, že na obed a večer...si myslite že dcérke dávali lieky? Nie, nikto jej ich nedaval. Tak som telefonicky každý večer prosila aby jej ich dali, tak až potom ked som ja zavolala.....hrozne, by som neverila,že aj toto je možné!

bopa
3. sep 2016

@zvalka keď tu baby spomínajú malé porcie, to fakt sú malé? môj je dosť jedák a teda ak má zjesť aj moje, tak čo by som vzala ešte za tašku jedla? 🙂

bopa
3. sep 2016

@fialovykvietok my sme chceli Šrobárov ústav v Dolnom Smokovci a tiež nám neschválili, neviem podľa čoho to prideľujú, keď tam platíme toľké prachy, tak by mohli byť ochotní dať tie kúpele, ktoré žiadaš

dfgabika
3. sep 2016

@fialovykvietok ano videla som to...potom som si to dievčatko brala k sebe na izbu aj ine ženy si brali, bolo mi jej ľuto,take zlate dievčatko to bolo. Ak by som tam nechala svojeho mladšieho z adhd ta neviem ...

dfgabika
3. sep 2016

@bopa 3 knedliky pre dospeleho a pre dieťa 2....a to take presvitne, no mi sme boli stale hladny..a to nejeme veľa...fakt...

fialovykvietok
3. sep 2016

@dfgabika súhlasím, moja nie je vôbec nejaký jedák, musím ju nútiť aby zjedla aspon jedno teplé jedlo denne, ale aj ona bola hladná. Ja som za nou chodila každú stredu a nedelu, tak som jej nosila kopec jedla. A potom brali sme si ju na celé dni, tak sa chuda nevedela dojest 😀 😀 Ja som oči otvárala, čo sa tam všetko deje, už sme z tadial nemohli ujst, aj ked som sa bola informovat, že či ju možem zobrat z tadial skor....tak ma poslali za doktorkou ze nech jej sa spýtam......jooooj to ste mali vidiet, skoro sa mi facka ušla, ked som jej povedlala že beriem dcérku domov!

fialovykvietok
3. sep 2016

@dfgabika Booozicku až mám zimomriavky, ked to čítam o tom dievčatku! Akú traumu muselo mat 😒 😒 Ak máš syna s adhd, tak určite nie sameho tam honechat. Suseda má syna s touto diagnozou, tak poznám jeho povahu.

dfgabika
3. sep 2016

@fialovykvietok nie on chodi zo mnou, mame viacej diagnoz...až keď bude lepšie po zdravotnej stranke a bude mať aspoň 10 rokov tak možno vtedy by som ho dala samého, ale nie do Horneho. Iba starši chodi sam, jeho vodim v lete.

zvalka
3. sep 2016

@fialovykvietok v lete sa sprievod neDa...to viem
Moja bude prvacka a obetujeme skolu 3týždne. Ale pojde so mnou

zvalka
3. sep 2016

@bopa šrobárov je ako nemocnica. Mne porcia stacila.aj malemu.a nieje daky jedak.zjedol tak polku. A ja som nedojedala

zvalka
3. sep 2016

@bopa a ked poprosis.daju sem tam aj duplu

dfgabika
3. sep 2016

@zvalka v lete sa dá sa, len nie do luča, len do tych domčekov,tušim sosna a smrek...len je to drahšie v lete a určite aj rezervovane skorej...

bopa
3. sep 2016

@zvalka hej viem, že ako nemocka, len som chcela, že by mu porobili vyšetrenia, kamoške tak dobre vyšetrili oboch synov, že ich nastavili na úplne inú liečbu ako mali u obvodnej a super sa im polepšilo..no veď uvidíme priamo tam, keď mu bude málo, tak ste spomínali, že tam je kuchynka, tak mu niečo malé prichystám.. aj chladnička tam je k dispozícii? a prosím ťa kedy si volala, že sa chcete objednať a koľko od toho vám dali termín?? myslíš, že by bola šanca ešte teraz koncom septembra ísť? 🙂