Kúpele Marína Kováčová - postrehy a skúsenosti
Ahojte, rada by som získať informácie a skúsenosti od ľudí (mamičiek), ktoré absolvovali kúpeľnú liečbu s detičkami. My nastupujeme tento mesiac, nikdy sme v kúpeľoch neboli 🙂 takže budem vďačná za info, ako tam je, aký je personál, prostredie, atmosféra, na čo nezabudnúť s praktického hľadiska,.... čo vás napadne. Ďakujem 🙂
@laurika26 aj mi ideme do kupeľou nemám ešte termín ale ties sa obávam ak sa môžem opitat kam idete mi do Kováčovej.
@maminachlapceka123 ahoj. Škôlka funkuje doobeda aj poobede od 15:00 do 16:45.
@karin123edko my sme tam už boli, viac tam neplánujeme ísť...
@laurika26 prečo ako to tam bolo.
Ja by som sa chcela spitat,že ak by som chcela ist zo synom 9ročným ako doprovod,musím si platit za stravu,alebo možem aj odmietnut stravu?
@karin123edko @kiki09876 ja som hľadala kúpele pre syna-onkologického pacienta, pýtala som sa ZP, kde by nám odporučili, lebo som nepoznala tie zariadenia... oni nás dali do Kováčovej, no tam nám nevedeli ponúknuť to, čo sme potrebovali...
Kováčová je pre dg. DMO, problémy s chrbticou a pohybové problémy nôh, rúk ... a to nebol náš prípad, ale evidentne ZP nemájú šajnu, kde poslať takéto dg.
@kiki09876 skús si popozerať: http://www.marinakovacova.sk/cennik/
mi mame na 28dni ale keby sme skončili kvôli chorobe trebars po 20dnoch tak na tych 8 dni musim ešte prisť druhy krat,aspon tak som to pochopyla,a nedaju sa skratiť na tri tyždne,mame nastupiť hned 7 januara2020
@karin123edko ahoj. Po dohode s pani primárnou sa dá.
@karin123edko my sme nechodili, ale to už bolo dávno (5 rokov dozadu)
@karin123edko v prvom rade by mali pani horvatovu vymeniť, nemám s nou dobre telefonické skúsenosti, po dohode s pani primarkou sa dá ísť domov na víkend na vlastnú zodpovednosť
@iwettka30 je sice beznou praxou, ze sa chodi cez vikend domov, ale oficialne to mozne nie je. Dovodom je to, ze poistovna pobyt nepreplati, ak sa vam pocas vikendu nieco stane, pretoze vam plati liecbu, ktoru riadne nevyuzivate. Pani Horvathova sa vzdy snazila vyjst v ustrety, je velmi ochotna.
Ahoj je tu niekto kto bol v Marine z diagnózou guillain barre syndrom?
Dobry den, rada by som sa spytala, dr. nam odporucil kupele v Kovacovej. Ked nasa dr. poda ziadost, syn ma 13 rokov. Pojde tam sam, alebo este musi mat doprovod? Nie je po operacii. Ma skoliozu. Dakujem.
Dobrý večer chcela by dom sa opitat že či nemáte skúsenosti z patbou v Kovacovej keď sa jedna o nadštandardnú izbu.Dakujem za všetky odpovede.Jednasa o dieťa s doprovodom
@tajaolle ja mam skusenosti. Dva krat bol syn s doprovodom a vzdy sa striedal muz/zena (babka, dedko, tatino). Preto sme museli mat samostatnu izbu. Min rok som chcela s vlastnym wc a sprchou, telka, 4 postele. Pooperacny stav, 28 dni platba cca 700 eur. Babka ale hovorila, ze nepotrebuje vlastne wc. Tak tento rok bez wc, samostatna izba, bez telky cca 400 eur na 3 tyzdne. Musis dat vediet dopredu, co chces. Podla toho ti poslu pozvanku resp zavolaju ako nahradnikovi.

Môžem sa spýtať ako funguje tá škôlka??