icon

Kúpele Marína Kováčová - postrehy a skúsenosti

laurika26
7. mar 2015

Ahojte, rada by som získať informácie a skúsenosti od ľudí (mamičiek), ktoré absolvovali kúpeľnú liečbu s detičkami. My nastupujeme tento mesiac, nikdy sme v kúpeľoch neboli 🙂 takže budem vďačná za info, ako tam je, aký je personál, prostredie, atmosféra, na čo nezabudnúť s praktického hľadiska,.... čo vás napadne. Ďakujem 🙂

maminachlapceka123
30. júl 2019

Môžem sa spýtať ako funguje tá škôlka??

karin123edko
2. aug 2019

@laurika26 aj mi ideme do kupeľou nemám ešte termín ale ties sa obávam ak sa môžem opitat kam idete mi do Kováčovej.

zdenka287
2. aug 2019

@maminachlapceka123 ahoj. Škôlka funkuje doobeda aj poobede od 15:00 do 16:45.

laurika26
autor
2. aug 2019

@karin123edko my sme tam už boli, viac tam neplánujeme ísť...

karin123edko
4. aug 2019

@laurika26 prečo ako to tam bolo.

kiki09876
27. aug 2019

@laurika26 Prečo?Nebolo tam dobre?

kiki09876
27. aug 2019

Ja by som sa chcela spitat,že ak by som chcela ist zo synom 9ročným ako doprovod,musím si platit za stravu,alebo možem aj odmietnut stravu?

laurika26
autor
27. aug 2019

@karin123edko @kiki09876 ja som hľadala kúpele pre syna-onkologického pacienta, pýtala som sa ZP, kde by nám odporučili, lebo som nepoznala tie zariadenia... oni nás dali do Kováčovej, no tam nám nevedeli ponúknuť to, čo sme potrebovali...
Kováčová je pre dg. DMO, problémy s chrbticou a pohybové problémy nôh, rúk ... a to nebol náš prípad, ale evidentne ZP nemájú šajnu, kde poslať takéto dg.

laurika26
autor
27. aug 2019

@kiki09876 áno, môžeš stravu odmietnúť, určite ťa nemôžu nútiť jesť ich stravu, keď si doprovod a platíš si všetko sama...

kiki09876
27. aug 2019

@laurika26 Tak v tom prípade by som platila len za izbu?

laurika26
autor
27. aug 2019

@kiki09876 určite, je položka ubytovanie a položka strava pri doprovode

kiki09876
27. aug 2019

@laurika26 A kolko je na jeden den za izbu?

laurika26
autor
27. aug 2019
0martina0
24. sep 2019

mi mame na 28dni ale keby sme skončili kvôli chorobe trebars po 20dnoch tak na tych 8 dni musim ešte prisť druhy krat,aspon tak som to pochopyla,a nedaju sa skratiť na tri tyždne,mame nastupiť hned 7 januara2020

espeo
24. sep 2019

@0martina0 to uz teraz ti dali januarovy termin? Mne dnes hovorili, ze posielaju termin aj info 3 tyzdne pred nastupom.

0martina0
25. sep 2019

@espeoja som mala nastuiť 28augusta,len mam doma prvačku na zš tak som tam volala aby mi to dali hned po novom roku tak mi povedala že začinaju 7januara tak by sme mali isť vtedy

karin123edko
7. okt 2019

@laurika26
@iwettka30 dobrý deň chcela by som sa opitat aj mi mame ísť do marini chcela by som sa opitat že či sa dá cez víkend chdit domou lebo volal so s pani horvatovou a vravela ze nie.

zdenka287
7. okt 2019

@karin123edko ahoj. Po dohode s pani primárnou sa dá.

laurika26
autor
7. okt 2019

@karin123edko my sme nechodili, ale to už bolo dávno (5 rokov dozadu)

iwettka30
7. okt 2019

@karin123edko v prvom rade by mali pani horvatovu vymeniť, nemám s nou dobre telefonické skúsenosti, po dohode s pani primarkou sa dá ísť domov na víkend na vlastnú zodpovednosť

espeo
8. okt 2019

@iwettka30 je sice beznou praxou, ze sa chodi cez vikend domov, ale oficialne to mozne nie je. Dovodom je to, ze poistovna pobyt nepreplati, ak sa vam pocas vikendu nieco stane, pretoze vam plati liecbu, ktoru riadne nevyuzivate. Pani Horvathova sa vzdy snazila vyjst v ustrety, je velmi ochotna.

mojlukas5
12. nov 2019

Ahoj je tu niekto kto bol v Marine z diagnózou guillain barre syndrom?

nana
29. nov 2019

Dobry den, rada by som sa spytala, dr. nam odporucil kupele v Kovacovej. Ked nasa dr. poda ziadost, syn ma 13 rokov. Pojde tam sam, alebo este musi mat doprovod? Nie je po operacii. Ma skoliozu. Dakujem.

espeo
29. nov 2019

@nana sam. Asi by vam ani neschvalili doprovod. Uz 7r. deti su tam same velakrat.

laurika26
autor
29. nov 2019

@nana je to o doktorke, či napíše s doprovodom alebo bez, a potom ešte či to schváli ZP. Myslím si, že pokiaľ to je "iba" skolióza, a syn nemá iné vážne diagnózy, tak pôjde sám

nana
1. dec 2019

@espeo
@laurika26 dakujem. No nakolko sme odmietli operaciu a volily sme si inu cestu. Boli nam doporucene kupele. Ja som ho trosku aj pripravila, ze pojde sam, len som si nebola ista. Viem, ze mi hovorili, ze po operacii pojdem s nim. Inu moznost mi vtedy nedali. Moc dakujem.

tajaolle
30. dec 2019

Dobrý večer chcela by dom sa opitat že či nemáte skúsenosti z patbou v Kovacovej keď sa jedna o nadštandardnú izbu.Dakujem za všetky odpovede.Jednasa o dieťa s doprovodom

kvevka
Odpoveď bola odstránená
espeo
30. dec 2019

@tajaolle ja mam skusenosti. Dva krat bol syn s doprovodom a vzdy sa striedal muz/zena (babka, dedko, tatino). Preto sme museli mat samostatnu izbu. Min rok som chcela s vlastnym wc a sprchou, telka, 4 postele. Pooperacny stav, 28 dni platba cca 700 eur. Babka ale hovorila, ze nepotrebuje vlastne wc. Tak tento rok bez wc, samostatna izba, bez telky cca 400 eur na 3 tyzdne. Musis dat vediet dopredu, co chces. Podla toho ti poslu pozvanku resp zavolaju ako nahradnikovi.

tajaolle
30. dec 2019

@espeo dakujem pekne za odpoved