icon

Kúpele Marína Kováčová - postrehy a skúsenosti

laurika26
7. mar 2015

Ahojte, rada by som získať informácie a skúsenosti od ľudí (mamičiek), ktoré absolvovali kúpeľnú liečbu s detičkami. My nastupujeme tento mesiac, nikdy sme v kúpeľoch neboli 🙂 takže budem vďačná za info, ako tam je, aký je personál, prostredie, atmosféra, na čo nezabudnúť s praktického hľadiska,.... čo vás napadne. Ďakujem 🙂

0martina0
3. jan 2020

baby cestovali ste niektora z marininy autobusom na autobusovu stanicu do zvolena autobusom,nastupujeme 14.1.2020 na pobyt a chcem chodievať na vykendy domou,tak asi by som šla autobusom,a da sa o vykende nastupiť aj v pondelok rano,ak ano do koľkej

vonikee
24. aug 2020

Dobrý deň maminky. 3.9.ideme so synom do Kováčovej. Budeme na izbe, kde bude ďalšia mamina s dieťaťom. Viete mi niekto opísať, ako tie izby vyzerajú? Ako sú vybavené? Či je tam aspoň umývadlo, viem ze WC a sprcha bude spoločná.
Vopred ďakujem za info. Nika

vonikee
24. aug 2020

@espeo dobrý deň, môžete mi prosím opísať aké sú tie samostatné nie nadštandardné izby bez WC? Je tam na izbe aspoň umývadlo? Aké veľké sú tie izby?

espeo
24. aug 2020

@vonikee dobry. V izbe boli ak si dobre pamatam 4 postele a umyvadlo. Nebolo tam vela priestoru. Tam je benefit naozaj len v tom, ze nie ste na izbe s cudzimi ludmi.

vonikee
24. aug 2020

@espeo ďakujem pekne za info

macko2305
Autor odpoveď zmazal
macko2305
24. aug 2020

@vonikee dobrý deň ja mám ísť 9.9.2020 mohli by ste mi potom napísať ako tam je a čo všetko si mám zbaliť ja tam idem 5r. Synčekom

vonikee
25. aug 2020

@macko2305 samozrejme ozvem sa, len mi prosím napíšte email 3.alebo 4.9., aby som nezabudla
vonikee@gmail.com

macko2305
28. aug 2020

@vonikee samozrejme ďakujem

vonikee
31. aug 2020

@espeo dobrý deň, prosím vás a skrine boli vesiakove alebo iba poličky?

danielami
1. sep 2020

@vonikee dobrý deň. V skriniach sú aj poličky aj vešiaky....

vonikee
1. sep 2020

@danielami ďakujem za odpoveď 😘😘

vonikee
3. sep 2020

@macko2305 dobrý večer, takže mi sme dnes nastúpili na pobyt. Sme na 3. poschodí. Na jednej izbe sú 4 postele, skrine veľké, stôl so stoličkami, nočné stolíky, ale umývadlo nemáme
Nočnú lampicku sme si ne doniesli, to by som vám odporučila ak chodíte napr. na vecko v noci s malým.
Kľudne píšte bud sem alebo mail ak by ste potrebovala ešte nejaké info

macko2305
3. sep 2020

@vonikee napísala som Vám ak Vám to nedošlo dajte mi vedieť

vonikee
4. sep 2020

@macko2305 kľudne volajte, mate v správe moje číslo

danielami
6. sep 2020

@vonikee dobrý deň. Nočnú lampičku si vypýtajte od sestričky,tá vám ju vydá na podpis a pri odchode ju vrátite... 😉😊

pgaba
3. okt 2020

@mojlukas5 aj mna by zaujimalo ci bol niekto v Kovacovej s GB syndromom? Dakujem

luciferkax
11. feb 2021

Ahojte
Chodia tam niekoho deti samé?
Maju zvlášť detské oddelenie alebo deti spolu s dospelými?

kvevka
Odpoveď bola odstránená
katym77
11. feb 2021

Jej tam som bola ako puberťačka v 90 alebo 91 roku. Pozerám sa postele sa moc nezmenili, ale inak tá izba nie je taká nemocničná ako vtedy. Aj keď som nemusela, niektoré procedúry a sadrovali ma tam na korzet. Tak mám super spomienky, kopec kamarátok aj program na voľný čas bol bohatý...

espeo
11. feb 2021

@luciferkax ja mam akurat nachystanu ziadost. Syn ma 9 a ak schvalia, pojde sam. Uz ani ako 7 rocnemu neschvalila poistovna doprovod, tak babka bola s nim ako samoplatca. Vtedy sme ho este sameho nechceli dat.

luciferkax
11. feb 2021

@espeo môj ma 12,uz bol trikrát v kúpeľoch sám, ale nie v Kováčovej.. Mohli sme k nemu každý víkend prísť, teraz to asi možné nebude

Keď tam bol syn, mali tam deti aj nejaký program? Alebo sa mimo procedúr nudili?

espeo
11. feb 2021

@luciferkax babka sa onho starala. Takze neviem, co ostatne deti. Ale chodit sme tam nemohli. Teda sme sa priamo pri nom v izbe nemohli ubytovat. Ale ani sme velmi nepreverovali moznosti.

luciferkax
18. feb 2021

@jarmilazel ahoj
Bola napokon dcéra?
Bola spokojná?
Môj 12r syn má v pláne tam ísť

luciferkax
18. feb 2021

@espeo nám tiež dnes lekárka vypísala žiadosť
Som zvedavá, kedy a ozvu ohľadom liečenia

luciferkax
18. feb 2021

@nana ahoj 👋 bol tvoj syn v kovacovej?mňa zaujíma aj ci robíandetom mimo procedúr aj program poprípade ci môžu vyjsť von, pohyb na čerstvom vzduchu a podobne.

espeo
18. feb 2021

@luciferkax mna sa sice nepytas, ale deti program maju. Mavaju kino, diskoteku, mali aj vianocnu besiedku. Doobeda procedury, poobede skola a potom chodia aj von s vychovavatelkami. Dobre sa tam o nich staraju. Inac by som tam syna sameho nedavala. Je to motacik

luciferkax
18. feb 2021

@espeo motacik je presne slovo, ktore aj môjho vystihuje 😂😂😂😀😀😀😀to som chcela počuť, ďakujem

bendy
24. feb 2021

Moja dcéra 12 ročná tiež chodí sama. V septembri bola 2 krát. Je tam kopa deti. Doobeda majú skolu, procedury, chodia do družiny a tiež von a na prechádzky. Večer kino a diskotéka. Keď bola prvy rok chodila na víkend domov. No teraz posledne keď bola už nemohli a aj návštevy boli zakázané. Len sme veci sem tam doniesli ale to len tak medzi dvere. No našťastie sa tam stretla dobrá partia tak to v pohode zvládla.

bendy
24. feb 2021

@luciferkax nám keď lekárka žiadosť vypisala cca po 5 mesiacoch nás zavolali na pobyt.