Kúpele Marína Kováčová - postrehy a skúsenosti
Ahojte, rada by som získať informácie a skúsenosti od ľudí (mamičiek), ktoré absolvovali kúpeľnú liečbu s detičkami. My nastupujeme tento mesiac, nikdy sme v kúpeľoch neboli 🙂 takže budem vďačná za info, ako tam je, aký je personál, prostredie, atmosféra, na čo nezabudnúť s praktického hľadiska,.... čo vás napadne. Ďakujem 🙂
Dobrý deň maminky. 3.9.ideme so synom do Kováčovej. Budeme na izbe, kde bude ďalšia mamina s dieťaťom. Viete mi niekto opísať, ako tie izby vyzerajú? Ako sú vybavené? Či je tam aspoň umývadlo, viem ze WC a sprcha bude spoločná.
Vopred ďakujem za info. Nika
@macko2305 samozrejme ozvem sa, len mi prosím napíšte email 3.alebo 4.9., aby som nezabudla
vonikee@gmail.com
@macko2305 dobrý večer, takže mi sme dnes nastúpili na pobyt. Sme na 3. poschodí. Na jednej izbe sú 4 postele, skrine veľké, stôl so stoličkami, nočné stolíky, ale umývadlo nemáme
Nočnú lampicku sme si ne doniesli, to by som vám odporučila ak chodíte napr. na vecko v noci s malým.
Kľudne píšte bud sem alebo mail ak by ste potrebovala ešte nejaké info
Ahojte
Chodia tam niekoho deti samé?
Maju zvlášť detské oddelenie alebo deti spolu s dospelými?
Jej tam som bola ako puberťačka v 90 alebo 91 roku. Pozerám sa postele sa moc nezmenili, ale inak tá izba nie je taká nemocničná ako vtedy. Aj keď som nemusela, niektoré procedúry a sadrovali ma tam na korzet. Tak mám super spomienky, kopec kamarátok aj program na voľný čas bol bohatý...
@luciferkax ja mam akurat nachystanu ziadost. Syn ma 9 a ak schvalia, pojde sam. Uz ani ako 7 rocnemu neschvalila poistovna doprovod, tak babka bola s nim ako samoplatca. Vtedy sme ho este sameho nechceli dat.
@espeo môj ma 12,uz bol trikrát v kúpeľoch sám, ale nie v Kováčovej.. Mohli sme k nemu každý víkend prísť, teraz to asi možné nebude
Keď tam bol syn, mali tam deti aj nejaký program? Alebo sa mimo procedúr nudili?
@luciferkax babka sa onho starala. Takze neviem, co ostatne deti. Ale chodit sme tam nemohli. Teda sme sa priamo pri nom v izbe nemohli ubytovat. Ale ani sme velmi nepreverovali moznosti.
@jarmilazel ahoj
Bola napokon dcéra?
Bola spokojná?
Môj 12r syn má v pláne tam ísť
@espeo nám tiež dnes lekárka vypísala žiadosť
Som zvedavá, kedy a ozvu ohľadom liečenia
@nana ahoj 👋 bol tvoj syn v kovacovej?mňa zaujíma aj ci robíandetom mimo procedúr aj program poprípade ci môžu vyjsť von, pohyb na čerstvom vzduchu a podobne.
@luciferkax mna sa sice nepytas, ale deti program maju. Mavaju kino, diskoteku, mali aj vianocnu besiedku. Doobeda procedury, poobede skola a potom chodia aj von s vychovavatelkami. Dobre sa tam o nich staraju. Inac by som tam syna sameho nedavala. Je to motacik
@espeo motacik je presne slovo, ktore aj môjho vystihuje 😂😂😂😀😀😀😀to som chcela počuť, ďakujem
Moja dcéra 12 ročná tiež chodí sama. V septembri bola 2 krát. Je tam kopa deti. Doobeda majú skolu, procedury, chodia do družiny a tiež von a na prechádzky. Večer kino a diskotéka. Keď bola prvy rok chodila na víkend domov. No teraz posledne keď bola už nemohli a aj návštevy boli zakázané. Len sme veci sem tam doniesli ale to len tak medzi dvere. No našťastie sa tam stretla dobrá partia tak to v pohode zvládla.
@luciferkax nám keď lekárka žiadosť vypisala cca po 5 mesiacoch nás zavolali na pobyt.

baby cestovali ste niektora z marininy autobusom na autobusovu stanicu do zvolena autobusom,nastupujeme 14.1.2020 na pobyt a chcem chodievať na vykendy domou,tak asi by som šla autobusom,a da sa o vykende nastupiť aj v pondelok rano,ak ano do koľkej