icon

Kúpele Marína Kováčová - postrehy a skúsenosti

laurika26
7. mar 2015

Ahojte, rada by som získať informácie a skúsenosti od ľudí (mamičiek), ktoré absolvovali kúpeľnú liečbu s detičkami. My nastupujeme tento mesiac, nikdy sme v kúpeľoch neboli 🙂 takže budem vďačná za info, ako tam je, aký je personál, prostredie, atmosféra, na čo nezabudnúť s praktického hľadiska,.... čo vás napadne. Ďakujem 🙂

Strana
z17
samkolea
7. mar 2025

@tina7729 urcite, boli sme tam minuly rok februar/ marec a boli tam veru tak vekovo deti od 12-17, diskoteky mavali- aj sme sa nasmiali, kino mavali, prechadzky. Karneval. Skolu. Quiz. Bude jej dobre ;).

tina7729
11. mar 2025

@samkolea ešte predsa jedna otázka 🙂 ja si neviem predstaviť ako dobehne moja dcéra učivo za mesiac 🙉aj keď škola tam je ale predsa to nebude ako v normálnej škole

samkolea
11. mar 2025

@tina7729 moj syn bol sice iba druhak ale isiel podla osnovy ucitelky, co mu dala do Kovacovej, robil popri inych ziakoch ktori sa tam tiez ucili. Robili sme poobede ulohy a este vzdy nam dala ucitelka zo ZS navyse ulohy co sme robievali doobeda na kave. Moze dvera chodit domov na vikend a dorabat si. Je aj taka moznost, ze nemusi tam byt - procesury nie su cez vikend.

pepa1
20. júl 2025

prosim vas, neviete ci sa da chodit iba na rehabilitacie, bez pobytu v Kovacovej? Da sa to cez poistovnu? Syn ma 15 rokov, skoliozu.

luciferkax
21. júl 2025
@pepa1

prosim vas, neviete ci sa da chodit iba na rehabilitacie, bez pobytu v Kovacovej? Da sa to cez poistovnu? Syn ma 15 rokov, skoliozu.

@pepa1 dá sa požiadať o ambulantnú liecbu/pobyt..nam to raz "omylom "schvalili namiesto ustavnej 😀

jananovotna88
21. júl 2025

15 ročný sa tam.chystá tiež (pectus car. skolioza) pôjde tam.sám.. Ako je to s ubytovanim, bude zaradený medzi vrstovnikov?
A absolútne netuším čo nakúpiť, zbaliť a podobne. Cez víkend tam vieme prisť.

luciferkax
21. júl 2025
@jananovotna88

15 ročný sa tam.chystá tiež (pectus car. skolioza) pôjde tam.sám.. Ako je to s ubytovanim, bude zaradený medzi vrstovnikov?
A absolútne netuším čo nakúpiť, zbaliť a podobne. Cez víkend tam vieme prisť.

@jananovotna88 su rozdelení na chlapcov a dievčatá. Syn chodil každý rok,boli sme stále spokojní. Dávala som len peniaze, chodil si na kávičku ráno k automatu...ked ma 15,mozes podpísať splnomocnenie ze môže ísť aj sam do dediny...robia im program ale aj oni..plus mal dosť procedur

tina7729
21. júl 2025
@pepa1

@pepa1 to neviem ale chcem sa opýtať syn má koľko stupňov skoliozu

jananovotna88
21. júl 2025
@luciferkax

@jananovotna88 su rozdelení na chlapcov a dievčatá. Syn chodil každý rok,boli sme stále spokojní. Dávala som len peniaze, chodil si na kávičku ráno k automatu...ked ma 15,mozes podpísať splnomocnenie ze môže ísť aj sam do dediny...robia im program ale aj oni..plus mal dosť procedur

@luciferkax oblečenie ste cez víkend menili, alrbo ako? Ja keď som bola dieťa som bola v Lučivnej tam nám prali😀
Aké procedury sú tam. Asi cvičenie a bazén netuším čo dalej. Teraz na tieto chodí

luciferkax
21. júl 2025
@jananovotna88

@luciferkax oblečenie ste cez víkend menili, alrbo ako? Ja keď som bola dieťa som bola v Lučivnej tam nám prali😀
Aké procedury sú tam. Asi cvičenie a bazén netuším čo dalej. Teraz na tieto chodí

@jananovotna88
@jananovotna88 prali za 5 eur tuším..my sme zas v Lučivnej menili každý víkend,to sme mali za rohom. Kovacova je ale pre nás daleko na každý víkend cestovanie, to mu prali tam..

luciferkax
21. júl 2025
@jananovotna88

@jananovotna88 tak on ma DMO takže mal aj liečebnú telesnú, všelijaké hry na rozvoj jemnej motoriky,aj keď je veľký, masaze....

jananovotna88
22. júl 2025
@luciferkax

@jananovotna88 tak on ma DMO takže mal aj liečebnú telesnú, všelijaké hry na rozvoj jemnej motoriky,aj keď je veľký, masaze....

@luciferkax a to ešte príde nejaký zoznam vecí, čo zo sebou? Na procedúry atd....

pepa1
24. júl 2025

@luciferkax prosim ta nevies, ci musime mat absolvovane rehabilitacie, aby sme dostali ambulantnu liecbu? Syn bol cvicit suktomne u fyzio, ale vysledok ziadny, ale ma 15 rokov a nechce ist na mesacny pobyt. A vam na skoliozu pomohla Kovacova? Syn ma 20 st. cobb lavostrannu skoliozu a hypekyfozu, akoby hrb a to ma 45 stupnov.

jananovotna88
27. júl 2025
@pepa1

@luciferkax prosim ta nevies, ci musime mat absolvovane rehabilitacie, aby sme dostali ambulantnu liecbu? Syn bol cvicit suktomne u fyzio, ale vysledok ziadny, ale ma 15 rokov a nechce ist na mesacny pobyt. A vam na skoliozu pomohla Kovacova? Syn ma 20 st. cobb lavostrannu skoliozu a hypekyfozu, akoby hrb a to ma 45 stupnov.

@pepa1 úplne ako môj tiež chodil na fyzio a bez výsledku a k tomu aj deformita hrudníka (vtáči) môj ešte k tomu chudučký😀

jananovotna88
1. sep 2025

Prišla nám pozvánka , všetko jasné okrem. Plavky asi bude potrebovať klasické, nie šortky. Niekde som čítala, že lepšie mať 3 ks?
Nástup od 7 do 10 to čo všetko tam budd?

lucky_k
1. sep 2025
@jananovotna88

Prišla nám pozvánka , všetko jasné okrem. Plavky asi bude potrebovať klasické, nie šortky. Niekde som čítala, že lepšie mať 3 ks?
Nástup od 7 do 10 to čo všetko tam budd?

@jananovotna88 moze mat i sortky - stacia aj 2ks... pri nastupe sa prejde lekarskou kontrolou, zaplati sa pobyt a nacasuju procedury

karamelinka
15. okt 2025

Ideme do kúpeľ 29.10.25 je tu niekto kto ide tiež?dcera má 5 rokov a teda ideme prvý krat tak dufam že nájdem niekoho kto tam pôjde tiež..idem si prečítať zbežne tuto skupinku aby som možno pochytila že čo ako

Strana
z17