Kúpele Marína Kováčová - postrehy a skúsenosti
Ahojte, rada by som získať informácie a skúsenosti od ľudí (mamičiek), ktoré absolvovali kúpeľnú liečbu s detičkami. My nastupujeme tento mesiac, nikdy sme v kúpeľoch neboli 🙂 takže budem vďačná za info, ako tam je, aký je personál, prostredie, atmosféra, na čo nezabudnúť s praktického hľadiska,.... čo vás napadne. Ďakujem 🙂
Akurat mi v piatok volali rozdiel nadstandard s vybavenim 14 eur deň štandard 5 eur deň ale nieje tam nic len postele 🙂
a čo je potom to vybavenie? veď postele sú snáď v každej izbe ☹
@aadinka1 hej je to bieda na nadstandarde, nemali sme zaplatene ale bola som sa pozriet. Platis za to ze mas sukromie a vlastne wc 😉 ale je to vela za tu biedu...
@cuceravalucy takže sa nadštandardná izba ani neoplatí dávať?? a na štandardnej izbe je koľko ľudí na izbe??a ako prideľujú tie deti na izby?? myslím či podľa zdravotných diagnóz alebo ako vlastne. Ďakujem.
@veronikast podla mna neoplati, ak to od minuleho roka neprerabali. Na standardnej su dve mamy a dve deti. Ako rozdeluju netusim, boli aj tak aj tak. Asi je to aj podla toho ake stavy maju. My sme boli s dievcatkom 10 rocnym s mamkou. Vdacne, pytaj sa kludne 😉
a čo je podľa teba lepšie??byť samostatne či štandardne... My totiž ideme po prvýkrát, tak mám z toho trošku obavy čo a ako..lebo zatiaľ zo skúseností z nemocníc , tak je lepšie byť samej asi, ale zrejme sa to nedá porovnávať, že??
@veronikast myslím. že to nemôžeš porovnávať z nemocnicou, tam budete dosť dlho na to, aby ste boli sami na izbe, ale zase je riziko, že koho dostaneš na izbu. Ak si sadnete povahovo mamičky, tak budú to krásne spomienky, ak si nesadnete, tak budeš rátať dni, kedy to skončí - mám osobnú skúsenosť. Ale za mňa osobne dávať peniaze za "nadštandard" sa určite neoplatí. Sú aj izby, kde môžeš byť sama a neplatíš nič, ale to prideľujú skôr mamičkám s ťažko postihnutými deťmi - kŕmenie sondou, staršie deti na vozíčku - no skús si tam zavolať a dohodnúť sa nejako....
Ani podla mňa sa neoplatí tolko za nadštandard. My platime 5 eur za štandard pretože beriem este aj druhe dieta jedze je z dvojičiek. Len dcerka ma odporucenie maly je ako host. Zaňho platim stravu a aj izbu si platime kedze sme traja.
Dakujem pekne za kazdu jednu radu 🙂
Urcite by som nepriplacala, vzdy je riziko s kym ta daju na izbu, ale zase viem lepsie vyuzit tie peniaze, ako za nadstandatd.
Pravda urcite aj ja radšej s deťmi.využijem na iné peniažky 🙂
Táák my zajtra nastupujeme 🙂 som zvedavá ako to bude.
Nám sa ešte neozvali...som zvedavá kedy.bo vyčerpať to máme do konca februára.
Podla toho co mi volali,tak do konca roka uz nemaju volny termin,my ideme len ako nahradnici..
Tak my ideme už bud.týždeň v utorok prvý krát som zvedavá 🙂
Tak sa tam stretneme ideme 25.10 idem s dvojičkami ale iba malá bude mať procedúry malý je ok. 🙂
My ideme buduci tyzden vo stvrtok 😉 a inak maju tam teda iny chaos...
Oki,tak sa tesim 🙂
Tak volala som tam a nástup máme 8.11...vraj pozvánku posielali no mne nič neprišlo...
To mi tu budeme este asi tyzden.🙂
To my tu budeme este asi tyzden.🙂
@inguska13 tak aj my sa stretneme 😉
Takže zajtra nastupujeme do Kováčovej po prvý krát. Som zvedavá 🙂
@bica tesime sa 🙂
@veronikast vam sa zatial ako paci?
@cuceravalucy ja zatial v poriadku,personal je naozaj skvely.
@veronikast aj varia dobre, vsak?
@veronikast na ktorom poschodí si?, my sme na 3-ťom nemali veľmi príjemné sestričky
@laurika26 my sme na 2 a zatial fajn.

ahojte, ja by som sa chcela spýtať aký je rozdiel medzi štandardnou a nadštandardnou izbou, aké sú možnosti ubytovania, na ich stránke to nemôžem nájsť, ďakujem 🙂