Kúpele Marína Kováčová - postrehy a skúsenosti
Ahojte, rada by som získať informácie a skúsenosti od ľudí (mamičiek), ktoré absolvovali kúpeľnú liečbu s detičkami. My nastupujeme tento mesiac, nikdy sme v kúpeľoch neboli 🙂 takže budem vďačná za info, ako tam je, aký je personál, prostredie, atmosféra, na čo nezabudnúť s praktického hľadiska,.... čo vás napadne. Ďakujem 🙂
Zatial sa nekuri.
Nastupuje niekto do Kovacovej koncom septembra? Ideme prvy krat so synom nna mesiac a mam zmiesane pocity z tych vsetkych recenzii.... Co by som na vyse mala zobrat co nie je v pozvanke ? Dakujem za odpovede...
Kazdy ma iny nazor ale ja so vsetkym spokojna.
Ja som uz bola aj v horsich podmienkach sa len pytam..Na co nezabudnut...a do kedy ste tam?
Tak to sa este uvidime..mozno..🙂 my 27.nastupujeme.. a su na izbach po dve matky?? Toho sa bojim..neda sa tam daako dohodnut aby som sama s malym bola? Ci to by som vela chcela? 🙂)) A ake vsetky procedury tam su? Cvici sa tam aj Vojtovka??
Perlička, masáž,cvičenie( aj vojtovkou cvičili), biolampa, magnet, elektro, termálny bazén, plavecký, parafin, liečba prácou, psychológ, pedagóg. Ale nikto nemá všetko. Máš istý počet procedúr a do toho sa musíš zmestit
Ahojte. Nas caka pobyt od buduceho tyzdna. Syn ide mat 10 rokov a ide tam sam. Zevraj je to bezne ze takto stare deti uz chodia same. Ake mate skusenosti? Viem ze napr.v Lucivnej chodia aj rodicia s 10 rocnymi detmi. Syn je samostatny ale uvidime ako to tam bude zvladat sam, velmi sa bojim este nikdy nebol tak dlho sam. Ale na druhej strane dufam, ze pobyt mu pomoze.
Ahojte.Moja dcéra prišla práve stredu domov ,bola tam sama a má 11rokov.Bežne tam deti v jej veku boli samé.Našla si veľa kamarátok a dovolať sa jej,bolo niekedy umenie,pretože mali vždy vela práce🙂.Jediné načo sa sťažovala bola strava..ešteže tam mali bufet🙂na prvu pomoc...
@zuzulkika zdravím chcem.sa spytat ako to funguje s praním vecí,dcéra nastupuje budúci týždeň.
@luckakolodejka nedávali sme si prať, ale dá sa tam za nejaký poplatok dať oprať a donesú vyprate mokré len si treba vyvesiť na sušiak.
@cuceravalucy Dcéra má 14 rokov,takze si musí zaplatiť za pranie? Ja som myslela,ze si musia.zaplatiť len mamičky,ktoré idú ako doprovod k dieťaťu..
@luckakolodejka jaj tak to neviem keď ide sama, či treba platiť.
@luckakolodejka ahoj, za poplatok 2eurá vyperú plnú práčku jednej farby samozrejme, donesú pekne poskladané, voňavé, stačí len povešať. Aspoň ja som tak mala s dcérkou, ale myslím si, že samé deti si tam zbierali prádlo a prali im, tak asi neplatili. Len to museli mať označené koho je čo. Ale ponožky a nohavičky neviem ako označili hihi 😀
Ahojte už dlho sa tu nediskutovalo o skúsenostiach z kúpelov Marína Kováčová.Čo by vám mohlo pomôcť pri balení je dobré si vziať predlžovací kabel 5 m ,príjemnú deku a vankúšik umelú nádobku na jedlo.Večere sú tu veľmi skoro a keď dieťa nedoje dá sa prihriať v mikrovlnke.Personál je tu výborný ,lekári tiež.Prajem príjemný pobyt.
Ahojte! Niečo som si už prečítala, ale ešte by som rada niektoré veci poznala. Môj 15 ročný syn nastupuje na 28 dňový pobyt, má trochu strach, že to je mimo "civilizácie." Prosím odpovede-
kedy a kam môže ísť, rád cvičí na ihriskách,
ako je to so stravou (doma stále niečo vyjedá). je dostačujúca, dajú dupľu, môže si niekde nakúpiť, je tam nejaká chladnička,
vraj je možnosť prania, ako so sušením, sú tam sušiaky,
aké je ubytovanie, čisté, priestorné, koľko detí zvykne byť na izbe,
samozrejme je dostupný internet
ako s návštevami, dali nám rozpis od do, zvykli ste ísť aj mimo týchto hodím, môžme dieťa vziať aj mimo kúpeľov?
Ďakujem ak sa dozviem aspoň niečo?
Ahoj, vôbec sa nemusíš obávať, deti si tam nájdu veľmi dobrých kamarátov. Je to na okraji dediny kde majú deti veľmi veľa aktivít. Je tam veľké ihrisko kam môžu deti chodiť poobede. Doobeda majú rehabilitácie, takže moc času vtedy nie je, poobede voľné aktivity. Jemu ako 15r budeš musieť podpísať pri príjme e môže opustiť sám oddelenie. Jedlo je tam 6x denne. Môže skočiť do bufetu kde majú veľký výber aj bagety, koláče, vody a pod. Prádlo operú, majú balkóny, sušiaky. Môžu si požičať žehličku, lampy nočné, treba len požiadať vždy sestričku alebo asistentku. Deti sú väčšinou na izbe po 3 alebo 4. Cez víkend ho môžete kľudne zobrať na priepustku aj domov od piatka alebo soboty do nedele alebo na celý deň do Zvolena alebo Banskej. Nemusíte sa báť. Nájde si tam veľa kamarátov a keď bude odchádzať tak možno aj slzy budú.
@jajkar Ahoj. Moj 7 rocny syn nastupuje na 28-dnovy pooperacny pobyt teraz v utorok. Pojde s nim na striedacku babka a tatino. Mame male babatko, takze mne ako doprovod neodporucali ist. Narazila som na tuto diskusiu, tak sa spytam... V jeden stvrtok pocas liecenia mame v rodine svadbu. Bude v pohode chciet priepustku od stvrtka do nedele? A este mi nieje jasne, ci je strava zabezpecena aj pre doprovod. Neviete nahodou?
@espeo strava je aj pre doprovod. My sme chodievali domov na víkendy v piatok poobede sme odišli a v pondelok ráno sme prišli.
AHOJ.Som som z banskej bystrice .MA niekto skusenosti s rehabilitaciov v ADELI MEDICAL CENTER V PIEšTANOCH.Dakujem za odpoved.
@skoupa skúste na FB skupina detičky inak obdarené.