Kúpele Marína Kováčová - postrehy a skúsenosti
Ahojte, rada by som získať informácie a skúsenosti od ľudí (mamičiek), ktoré absolvovali kúpeľnú liečbu s detičkami. My nastupujeme tento mesiac, nikdy sme v kúpeľoch neboli 🙂 takže budem vďačná za info, ako tam je, aký je personál, prostredie, atmosféra, na čo nezabudnúť s praktického hľadiska,.... čo vás napadne. Ďakujem 🙂
@lenka_21 jedna práčka 2€, poskytnú aj sušiak na pradlo
Dakujem baby! Tak nebudem balit vela veci.
@iwettka30 my sme mali nastúpiť včera, ale syn ochorel, boli by sme sa tam stretli 😉
@cuceravalucy a nemala si mať nadštandard izbu? Lebo my ideme ako náhrada za niekoho kto vypadol a tiež sme mali nastúpiť už včera, ale došlo k nedorozumeniu tak nastupujeme v piatok
@iwettka30 nie my sme mali byť na obyčajnej
@cuceravalucy Lucka, veru, že sme sa aj stretli 😉
@iwettka30 veru že áno 😘
@zdenka287 aj ja som išla v obavách ako to tam zvládnem s 9 mesačnou dcérou, ale zbehlo to strašne rýchlo. Doobeda procedúry, poobede prechádzka, je tam aj materská škôlka pre deti, po večeri kino pre deti, disko niektoré dni,takže sa nemusíš obávať. Na víkend sa dá chodiť domov
@zdenka287 ak máte obyčajnú izbu tak tam sú dve mamy a dve deti. Strava v jedálni, vyberiete si z dvoch jedál dopredu na niekoľko dní.
@cuceravalucy ďakujem veľmi pekne. Takže o program je celý deň postarané? A ešte ako sú zariadené izby....myslím wc, sprcha, TV po prípade či je aj chladnička dostupná.
@patricia2005 chcem sa opýtať da sa nadštandardná izba vybaviť priamo keď prídeme alebo ako mám o ňu žiadať?dakujem
@simonkasmolkova urcite vopred a treba sa pripravit, ze v termine ked chcete ist nebude volna...
@simonkasmolkova nadštandard je potrebné vybaviť si telefonicky vopred, čakacia doba je dlhšia ako na spoločnú izbu, my sme mali nadštandard a čakali sme 5 mesiacov a čakali by sme dlhšie, ale zavolali nás ako náhradu za niekoho
@simonkasmolkova my sme cakali na nadstandard asi dva tyzdne. U nas bola taka situacia, ze syn isiel ako pooperacny stav a doprovod mal babku na striedacku s tatinom. Ja som ist nemohla, lebo som mala dvojmesacne babatko a s nim ma tam nechceli pustit. Tento rok pojde babka znova. Mozno aj tatino. Ale uz nechcu nadstandard...
Potešili ste ma, že sa dá odísť na víkend domov :O)
@laurika26 ahojte dievčatá mame schválenie kúpeľnej liečby v Marine v Kováčovej chcela bi som sa opitat kto tam už bol ako tam to je mi ideme prvý krát.
@iwettka30 dobrý deň ako vidím len nedávno ste boli v kúpeloch v Kováčovej mi mame ties schválené poteší ma každá rada ako to tam je ideme prvý krát za všetky skúsenosťy budem vďačná.

@lenka_21 áno za poplatok vyprali a doniesli mokré, stačilo len na sušič povešat.