icon

Kúpele Marína Kováčová - postrehy a skúsenosti

laurika26
7. mar 2015

Ahojte, rada by som získať informácie a skúsenosti od ľudí (mamičiek), ktoré absolvovali kúpeľnú liečbu s detičkami. My nastupujeme tento mesiac, nikdy sme v kúpeľoch neboli 🙂 takže budem vďačná za info, ako tam je, aký je personál, prostredie, atmosféra, na čo nezabudnúť s praktického hľadiska,.... čo vás napadne. Ďakujem 🙂

cuceravalucy
17. jan 2019

@lenka_21 áno za poplatok vyprali a doniesli mokré, stačilo len na sušič povešat.

luckakolodejka
18. jan 2019

@lenka_21 jedna práčka 2€, poskytnú aj sušiak na pradlo

lenka_21
18. jan 2019

Dakujem baby! Tak nebudem balit vela veci.

iwettka30
6. mar 2019

@lenka_21 my nastupujeme pozajtra, môžem dať potom info ako to tam je

cuceravalucy
6. mar 2019

@iwettka30 my sme mali nastúpiť včera, ale syn ochorel, boli by sme sa tam stretli 😉

iwettka30
6. mar 2019

@cuceravalucy a nemala si mať nadštandard izbu? Lebo my ideme ako náhrada za niekoho kto vypadol a tiež sme mali nastúpiť už včera, ale došlo k nedorozumeniu tak nastupujeme v piatok

cuceravalucy
7. mar 2019

@iwettka30 nie my sme mali byť na obyčajnej

iwettka30
6. apr 2019

@cuceravalucy Lucka, veru, že sme sa aj stretli 😉

cuceravalucy
7. apr 2019

@iwettka30 veru že áno 😘

zdenka287
7. apr 2019

@iwettka30 ahoj. Boli ste v Marine? Chcela by som info čo a ako to tam je. Idem ako doprovod s 3 ročnou dcérkou a trošku mám strach že ako to tam zvladneme. Ďakujem veľmi pekne.

iwettka30
8. apr 2019

@zdenka287 aj ja som išla v obavách ako to tam zvládnem s 9 mesačnou dcérou, ale zbehlo to strašne rýchlo. Doobeda procedúry, poobede prechádzka, je tam aj materská škôlka pre deti, po večeri kino pre deti, disko niektoré dni,takže sa nemusíš obávať. Na víkend sa dá chodiť domov

zdenka287
8. apr 2019

@iwettka30 a ako to je s ubytovaním a stravou?

cuceravalucy
8. apr 2019

@zdenka287 ak máte obyčajnú izbu tak tam sú dve mamy a dve deti. Strava v jedálni, vyberiete si z dvoch jedál dopredu na niekoľko dní.

zdenka287
8. apr 2019

@cuceravalucy ďakujem veľmi pekne. Takže o program je celý deň postarané? A ešte ako sú zariadené izby....myslím wc, sprcha, TV po prípade či je aj chladnička dostupná.

iwettka30
8. apr 2019

@zdenka287 TV je len na chodbe aj chladnička a taktiež spoločne sprchy a WC na chodbe, jedine nadštandard má všetky tieto veci v izbe aj kúpeľňu

simonkasmolkova
9. apr 2019

@patricia2005 chcem sa opýtať da sa nadštandardná izba vybaviť priamo keď prídeme alebo ako mám o ňu žiadať?dakujem

lenka_21
9. apr 2019

@simonkasmolkova urcite vopred a treba sa pripravit, ze v termine ked chcete ist nebude volna...

iwettka30
9. apr 2019

@simonkasmolkova nadštandard je potrebné vybaviť si telefonicky vopred, čakacia doba je dlhšia ako na spoločnú izbu, my sme mali nadštandard a čakali sme 5 mesiacov a čakali by sme dlhšie, ale zavolali nás ako náhradu za niekoho

espeo
10. apr 2019

@simonkasmolkova my sme cakali na nadstandard asi dva tyzdne. U nas bola taka situacia, ze syn isiel ako pooperacny stav a doprovod mal babku na striedacku s tatinom. Ja som ist nemohla, lebo som mala dvojmesacne babatko a s nim ma tam nechceli pustit. Tento rok pojde babka znova. Mozno aj tatino. Ale uz nechcu nadstandard...

lulumoor
26. apr 2019

@iwettka30 Mozem sa opytat ako ste to zvladli so stravou? Ja mam rocne dievcatko, no vsetko jej musim mixovat. To mi ranajky, obed aj veceru pre dcerku pripravia a rozmixuju oni?

lulumoor
26. apr 2019

@iwettka30 Mozem sa Vas este opytat kolko Vas stal cely pobyt v nadstandarde?

iwettka30
27. apr 2019

@lulumoor áno ak dávate ešte aj UM tak to musíte mať svoje a normálnu stravu vám tam pripravia. Za nadštandard som platila 680 eur aj zo stravou pre mňa

espeo
27. apr 2019

@lulumoor este musis brat do uvahy, na kolko dni ides. Ked pooperacne, tak na 28 dni, ked nie, tak 21. A platis podla poctu dni.

lulumoor
27. apr 2019

@iwettka30 ok a to ste platila za kolko dni? nam schvalili 28.

lulumoor
27. apr 2019

@iwettka30 No ja som od nich dostala smsku (asi ako kazdy), ze nas budu informovat o termine nastupu. Takze odporucate radsej tam aj tak dopredu zavolat o poziadavke za nadstandard a dohodnut sa s nimi a necakat?

laurika26
autor
27. apr 2019

@lulumoor určite sa dá dohodnúť, len to netreba nechať na poslednú chvíľu ...

iwettka30
28. apr 2019

@lulumoor my sme boli na 28 dní, sumy sú rozdielne podľa mesiacov, my sme boli na prelome marec apríl, za marec som platila tuším 15 eur na deň a apríl 16 eur. Mne sms neprišla, všetko som vybavovala telefonicky, čiže ak chcete nadštandard určite by som tam zavolala

akab
31. máj 2019

Potešili ste ma, že sa dá odísť na víkend domov :O)

karin123edko
18. júl 2019

@laurika26 ahojte dievčatá mame schválenie kúpeľnej liečby v Marine v Kováčovej chcela bi som sa opitat kto tam už bol ako tam to je mi ideme prvý krát.

karin123edko
18. júl 2019

@iwettka30 dobrý deň ako vidím len nedávno ste boli v kúpeloch v Kováčovej mi mame ties schválené poteší ma každá rada ako to tam je ideme prvý krát za všetky skúsenosťy budem vďačná.