icon

Kúpele Smrdáky - pobyt pre matku a dieťa

lola31774
10. jan 2013

prosim najde sa mamina ktora bola v kupeloch smrdaky s dietatom,,zhanam všetky možne informacie ,ako to tam funguje ,procedury,ubytovanie

hanulica258
22. jan 2014

ja osobne som sice v Smrdakoch nebola, ale ked som bola s mojim malim v kupeloch Lucivna, som sa tam o tom s jednou mamickou rozpravala a ta si ich rozhodne nechvalila, hlavne procedury a celkovy pristup. A co sa tyka lucivnej tak ja som bola velmi spokojna, su zrekonstruovane, personal aj procedury super...takze tie by som odporucila. oni su vsak zamerane hlavne na dychacie problemy, na stranke tkl.sk je rozpisane ze ake

chrumka18
27. jan 2014

prosím vás ako je to s obytkom? máte nejaké číslo. dakujem

blackcat8885
30. mar 2014

Ahojte.Neviete mi poradiť ked bude syn-13mes.musieť absolvovať liečenie prepláca aj mne niečo poisťovna kedže tam musím ísť s ním?Obaja sme dôvera.dakujem

nanina11
6. máj 2014

@blackcat8885 a mate uz schvalene tie kupelen? my sme tiez vypisovali papiere ale vsade citam ze az od 3 rokovtakneviem...dovera preplaca nieco cez 4 eura na den

simvansof
8. máj 2014

@tonjadabik2 ahoj soľ nieje dobrá.Dráždi pokožku.to mu v žiadnom prípade takéto veci nedávaj.Ty musíš používať neparfemované produkty bez chemikálii.Skús modrú indulonu.Alebo mandľový,olivový krém.A najprv mu to vyskúšaj na malom mieste,či nebude mať alergickú reakciu,keď je taký náchylný.

sofika03
13. máj 2014

Dcera ide do Smrdakov ma 11 .....termin ma 2jula už teraz nespííííííííííííííííííííííííím

lola31774
autor
14. máj 2014

@henulienka ahoj teraz je v smrdakoch po novom ubytovanie ja som napriklad ubytovana v hoteli vietoris spravili tam izby pre maminky s detmi všetko na izbe sprcha vecko telka.možeš si vybrat hotel v každom su spravene izby pre maminy. na eve to bolo nevyhovujuce pre nas tak to prerobili a su tam len dve izby pre matky. ja doplacam na 4 týždne na den 17 eur plus 0,50 centov na den pre obec.vietoris preto lebo dole je jedalen takže vybehneme v papučiach.

henulienka
14. máj 2014

@lola31774 velmi pekne ti dakujem za aktualne info,my sme prave na kramaroch
,kvoli velmi zhorsenemu stavu,takze to bude pre nas otazka par mesiacov a pojde tiez 🙂

sofika03
28. máj 2014

Na my máme nastup 2 JULA zatial mam info.že je tam super bez rodičov funguje družina a vylety po okolý... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 IDE DAKTO???

sofika03
28. máj 2014

@lola31774 poriadne drahééé dcera ide 2.7 sama ☹ má 11rokov

sofika03
11. jún 2014

@henulienka ahoj nastupuje dcera 2 jula....vy už mate termin????

henulienka
11. jún 2014

@sofika03 zatial sme to nechali tak,lebo po pobyte v nemocnici a pri tom vsetkom,co ma tam naucili je vyrazne lepsie. U nas su kupele az posledne riesenie,lebo a okrem maleho este 2deti a netusim,ako by sme to zariadili,manzel doma tolko ostat nemoze. Takze ak sa mi to podari u neho udrzat na takejto urovni,kupele zatisl nebudeme riesit 🙂

sofika03
11. jún 2014

@henulienka a možeš mi napisať čo všetko ste dostavali??lebo aj nas chcel kožny teraz poslať do nemocnice,ale nakolko 2 ma nastup tak zatial.... 😒 😒 😒 😒 dakujem za odpoved

henulienka
11. jún 2014

@sofika03 ak si v skupinke Máme doma ekzematika, tak si ma tak vyhľadaj podľa nicku a tam som to rozpísala. Ja som všetkými 10-timi za to, aby každá matka ekzematika aspoň raz toto preliečenie s dieťatkom absolvovala, lebo ja som ani netušila, čo všetko robím zle, kým mi to tam neukázali inak. Prišla som tam aj na to, že stav malého ekzému závisí hlavne na mojej disciplinovanosti.

sofika03
11. jún 2014

ok idem kuk

veronikak55
24. jún 2014

moja kamoska bola v smrdakoch.. ale teda nebola moc spokojna.. nepacilo sa jej ubytovanie a ani sluzby moc. my so syncekom chodime pravidelne do kupelov Lucivna..a neviem si vynachvalit. nove ubytko, animatori, deti sa ucia, rozne procedury.. doteraz som chodila s malym vzdy ja.. ale zhodnotil ze ako prvacik je uz velky.. a uz to zvladne aj sam 🙂 tak som zvedava... skuste si pozriet www.tkl.sk

betka999
14. júl 2014

ja som mala dcerku velmi casto choru.. stale kaslik a soplik. nepomahali nam ani lieky.. nakoniec nam lekarka odporucila kupele..pravidelne chodime do kupelov Lucivna.. nakolko su perfektne a teda podla mna nemaju konkurenciu na SR.. podla mna ked byvaju deti casto chore. je lepsie ich preliecit takto ako napchavat liekmi..

sofika03
5. sep 2014

@geegee Dcera bola v Smrdákoch fakt KATASTROFA....Eva 🙄 schudla 8kg na obed čo nezjedli dostali na večeru,raňajky stale dokola to isté rohlik s maslom 😢 prišla v takom istom stave ako odišli žiadne zlepšenie proste 0 bodov nič tam neni Panu Bohu pod zadkom zapadakov ako hrom Rozpravala som sa s maminami čo tam boli s deťmi povedali,že sa unudia k smrti fakt je to na nervy ked každu minutu kukáš na hodiny....Ja sa čudujem,že na Slovensku vôbec toto nazývaju kupelami/..že procedura prirodné solarium:opalovali sa na slnku a za toto plati poiťovňa no horor/

geegee
6. sep 2014

aj dospelí už začínajú byť nespokojní so Smrdákmi. Nam schválili aj tento rok, ale nejdem ani za nič. Keď som im to povedala - volali mi aby sme si dohodli termín kúpeľnej liečby - tvárili sa strašne ukrivdene 😠

geegee
6. sep 2014

@veronikak55 my sme sa z Lučivnej vrátili 4.9., teda pred 2 dňami. Synovia majú 8 a 6 rokov, ale samých by som ich tam nepustila a zvlášť, keď som videla tie rádoby animátorky, ktoré majú deti na starostli 😠 😠 😠

maria123
7. sep 2014

@geegee zalezi co liecis,manzel chodi so psoriazou roky, tato voda,jej zlozenie mu pomaha,a to ma tazsiu formu,ano,nadava,je to zapadakov apod,a za vela veci si treba platit,ale co sa tyka liecby pomaha,hoci len na par tyzdnov....neviem co a ako liecia deti,dospeli maju narok na tri procedury dene a to im aj poistovna preplaca,jedlo na figu,ale je moznost si priplatit ako dospeli,deti to neviem...kupele Smrdaky patria pod Piestany,tak asi vacsina prachov z poistovni ide tam 😖

nananka
19. sep 2014

@sofika03 ahoj, chcela som sa ťa opýtať čo vravela dcéra na sestričky? čo robili poobede? cez víkend? aké deti tam boli bez maminiek? mne ide dcéra teraz 8. oktobra..tiež sama ale ona má 7 rokov..nepočujem na tie kúpele nič dobré, ale keď len tam sa lieči ekzém..skôr ju tam chcem poslať, že nech vidí že aj iné deti majú ekzém nie len ona..

sofika03
19. sep 2014

ahoj sestričky boli take aj take to deti hneď vycítia strašne sa tamnudila moja cez vikendy nemohli nikde mala bola cez jul august jeden krat boli v Smoleniciach nič viac v zapadakove nič neni jeden obchod to vsjo.....Moja brala gumičky a tablet inak 0 bodov strava je katastrofalna každe rano rohlik s maslom ,džemom...obed a večera skoro to iste ako na obed....kto mal 15 rokov mohol isť menšie bez rodičov boli zatvorene....vy tam budete mať aspoň školu. Lutujem,že som ju tam poslala prišla v horšom stave ako odišla vonkoncom jej to nepomohla a schudla 6 kg,vlasy mala v katastrofalnom stave......nikdy viac

tamaram283
20. sep 2014
Používateľ tamaram283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamaram283.

nam sa tam tiez moc nepacilo.. raz sme boli v smrdakoch.. odvtedy iba kupele Lucivna.. program pre decka takmer nonstop.. nove ubytko, super strava.. rozne procedury.. pobyt pre deti takmer zdarma.. plus starsie deti mali okrem animacnych program, procedurach aj skolu. takze nevymeskali toho az tak vela 🙂

nananka
20. sep 2014

@sofika03 bože ženy normálne mám chuť to zrušiť..zabalila si jej aj niečo dobré, myslím nejaké sladkosti..alebo tak..

nananka
20. sep 2014

@tamaram283 v tej Lučivnej sa lieči ekzém??? lebo malá má "iba" ekzém..nemá nejaké respiračné ochorenia..

sofika03
20. sep 2014

@nananka darmo sestri zoberu a vratia ked pojde domov
🙄 🙄 🙄 🙄

nananka
20. sep 2014

@sofika03 nič je to nepomohlo na ekzém? prečo mala vlasy hrozné? ty si jej dala šampon z domu, alebo tam mali ..mne má malá ekzém aj v hlave..

sofika03
20. sep 2014

@nananka mala aj z domu ,ale tam jej natierali vlasy či kožu na hlave prišla + s ekzemom na ruke a na tvari kde nikdy nemala a na krku....v živote tam viac dieťa nepustim hnus

nananka
22. sep 2014

@sofika03 tak si mi nahnala strach, že som to dnes zrušila...