icon

Kúpele Smrdáky - pobyt pre matku a dieťa

lola31774
10. jan 2013

prosim najde sa mamina ktora bola v kupeloch smrdaky s dietatom,,zhanam všetky možne informacie ,ako to tam funguje ,procedury,ubytovanie

lucinka27118
12. sep 2015

Ilbruk- to sa ti zda. Ten prvy tyzden sa vlecie a dokym si najdes syst ale potom to ubehne ako voda.🙂 prajem pekny pobyt.t

sheilla331
12. sep 2015

nejde tu nejaka mamicka v oktobry do smrdakov.

ilbruk
12. sep 2015

@sheilla331 ahoj. Nam doktorka vybavuje pobyt na oktober.

sheilla331
12. sep 2015

ilbruk @ ja cakam uz o aprila.Ja som tam priamo volala.

ivia25
12. sep 2015

@sheilla331 ahoj ja idem s dcérkou 14.10.

sheilla331
13. sep 2015

Invia25@ Dufam ze sa sretneme a pokecami a ubehne nam to.ja idem do vietoris a ti.

sheilla331
22. sep 2015

@ivia25 možem sa spýtat uz si dostala nejake papiere zo smrdakou.Dakujem za odpoved.

sheilla331
24. sep 2015
ivia25
24. sep 2015

@sheilla331 prepáč ,že odpovedám až teraz,nebola som na MK.Práveže mi neprišli,tak som im tam volala.Uvidíme sa 14.10. 🙂

sheilla331
25. sep 2015

ja tam idem az 20.10.. do vietoris..... 🙂

ivia25
25. sep 2015

@sheilla331 papiere mi už prišli.Nemám tam napísané kde budem ubytovaná,len v telef. mi povedala ,že Vietoris.

sheilla331
25. sep 2015

ivia25@ ahojko aj mne dosli papiere dnesaka a posunuli mi to 5.10. Takze..mam co robit teraz.

sheilla331
10. nov 2015

No uz to mame za sebou byvali sme v deckej liecebni Eva bolo dobre az na to ze sa zatvarala o 21 hod vchod. Sestricky boli super aj doktorka velmi mila a prijemna. Jedine co mi vadilo to skore stavanie a chodenie cez parku do druheho hotelu na stravu . Potom este ze nahanali rychlo na kupel ,slnko a osetrnie tela toto vsetko hotove o 9 hod a potom volno takze nuda celodenna. Skoda ze nieje nejaky program pre deti predskolskeho veku. Pozitivna vec ze aspon raz do tyzdna bolo kino pre deti. Strava bola super aj obsluha v jedalni velmi prijemny peronal. Este stastie ze to ubeho tak rychlo a ze sme mali pekne pocasie aspon sme chodili do parku . Nabuduci rok budem to riesit ambulantne aj tak sa to da .

ilbruk
10. nov 2015

@sheilla331 ahoj. Ak môžem, s čím ste tam boli - diagnóza?

sheilla331
11. nov 2015

ilbruk@ exzem atopicky. mame ho po celom tele pomohlo nam to.

sirinka
29. jan 2016

Caute kočky, uz druhy rok nas doktori lamu na smrdaky, zacinam uvazovat, ze by sme sa tam tohto roku vybrali, chcela by som pobyt na jesen.
Da sa v priebehu pobytu vymenit doprovod? Priklad, ja ako matka by som bola jeden tyzden a dalsie dva zase moja mama?
Existuju tam nejake aktivity pre predskolakov?

Inac k tej strave... Vidim, ze sa nic nezmenilo, ja som tam bola dva krat v rokoch 1993-94 a tiez pekne alergeny v strave, rovnako je to ale aj v nemocniciach. Ked som lezala na koznom nikoho nezaujimala nejaka diagnoza, standartna dieta bez obmedzenia... 😉 takze pokial sa da priplatit za jedlo, funguje to vyberom zo svedskych stolov, alebo a la carte? Alebo co konkretne znamena v tomto pripade doplatenie si za stravu?

ilbruk
29. jan 2016

@sheilla331 my sme teraz zmenili kozneho, cestujeme do Bojnic, za Mudr. Hemza. Odporucam!!! Mala ma tazku foemu ekzemu.

ilbruk
29. jan 2016

@sheilla331 a rozmyslali sme tiez nad Smrdakmi, ale dost to vychadza doplatit sa mi zda. Tak aj tento rok budeme riesit Podhajsku a cela rodinka pojde.

sheilla331
30. jan 2016

@sirinka kludne sa da vymienat.osoba .Su tam aktivity pre deti skole.funguje tam aj bezplatne kino raz do tyzdna.byvaju tam trhy kazdu stredu. Sestricky su velmi mile .Strava mozes si vybrat bud klasika alebo doplacas 4 e na den za svecke stoli. Mi sme mali normalnu stravu kazdy den mas na vyber 3 jedla a deti maju nieco ine a dodrzuje dietu uz. Je tam suprova dietoligicka tak kef sa nieco nepozdavalo tak sa to snou riet da velmi mila pani. Inac maly jedol take vec co doma odmietal.Ja som bola spokojna co sa tyka stravy.

sirinka
30. jan 2016

@sheilla331 super, dakujem za info, hned to vyzera lepsie 🙂 a este taka otazka, da sa s nimi dohodnut aj termin nastupu aspon priblizne? Lebo nechcem cez prazdniny, az niekedy na jesen.

sheilla331
31. jan 2016

No to ked ti pistovna schvali pobyt tak treba tam zavolat do smrdakou a pani sa treba dohodnut. No ja som cakala 7 mesiacov kym mi dosiel termin n

dusana1
1. feb 2016

My sme mali pobyt schvaleny koncom januara, hned som tam telefonovala a dohodla termin na zaciatok aprila. Nastup nam dali presne na den, ktory sme chceli. Treba tam zavolat, dohodnut sa a pokial maju volne, myslim, ze vyhoveju. Tento rok sa zasa chystame v aprili. Dcerke to velmi pomohlo, do jesene sme mali absolutny pokoj. Vymenit doprovod je mozne, len ta dalsia osoba, co strieda, musi priniest potvrdenie od lekara, ze je zdrava...Ja tiez budem menit doprovod, nemozem na tri tyzdne odist z prace...

sirinka
1. feb 2016

@dusana1 dakujem za info, ja by som prave chcela dat kozu doporiadku pred zimou, to mavame horsie stavy.

dusana1
12. feb 2016

nastupujeme 28.3. do hotela Vietoris. Nejde niekto?

bozka88
17. feb 2016

Ma niekto skusenosti s kupelnou liecbou v Čerenom Kláštore? Mala by som ísť do Smrdákov ja ako pacient a chcem zobrať aj syna atopika. Ako si to tu čítam, mám pocit, že by bol v Smrdákoch problém s jeho strážením a nudil by sa. Viete mi niekto poradiť?

dusana1
18. feb 2016

pokial viem, tak deti sa na kozne choroby liecia na Slovensku jedine v Smrdakoch. Do kupelov v Cervenom klastore si ho mozes asi zobrat, ale len ako sprevadzajucu osobu.

janci27
21. mar 2016

@ilbruk ahoj, prosim ta, plati sa Dr. Hemzovi nejaky poplatok za vysetrenie? Vdaka

ilbruk
22. mar 2016

@janci27 ahoj. My sme neplatili ani raz, boli sme tam zqtial 3x. Ale ak nemate zdr.poistovnu s ktorou nema podpisanu dohodu tak 30 e a nasa pani doktorka zase hovorila, ze jedna maMina plati 50 e. Tak neviem, ci nad skasiruju za rok🙂 treba si zavolat a spytat sa, ja som peniazky neriesila, nakolko nasa kozna na nas kaslala a musela som z malou nieco robit.

janci27
22. mar 2016

@ilbruk manzel je k nemu objednany na stvrtok, ale vobec ma pri objednavani nenapadlo sa spytat, to az teraz ma akosi napadlo, ved asi bude sukromny 🙂 ale tak, potrebuje tam ist tak ci tak, nezalezi kolko to uz bude stat 🙂 este sa spytam, da sa lahko najst podla tej adresy?

ilbruk
23. mar 2016

@janci27 moj manzel mal gps v mobile a na prvy sup sme zaparkovali.